x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: שחקן בשבוע פקיעה הכי צריכים אותך בבקשה גבולות פקיעה עדכניים

שחקן בשבוע פקיעה הכי צריכים אותך בבקשה גבולות פקיעה עדכניים

העלתי בקשה בשאלות שחקן מעוף אליך לעדכן בבקשה פעם ביום בלבד גבולות עדכניים זה מאוד חשוב לכולם פה אני מניח ובטח בחודש כזה קשה

כולם מעריכים את היכולות שלך וגבולות הפקיעה הכי חשובים לעדכון בשבועיים לפני הפקיעה ובטח בשבוע הפקיעה

אם תוכל לכתוב לנו מה הגבולות פעם אחת בלבד בסוף כל יום או אמצע יום זה מאוד יעזור בשורה אחת בלבד

תודה בשם כולם

Re: שחקן בשבוע פקיעה הכי צריכים אותך בבקשה גבולות פקיעה עדכניים

ערב טוב.
    לצערי אוכל להתיחס לשאלות בפורום שאלות רק במהלך הסופ"ש.
    בנוגע לפקיעה הנוכחית - הגבולות עקב קידום הפוטים עלו מעט מעלה ל 1040-1110 אבל אני מאוד
    סקפטי אם באמת נצליח להתכנס לרמות אלה, כל שכן לפקיעה אידאלית סביב 1050-1060.
    יותר מזה, גם אם הפקיעה תהא צמודה לגבול העליון הרי שהחודש יחתם מבחינתו בהפסד, לאור התנועה
    יוצאת הדופן מ 1020 ל 1115 ביום אחד של מסחר (צהרי ראשון עד צהרי שני).
    תנועה שכזו בשבוע פקיעה אינה מאפשרת תיקון ותוסיפו לזה עוד 2 פקטורים שפשוט שינו את הכל:
    אתמול חוזים מעל 2%.
    היום חוזים מעל 2%, ובזמן כתיבת שורות אלה נסדק כבר ב 3.8% (וזה אחרי רעידת אדמה בדרגה 6 בסולם ריכטר).

צריך להיות ריאלים, ושחקנים בתנודות שכאלה אינם מהווים פקטור. מי שיכול לגלגל לספטמבר עשה זאת
    היום ולבטח יסיים כבר מחר, ומי שלא מצוי בבעיה מאוד גדולה.
    אנו למעשה בסקוויז שהחל בצהרי ראשון ונמשך עד שלב הנעילה היום.

אבל מי לכל הרוחות הטיס את השוק מ1020 ל1120 ברציפות אם לא שחקני המעוף ? אם היתה מתאימה להם פקיעה ב1040 כמו שכתבת בסקירה של ראשון הזה כלומר לפני 3 ימים בלבד איך השוק טס ככה ? לא נתפס שציבור יעלה סקוויז של 100 נקודות ברציפות

כנראה שהיה בכל זאת נוח לשחקנים פקיעה באיזור הזה של 1100 לא ?
    כי לא הגיוני שציבור יסתער על השוק ככה בלי עליות מטורפות מארהב או מה שבסגנון

זה נראה מקרה קלאסי של השחקנים אז איך אתה כותב ששחקנים לא רצו מהלך כזה

נשמח אם תפרט כי פשוט הזוי כל המהלך שגרם להפסדים ענקיים אצלי בכל אופן וגם אצל אחרים אני מניח

והכי חשוב שחקן אם תוכל לכתוב פעם ביום גבולות פקיעה או לתת אזהרה באתר בכמה מילים בלבד בזמן אמת על מהלך שכזה זה באמת התרומה שלך כי בדיעבד כולם יכולים לכתוב ואם תכתוב בזמן אמת זו תהיה התרומה הכי גדולה שלך
    נקווה שתיישם בבקשה את הבקשה שלי בחודש הבא זה יעזור לכולם
    הכל נכתב ברוח טובה ומכאב אמיתי נקווה שנתאושש מהמכה החודש

ע"פ הבנתי, לא כל שחקני המעוף מכוונים לאותה פקיעה, לחלק מתאים פקיעה נמוכה ולחלק פקיעה גבוה ובסופו של דבר
    למי שיש יותר כוח מושך את השוק לכיוון הפקיעה שלו (תקנו אותי אם אני טועה).
    בכל מקרה בסקירה ביום א' של הפקיעה, בנוסף לנתון של "פקיעה אופטימאלית" ראוי להוסיף גבולות "פקיעה ריאלית", כי בזמן כתיבת
    הסקירה ליום א כבר היה ידוע "לאור התנועה יוצאת הדופן מ 1020 ל 1115 ביום אחד של מסחר (צהרי ראשון עד צהרי שני).
    תנועה שכזו בשבוע פקיעה אינה מאפשרת תיקון" ולכן היה ראוי לציין זאת בסקירה...
    בכל מקרה תודה,
    תמיר

ציטוט פורסם במקור על ידי rono968
    אבל מי לכל הרוחות הטיס את השוק מ1020 ל1120 ברציפות אם לא שחקני המעוף ? אם היתה מתאימה להם פקיעה ב1040 כמו שכתבת בסקירה של ראשון הזה כלומר לפני 3 ימים בלבד איך השוק טס ככה ? לא נתפס שציבור יעלה סקוויז של 100 נקודות ברציפות

נשמח אם תפרט כי פשוט הזוי כל המהלך שגרם להפסדים ענקיים אצלי בכל אופן וגם אצל אחרים אני מניח

והכי חשוב שחקן אם תוכל לכתוב פעם ביום גבולות פקיעה או לתת אזהרה באתר בכמה מילים בלבד בזמן אמת על מהלך שכזה זה באמת התרומה שלך כי בדיעבד כולם יכולים לכתוב ואם תכתוב בזמן אמת זו תהיה התרומה הכי גדולה שלך
    רונו, רשום שאתה חבר באתר משנת 2009. אז בוא תנסה לחשוב/לחפש - כמה חודשים בכל שנה אנשים פה המומים מזה שהמדד הולך בניגוד לרצון השחקנים?
    כמה פעמים שואלים פה שאלות לפני פקיעה "אבל אם השחקנים רוצים פקיעה X איך נתנו למדד זז לכיוון Y???"
    אני אתן לך רמז. מדובר על לפחות אחת ל3-4 חודשים.
    את המסקנות אשאיר לך או לכל מי שרוצה. אבל מה שבטוח - מה שאתה חושב שאתה יודע על השוק שלנו ועל הכוחות הפועלים בו - פשוט איננו נכון.
    בהצלחה בהמשך!

GOMER מה הכוונה שמה שאני חושב על השוק איננו נכון ?
    תפרט קצת למה התכוונת ?
    והבקשה שלי מהשחקן היא שהוא הכי חי את האוןליין של הגבולות פקיעה ואת המסחר ואם הוא הרגיש שמוסדיים נכנסו ושחקנים מתחילים להתכסות על פוזיציות (מה שאני ואתה והאנשים שלא מחוברים לשחקנים הגדולים לא יודעים וחשים אלא חושבים שזה תיקון בלבד מקסימום 30 נק או 40 נק אבל לא 100 נק כמו שקרה )אז שהשחקן ינסה לפחות באתר להתריע להודיע משהו באוןליין שיש סכנה כזו ...רק ביום ראשון כאמור דובר על פקיעה 1040 אופטימלית כשכבר התחיל הסקוויז אז הבקשה היחידה מהשחקן שהוא מומחה יותר מכולם זה לתת התרעות בזמן אוןליין ולא בדיעבד זה היה חוסך לכולנו הרבה הפסדים החודש

נקווה שיקח לתשומת ליבו ותודה מראש אם יעשה את זה
    )
    ציטוט פורסם במקור על ידי gomer

רונו, רשום שאתה חבר באתר משנת 2009. אז בוא תנסה לחשוב/לחפש - כמה חודשים בכל שנה אנשים פה המומים מזה שהמדד הולך בניגוד לרצון השחקנים?
    כמה פעמים שואלים פה שאלות לפני פקיעה "אבל אם השחקנים רוצים פקיעה X איך נתנו למדד זז לכיוון Y???"
    אני אתן לך רמז. מדובר על לפחות אחת ל3-4 חודשים.
    את המסקנות אשאיר לך או לכל מי שרוצה. אבל מה שבטוח - מה שאתה חושב שאתה יודע על השוק שלנו ועל הכוחות הפועלים בו - פשוט איננו נכון.
    בהצלחה בהמשך!

GOMER מה הכוונה שמה שאני חושב על השוק איננו נכון ?
    תפרט קצת למה התכוונת ?
    והבקשה שלי מהשחקן היא שהוא הכי חי את האוןליין של הגבולות פקיעה ואת המסחר ואם הוא הרגיש שמוסדיים נכנסו ושחקנים מתחילים להתכסות על פוזיציות (מה שאני ואתה והאנשים שלא מחוברים לשחקנים הגדולים לא יודעים וחשים אלא חושבים שזה תיקון בלבד מקסימום 30 נק או 40 נק אבל לא 100 נק כמו שקרה )אז שהשחקן ינסה לפחות באתר להתריע להודיע משהו באוןליין שיש סכנה כזו ...רק ביום ראשון כאמור דובר על פקיעה 1040 אופטימלית כשכבר התחיל הסקוויז אז הבקשה היחידה מהשחקן שהוא מומחה יותר מכולם זה לתת התרעות בזמן אוןליין ולא בדיעבד זה היה חוסך לכולנו הרבה הפסדים החודש

נקווה שיקח לתשומת ליבו ותודה מראש אם יעשה את זה
    הכל ספקולציות, אבל אני יכול לשתף אותך במחשבות שלי לגבי השוק. אתה רשאי כמובן לא להסכים.
    ידוע שהגופים הגדולים (קרא להם שחקנים או מוסדיים זה לא משנה) קונים לא מעט אופציות בקצוות, בין אם כהתכסות על כתיבות ובין אם גידורים למיניהם. מי מוכר להם את האופציות האלה? בין היתר - דגי רקק כדוגמת החברים באתר שמנסים לא להיות חמדנים וללכת על כתיבות רחוקות ו"בטוחות".
    במשחק סכום 0 לא ייתכן שהצד שצריך שתמכור לו אופציות יבוא וייתן לך התראה שאתה הולך להדפק מהמכירה הזו. הם יכולים לזרוק לך פירורים בדמות מפת פוזיציות (שאין לך באמת מושג איך לפרש אותה בצורה נכונה. אתה הרי לא יודע כמה מתוך המפה זה כתיבות של שחקנים, כמה זה גלגולים של גופים אחרים וכו') וגם זו לא מעודכנת אונליין.
    אז בשוק מדשדש - הכי קל להרוויח באופציות. כל הכותבים נהנים, גם הכרישים וגם והדגיגונים. אבל לא לעולם חוסן. אחת לכמה חודשים השוק מפסיק לדשדש, או שהוא מדשדש כל החודש ויומיים לפקיעה - בום לאיזה כיוון. מי נדפק מתנועות כאלה? הגופים הגדולים ממעטים להפסיד ובטח שלא נמחקים בקלות. אנחנו - דווקא כן.
    בשעה 3 בצהריים כשהקרנות מבצעות פעולות (קניות או פדיונות) -אתה באמת חושב שמישהו יגיד לך מה יבוצע? לונג או שורט? רק המקושרים והגדולים יודעים והם יודעים לנצל את העבודה הזו מצויין קודם לכן. כל השאר - מהמרים.
    ספציפית לגבי החודש הזה - אני באמת מאמין שהיו הרבה גופים שהפסידו כסף. אבל אני לא דואג לגופים האלה. הם גדולים, חזקים ויש להם גב כלכלי. החברים פה באתר...איך נאמר.. קצת פחות...
    עוד לא ראיתי כזה חודש משוגע, ובאמת איך תתקן בשבוע פקיעה תנועות כאלה חדות. לא חושב שניתן.
    אבל בשיא הלחץ, אתה לא יכול לצפות משחקן שיבוא ויאמר לך שום דבר מעבר ל"אנחנו חווים סקוויז". הוא לא יחשוף בפניך מה הגבולות החדשים נכון ללפני כמה דקות, כי גם הוא לאו דווקא יודע בעת הבלאגן מי עושה מה ולאיזה כיוון. כשצריך להתכסות - מתכסים. ובעיתות צרה שכאלה, אני חוזר למה שכתבתי על משחק סכום 0. כשמישהו חווה כרגע קושי וצריך להחלץ מזה - מישהו אחר יפסיד תמורת ההיחלצות. בזמנו שחקן אמר שכשגוף מסויים חווה סקוויז - כל הגופים האחרים הופכים לזאבים ומוכרים לו את האופציות שהוא צריך בשביל התכסות ביוקר. מה לדעתך עושים לדגיגונים?
    אם תסתכל היסטורית - שחקן הוציא 2 סוגים של הודעות בזמנים קריטיים:
    1. "חווים סקוויז כרגע" - כל מי שיש לו ניסיון בשוק יכול לנחש את זה לבד
    2. "שחקנים סוגרים פוזיציות" - לא אומר לך כלום למעט "אל תסתמך על פקיעה בגבולות". כשבתכלס ראינו כבר המון פעמים - אסור אף פעם אל להסתמך על פקיעה בגבולות...
    לדעתי לא ניתן לצפות ממנו ליותר מזה.

אם היה קל להכות את השוק ולקחת אפילו 10-12 אחוזים בשנה (בסה"כ אחוז בחודש, לא יותר) - כולם היו עושים את זה ולא היה התחום הזה שנקרא נגזרים.
    המציאות שונה לגמרי והבורסה היא פשוט ג'ונגל שבו החזק שורד. הרבה מהחברים באתר - לא חזקים.

סליחה על הפסימיות, אני דווקא מאוד שורי על השוק. לתקופה של 30 שנה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות