x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: המלצה: וואלה

המלצה: וואלה

שלום,

לאחרונה הגיעה מניית וואלה לשפל של חמש שנים, והחברה נסחרת בשווי של 116 מיליון שקל.

השפל של מניית וואלה מגיע בניגוד למגמה הרווחת בעולם והשווי הגדול אליהם מגיעות חברות אינטרנט, ואני סבור שתמחור המנייה לוקח בחשבון כבר את כל הרעות החולות של החברה.

בשנת 2010 השקיעה וואלה השקעות כבדות ברכישות, כולל רכישת חברת קורל טל ב115 מיליון שקל, המחזיקה באתרים "YAD2" ו"כמה". ההוצאות הגדולות פגעו כמובן בדוחות וברווחים של וואלה, אך אל לכם לטעות - YAD2 הוא אחד האתרים הנצפים בישראל (יותר מזאפ, NRG ועוד אתרים גדולים) וזה אתר שלטווח רחוק יחזק מאוד את הקבוצה.

לסיכום: להערכתי, וואלה נסחרת בהרבה מתחת לשוויה הריאלי, וזו הזדמנות טובה מזו להיכנס למנייה. עם הסנטימנט החיובי של חברות האינטרנט בעולם, אני צופה תשואה טובה למנייה לטווח הקצר ותשואה פנומנלית לטווח הארוך.

בהצלחה למשקיעים
    iFirst - קידום אתרים | בבילון להורדה

Re: המלצה: וואלה

ציטוט פורסם במקור על ידי Wogee
    .....לסיכום: השווי של וואלה הגיע לתחתית,.....
    ברשותך, על סמך מה הקביעה שהגיע לתחתית :?:
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי אבי1
    ציטוט פורסם במקור על ידי Wogee
    .....לסיכום: השווי של וואלה הגיע לתחתית,.....
    ברשותך, על סמך מה הקביעה שהגיע לתחתית :?:
    לא קבעתי, הערכתי.
    iFirst - קידום אתרים | בבילון להורדה

תודה על ההמלצה,
    אם מסתכלים על הדוחות השנתיים אכן יש עלייה יפה מאוד בהכנסות, אבל אני רואה שבארבעת הרבעונים האחרונים החברה החלה קצת לדרוך במקום וגם מציגה עלייה דיי רצינית בהוצאות מכירה ושיווק.
    אני אישית מעדיף להמתין לדוחות של הרבעון הבא, במיוחד בהתחשב בתקופה הנוכחית, כדי לראות לאן החברה תלך בטווח הארוך ואיך היא מעכלת את הרכישות שציינת.
    בנוסף אני מפחד לקנות אותה בגלל הסחירות הנמוכה שלה, המניה עלולה להתרסק גם בלי קשר לביצועים של החברה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות