x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: רונן היקר

רונן היקר

אני מבקש שלכל משקיע תהיה הזדמנות שווה לקנות / למכור .
    אם אתה תשב בממד תחת התקפת טילים ולא יהיה לך סלולרי מכיוון שאוראנג' סלקום ופלאפון לא מוגרות מפעל חיוני רק מירס אזי יכול להיות מצב שלא תוכל לבצע פעולות .
    ומדוע לכל הרוחות אתה חושב שכאשר אזור מסויים יהיה תחת התקפת טילים אנשים אחרים צריכים לנצל את חוסר היכולת שלו להגיב במצב קיצון ?
    ובאמת לא מעניינת אותי לא יפן ולא קהיר .
    כמובן שרונן אף אחד באוצר לא חושב עלי או עלייך בהחלטה כזו ..חושבים רק על הזרים האמרקאיים והאירופיים ותו לא.
    נבחרינו יקנו פוטים בזמן תאמין לי !

Re: רונן היקר

דים היקר
    אתה ללא ספק ראוי לתפקידך כמנכ"ל חברה להפקת לקחים והסקת מסקנות
    חשבת אולי להנפיק אותה באחד העם? :P

בזמן מלחמת לבנון ה-2 כאשר נפלו טילים בחיפה,אני זוכר היטב שחברות הטלויזיה,חברת החשמל ובוודאי שחברת בזק (שכולן מוגדרות כמפעל חיוני בשעת חירום) עבדו ללא שום בעיות מיוחדות.
    רשת האינטרנט עבדה...
    ניתן היה ועשיתי זאת גם להכנס למשל לחשבון הבנק ולבצע פעולות...

יש מחשבים בעולם...
    כל עוד קו בזק פועל אני לא רואה שום סיבה שגם מהממ"ד בזמן נפילת טילים לא תהיה לי אפשרות להעביר פקודות למחשבי הבורסה אם זה מה שאבחר לעשות...

לא רואה שום בעיה עם החלטה שכזו...

אורח

גם אני לא רואה שום בעיה שמילואימניק יעביר מהשטח פקודות למחשבי הבורסא :roll: :roll:

ציטוט פורסם במקור על ידי eyal-k
    בזמן מלחמת לבנון ה-2 כאשר נפלו טילים בחיפה,אני זוכר היטב שחברות הטלויזיה,חברת החשמל ובוודאי שחברת בזק (שכולן מוגדרות כמפעל חיוני בשעת חירום) עבדו ללא שום בעיות מיוחדות.
    רשת האינטרנט עבדה...
    ניתן היה ועשיתי זאת גם להכנס למשל לחשבון הבנק ולבצע פעולות...

יש מחשבים בעולם...
    כל עוד קו בזק פועל אני לא רואה שום סיבה שגם מהממ"ד בזמן נפילת טילים לא תהיה לי אפשרות להעביר פקודות למחשבי הבורסה אם זה מה שאבחר לעשות...

לא רואה שום בעיה עם החלטה שכזו...

בתור מילואימניק בחיל קרבי מגיל 18 ועד למרומי גילי לא זכורה לי אפילו פעם אחת שמישהו סגר את הבורסה כשאני יוצא לחודש מילואים...

אז אולי כדאי שנסגור את הבורסה לצמיתות שהרי לעולם לא יהיה שיוויון הזדמנויות מלא ואמיתי.

צריך להודות החיים אינם פייר,ותמיד במקום שבו אחד מפסיד השני מרוויח וזה בסדר...

עקרונית מדינה צריכה לשאוף כמה שיותר לנהוג כבשגרה גם בימי מצוקה, זה מראה על חוזקה של מדינה ואם הבורסה יכולה לפעול שתפעל... אני רק אברך על כך.

כחייל קרבי שחצה את גבול הלבנון אני אומר לך שלא היתה שום בעיה לקבל מיילים,לשלוח SMSים וכן גם להכנס לבנק להתעדכן ואפילו לסחור בוול...

היי נתנאל, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך. זה בהחלט נושא לא פשוט לפתרון, כי יש אמון של משקיעים שהם יכולים לדעת שתמיד הבורסה פתוחה למסחר, גם אם יש רעידת אדמה או מלחמה.
    בעבר כבר עפו טילים על הדרום ועל הצפון והבורסה עבדה כרגיל. זוכר שהרמטכ"ל מכר את המניות שלו לפני פרוץ המלחמה בלבנון? בדיעבד הוא עשה טעות כי הבורסה לא קרסה.
    יש גם הרבה מניות דואליות שנסחרות גם בארה"ב. תחשוב שהמניות הנ"ל ימשיכו להיסחר שם ולא כאן ולא תהיה לך אפשרות להגיב למרות שאתה מחזיק בהן.
    באופציות זה כמובן יותר קריטי כי מניה יכולה לעלות ולרדת עם הזמן אבל אופציה פוקעת בסוף החודש וזה משהו שדורש תגובה מהירה.

אורח

ציטוט פורסם במקור על ידי eyal-k
    בתור מילואימניק בחיל קרבי מגיל 18 ועד למרומי גילי לא זכורה לי אפילו פעם אחת שמישהו סגר את הבורסה כשאני יוצא לחודש מילואים...

אז אולי כדאי שנסגור את הבורסה לצמיתות שהרי לעולם לא יהיה שיוויון הזדמנויות מלא ואמיתי.

צריך להודות החיים אינם פייר,ותמיד במקום שבו אחד מפסיד השני מרוויח וזה בסדר...

עקרונית מדינה צריכה לשאוף כמה שיותר לנהוג כבשגרה גם בימי מצוקה, זה מראה על חוזקה של מדינה ואם הבורסה יכולה לפעול שתפעל... אני רק אברך על כך.

כחייל קרבי שחצה את גבול הלבנון אני אומר לך שלא היתה שום בעיה לקבל מיילים,לשלוח SMSים וכן גם להכנס לבנק להתעדכן ואפילו לסחור בוול...
    עזוב לרגע את העובדה שכשקוראים לך לחודש מילואים יש לך זמן להתכונן מראש (וצו 8 לעיתים מגיע בהפתעה), כאשר קוראים לך לחודש מילואים בתקופת רגיעה המצב הוא שונה בתכלית.

יש עוד שתי נקודות שעליך להתייחס אליהם בתור מילואמניק-

כנראה שבפעם הבאה שתעבור את הגבול לא תורשה לקחת איתך פלאפון.
    אני רוצה להאמין שכאשר חייל מגוייס למילואים בצו 8, הבורסא לא תצטרך לעניין אותו, והוא יוכל להתעסק במשימות שלפניו..

בוקר טוב ,
    אנשים לא איכפת לי ..
    אם אתם מתקשים להבין עוול שכזה ולא איכפת לכם שזר קיבל אישור יכולת ועדיפות למכור מניות ולברוח מפה בזמן מלחמה בעוד אתם תתעסקו בהצלת החיים שלכם או של ילדכם אז אתם בבעיה .
    יש כאן המון אנשים שמיד שרושמים לבן קופצים ורושמים שחור .
    זה הכסף שלכם ואם אתם רוצים במלחמה הבאה להיות בשר תותחים של הזרים של העשירים ושל נבחריכם שקונים פוטים ומוכרים מניות יום לפני המלחמה אז ... תצליחו.
    אני פה להזהיר אותכם מוועדת החקירה הבאה עליכם לטובה והפסדי ענק שיכולים להגרם לכם על לא עוול בכפיכם .
    אני כבר עברתי כמה פסטיבלים במדינה הזו.

ציטוט פורסם במקור על ידי נתנאל דים
    בוקר טוב ,
    אנשים לא איכפת לי ..
    אם אתם מתקשים להבין עוול שכזה ולא איכפת לכם שזר קיבל אישור יכולת ועדיפות למכור מניות ולברוח מפה בזמן מלחמה בעוד אתם תתעסקו בהצלת החיים שלכם או של ילדכם אז אתם בבעיה .
    יש כאן המון אנשים שמיד שרושמים לבן קופצים ורושמים שחור .
    זה הכסף שלכם ואם אתם רוצים במלחמה הבאה להיות בשר תותחים של הזרים של העשירים ושל נבחריכם שקונים פוטים ומוכרים מניות יום לפני המלחמה אז ... תצליחו.
    אני פה להזהיר אותכם מוועדת החקירה הבאה עליכם לטובה והפסדי ענק שיכולים להגרם לכם על לא עוול בכפיכם .
    אני כבר עברתי כמה פסטיבלים במדינה הזו.
    מסכים אם מה שאתה אומר רק לא עם וועדת חקירה

שום וועדת חקירה לא תקום אם העדר יפסיד את כספו הרי הבורסה שלנו בשיטתיות מווסתת ועוזרת לגדולים ותעשה כל מה שלאל ידה לרוקן את כספנו
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות