x

עמוד 10 מתוך 39 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 100 מתוך 386

נושא: מדד הפחד VIX - ניתוח טכני

tby שלום רב,

ניתוח גרף הויקס הינו ניתוח בסיסי כמו מאות הגרפים של המדדים, התעודות או המניות, ואני נהנה לגלות כל פעם מחדש התנהלות בהתאם למתנדים. כרגע גרף הויקס במגמה שורית אחרי שלושה נסיונות משערים 15.5 ו-16 נק'. ב-17.5 נק' נוצרה תבנית לעליה ואחריה הגיעה העליה המצופה בכיוון איזור התנגדות ב-19 נק' שנבחן ביוני-יולי מספר רב של פעמים. אחרי ש-19 נק' נבחנו והשער טיפס מעבר ל-19.5 נק' הרי הוא צופה לעבר איזור גבוה יותר בו באיזור 23 נק' שנבחן מספר גדול של פעמים בחודשים מאי-יוני ולכן זה השער ה"אופטימלי" אליו שואף הויקס להגיע כרגע.

היי חיפושית כל פעם שמדד הפחד עובר תוך כדי מסחר את 20 הוא מקבל מכה למטה.
    האם הגרף תומך לכיוון ה-23 ?
    שבת שלום,
    נהנה לקרוא את השירשור שלך
    הצלחות

מורן,

הויקס בחן את שע 19.5 נק' פעמיים, אך מרגע שעבר את 20 נק' נוצרה תבנית עליה מובהקת המבשרת עליות בכיוון ה-23. זה הכיוון לא התחייבות !

כרגע גרף הויקס במגמה שורית אחרי שלושה נסיונות משערים 15.5 ו-16 נק'. ב-17.5 נק' נוצרה תבנית לעליה ואחריה הגיעה העליה המצופה בכיוון איזור התנגדות ב-19 נק' שנבחן ביוני-יולי מספר רב של פעמים. אחרי ש-19 נק' נבחנו והשער טיפס מעבר ל-19.5 נק' הרי הוא צופה לעבר איזור גבוה יותר בו באיזור 23 נק' שנבחן מספר גדול של פעמים בחודשים מאי-יוני ולכן זה השער ה"אופטימלי" אליו שואף הויקס להגיע כרגע.
    מה זה אומר? שה VIX יגיע ל 23 ? מתי?

לי יש תחזית שתמיד נכונה חקרתי את הויקס לעומקו וזו מסקנתי - שהויקס מתחת ל 20 - הוא יעבור את ה - 20 , שהויקס מעל 20 היא ירד מתחת ל -20. אינני יודע מתי, אבל זה יקרה - אבל זה לא עוזר לי בכלום.....

כלומר לפי שיטתי, הויקס עכשיו ב - 20.57, הוא ירד מתחת ל - 20 - אבל תאמר לי מה לעשות עם זה.

אתה אומר שה VIX במגמת עליה, אבל פרקטית - מה אתה ממליץ לעשות - לקנות? למכור? את מה?

מדד הויקס

המדד עלה אמש ב-16.7% השלים עליה של 27% כשנגע על פי הציפיות בנק' האופטימל 23 נק' מדד וחזר לשער 22.7 נק'. בעיקבות האוירה שנוצרה נק' האופטימל קפצה ברמה השבועית לגובה 38 נק' מדד. הממוצע הנע 50 התקרב מאוד לעבר הממוצע 200 ועומד לבצע מעבר ושינוי מהותי ברמות הויקס. הסטוקסטי ו-RSI ברמות הגבוהות ומתנד AROON קבע ברמה היומית לונג ב-100% ושורט ב-0 בעוד ברמה השבועית הלונג ב-100% ושורט ב-24%. הסטופ ניצב באיזור ה-15.4 נק' כ-7 נק' מתחת לשער.

חיפושית

ויקס ב 38 זה רמות של מלחמה ......

חיפושית

כפי שאתה רואה, כל הניתוח הטכני של ה VIX הוא ברכה לבטלה

התחזית שלי שויקס מעל 20 יורד לויקס נמוך מ - 20 התבררה כמדוייקת - אני לא נביא או חכם גדול - זה טיבעו של הויקס

שער 23 "אופטימלי" או "38 אופטימלי" - זה לא רציני

גם "ההמלצה" על סטופ בשער מסוים - על מה אתה מדבר? הרי אין דרך לקנות את ה - VIX , אז מה סטופ קשור לעניין?

יתרה מכך, סוחר שרוצה לסחור (אין כאן השקעה כי מדובר על טווח קצר) - ימכור שהויקס עולה ויקנה שהויקס יורד - מעל ומתחת לערכי סף .

אני כמובן לא ממליץ לקנות שום דבר שצריך שהויקס יעלה כדי להרוויח - זה הטרייד הכי הפסדי שקיים בעולם -ממש לזרוק כסף לפח
    נערך לאחרונה על ידי tby, 01.01.2013 בשעה 12:27

tby

צר לי שאתה פוסל את הניתוח הטכני. תהנה מתאורית הנבואה "20" או תחזית 20 שמביאה לך רווח רב. זה שלך אין דרך לממש את הידע הטמון במדד הויקס לא אומר דבר! תשקיע במקומות שאתה מרוויח כל הזמן ובהצלחה !

חיפושית,

זה לא עניין אם אני פוסל או לא ניתוח טכני.

אתה מתייחס ל - VIX כאילו הוא נכס - והוא לא - הוא תוצאה של חישוב מתמטי על בסיס מחירי אופציות על ה- S&P - נתון אינפורמטיבי שאינו בר השקעה - אינך יכול לקנות VIX , אינך יכול אפילו להתקרב ולקנות משהו שקרוב לVIX לאורך זמן.

ניתוח טכני ל -VIX הוא כמו ניתוח טכני לגרף של טמפרטורה לאורך שנה - אפשר לבצע את הניתוח אבל הוא חסר משמעות - אתה רואה גרף עולה לאורך זמן (חורף הופך לקיץ) ומסיק מסקנה, רק כדי לראות ש"המגמה" מתהפכת (הקיץ הופך לחורף) וחוזר חלילה - מי שיודע שמדובר במזג אויר, לא בודק ניתוח טכני - הוא בודק את התאריך , מסתכל על נתוני שנים קודמות ומנבא .

ה - VIX הוא חיה מוזרה. הוא "שואף" לחזור לממוצע שלו - סביבות 20 ,באופן פשטני - ערכים שהולכים ומתרחקים מ - 20 לשני הכיוונים כמו 15 ו- 25 הם הקצוות של "נורמל", מתחת ל - 15 ומעל ל 25 אלו מאורעות שאינם שכיחים, מעל 30 ומתחת ל - 10 זה כבר נדיר ודורש ארוע משמעותי.

לכן, תיאורים כמו "נקודה אופטימלית ל - VIX זזה ל - 38" שיתכן שנכונה עפ"י מודלים לניתוח טכני של נכסים, פשוט אינה במקום שזה נוגע ל - VIX

על ה VIX כאידיקטור עשו הרבה מחקרים והתוצאה - ה - VIX לא מנבא כלום.
    נערך לאחרונה על ידי tby, 02.01.2013 בשעה 18:45

אולי אפשר לחשוב על ה VIX כשמו כן הוא: מדד הפחד. (ז"א - הפחד של המשקיעים הוא ה "נכס").
    השאלה, האם לפחד (שמתורגם לפי החוזים העתידיים) ישנה מגמה ומומנטום, או שזה יותר "אימפולסים" חד פעמיים שרירותיים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות