x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 26 מתוך 26

נושא: VIX? VXX? XIV!

אורח

Re: VIX? VXX? XIV!

ציטוט פורסם במקור על ידי אבי1
    זה מה שחשבתי, עיצה שלי פתח חשבון אצל ברוקר בחול ותנהל משמה את כל ההשקעות חול (גם זול יותר מבחינת עמלות וגם יהיה לך אפשרות לכל המכשירים הפיננסים הקיימים בחול ללא צורך להיות מנהל תיקים)
    חברים, הכל טוב ויפה, אבל מה הקשר לשרשור?

אולי ניתן לבקש כי תעבירו את הדיון לשרשור אחר?

תודה.

ציטוט פורסם במקור על ידי supgog
    זה מה שחשבתי, עיצה שלי פתח חשבון אצל ברוקר בחול ותנהל משמה את כל ההשקעות חול (גם זול יותר מבחינת עמלות וגם יהיה לך אפשרות לכל המכשירים הפיננסים הקיימים בחול ללא צורך להיות מנהל תיקים)
    חברים, הכל טוב ויפה, אבל מה הקשר לשרשור?

אולי ניתן לבקש כי תעבירו את הדיון לשרשור אחר?

תודה.
    קשור מההבט של אמצעי הגנה. אתה חושב שצריך להפריד את הדיון ?

אורח

מדד הVIX ממשיך להיות גבוה, ומעניין לראות את תופעת הקוטנגו בתעודות העוקבות.

כפי שציינתי בפוסט הזה בעבר, כל עוד הVIX נמצא ברמה גבוהה (להערכתי 30) תמשיך תעודת הVXX להשיג תשואה עודפת על המדד ואילו תעודת הXIV תשחק.

בזמנים בהם הVIX נמוך, מתרחשת תופעה הפוכה.

היות ואין לVIX עוד הרבה לאן לעלות (נכון, כבר היה תקדים גבוה בהרבה ב2008, אבל זה היה חריג היסטורי, ולא בטוח כלל שיחזור שנית), המשקיע בVXX צריך לשאול את עצמו את השאלה: האם להערכתי מדד הVIX ישאר ברמות הגבוהות בזמן הקרוב?

אגב, למי שרוצה, יש גם תעודה ממונפת בלונג בתחום, TVIX, שעשתה תשואה מרשימה של 530% בשלושת החודשים האחרונים, כך שאם מישהו מצפה לתרחיש קיצון - זו התעודה להיות בה.

גם תעודת הXVZ שהבאתי כאן עשתה תשואה נאה בחודש האחרון של 10% (למרות שרחוקת מתשואת VXX), מעניין יהיה לראות אם היא תספק את ההבטחה ולא תשחק בצורה רצינית כאשר בסופו של דבר ירד הVIX חזרה לרמות הנמוכות.

אגב, מדד הVIX הגלום באופציות לינואר עומד על 37.5, השוק לא מאמין כי המדד ישאר ברמתו הגבוהה זמן רב ולפחות מהבחינה הזו צפויה לפחות האטה בירידות.

מדד הVIX ממשיך להיות גבוה, ומעניין לראות את תופעת הקוטנגו בתעודות העוקבות.

כפי שציינתי בפוסט הזה בעבר, כל עוד הVIX נמצא ברמה גבוהה (להערכתי 30) תמשיך תעודת הVXX להשיג תשואה עודפת על המדד ואילו תעודת הXIV תשחק.

בזמנים בהם הVIX נמוך, מתרחשת תופעה הפוכה.

היות ואין לVIX עוד הרבה לאן לעלות (נכון, כבר היה תקדים גבוה בהרבה ב2008, אבל זה היה חריג היסטורי, ולא בטוח כלל שיחזור שנית), המשקיע בVXX צריך לשאול את עצמו את השאלה: האם להערכתי מדד הVIX ישאר ברמות הגבוהות בזמן הקרוב?

אגב, למי שרוצה, יש גם תעודה ממונפת בלונג בתחום, TVIX, שעשתה תשואה מרשימה של 530% בשלושת החודשים האחרונים, כך שאם מישהו מצפה לתרחיש קיצון - זו התעודה להיות בה.

גם תעודת הXVZ שהבאתי כאן עשתה תשואה נאה בחודש האחרון של 10% (למרות שרחוקת מתשואת VXX), מעניין יהיה לראות אם היא תספק את ההבטחה ולא תשחק בצורה רצינית כאשר בסופו של דבר ירד הVIX חזרה לרמות הנמוכות.

אגב, מדד הVIX הגלום באופציות לינואר עומד על 37.5, השוק לא מאמין כי המדד ישאר ברמתו הגבוהה זמן רב ולפחות מהבחינה הזו צפויה לפחות האטה בירידות.
    אישית אני סבור שנראה שיאים חדשים בVIX
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אורח

אם כך, כל שנשאר לך הוא לרכוש את TVIX ותוך כמה זמן לא תצטרך יותר לעבוד .

אם כך, כל שנשאר לך הוא לרכוש את TVIX ותוך כמה זמן לא תצטרך יותר לעבוד .
    לא מאמין
    אוהב כסף לא ישבע כסף (קהלת ה, ט)
    מי שיש לו מנה רוצה מאתיים, יש לו מאתיים רוצה ארבע מאות" (קה"ר פ"א, יג.)
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות