כפי שכתבתי - התזרים שהחברה הציגה אינו ראלי - וכנראה אני לא היחיד שחושב כך - ולכן הזימון.

אני מדגיש - החברה תשרוד את המשבר הנוכחי שהיא חובה רק אם תשתף פעולה עם בעלי החוב, הבעיה תזרימית כפי שציינתי -אך בעיה תזרימית היא מה שהתחיל את המשבר הנוכחי ובעיה תזרימית הפילה ומחקה ענקים - כך שאאורה בוודאי לא תשרוד את זה אם תנסה לצאת נגדם.

ללא הסדר ופריסת חוב (כפי שדובר) החברה לא תוכל לעמוד בתשלומים, אך האם מדובר בקטסטרופה - כנראה שלא!

בטווח הקצר ייתכן כי הנייר ירד (ואז תיהיה הזדמנות קנייה אמיתית) בטווח הארוך כפי שציינתי אני מסתכל על נכסים ויחסים פיננסיים - וביחס למחיר נוכחי (לא מחיר מלא) המצב סביר עד טוב.

כמובן שאין רציונל ללכת דווקא לתרחיש הגרוע - הרי גם מחזיקי החוב וגם בעלי החברה יודעים את המצב ויצאו מופסדים ממלחמות מסוג זה, אז סביר כי תרחיש זה לא התממש - אך ראינו כבר דברים דומים בעבר (ראה גם הזהרה במקור) וראינו כי לא כל המעורבים תמיד נוהגים בצורה רציונלית - כך שסיכון לא חסר.

בשורה התחתונה - האם מדובר בנייר בסיכון גבוה, כנראה שלא למרות שיכול להחתך בעשרות אחוזים בזמן קצר (ואז להיות אטרקטיבי), אך זו לא באמת השאלה - שכן במצב השוק הנוכחי כאשר יש ניירות (אגחים ומניות) בעלות עניין ופוטנציאל רב יותר - מה הטעם לקחת סיכונים מיותרים...