שלום ובוקר טוב לכולם.
דבר ראשון, פותחים בכבוד אכנסיה, ותודה רבה לכל החברים בכלל ולשחקן בפרט, על המקום האיכותי, המפרגן והמלמד בינה, ומעמיק את הכיס.
בעקבות שרשור אחר על הגיגים ומחשובות, אמרתי שגם אני הגיע הזמן לעשות סדר במחשבות המעורפלות שלי, וללבן ולברר את "שיטת המסחר" שלי.
שיטת העבודה שלי:
לקחת את השחיקה [תטא ווגא], ולהגן / לנטרל מהתנודה [ווגא].
אני פותח פוזיציה בחודש הבא, כשבוע לפני הפקיעה של החודש הזה, על שטח מדד המירבי ביותר, וככל שמתקרבים למועד הפקיעה אני מצמצם את השטח.
כשבוע לפני הפקיעה הפוזיציה נסגרת, ונפתחת חדשה בחודש הבא, וחוזר חלילה.
יעד הפוזיציה הוא 1-2% תשואה נטו על התיק, ככה שיש לי ממוצע של אחוז תשואה לחודש, ואני מרגיש אורקל, [אצל מיידוף אמרו שהכתובת הייתה על הקיר, כי הוא הביא תשואה שנתית קבועה של 10%, למה, 10% זה הרבה ולא מציאותי ???]
עקרונות ברזל: 1. אני לא חוזה את השוק אני רק מגיב לשוק, מגיב בניטרול דלתא. 2. המטרה העיקרית והראשונית היא לא להפסיד אגורה, אח"כ מה שבא ברוך הבא.
וכאן באה השאלה:
אחרי שנים בשוק, צברתי ניסיון מסוים המתבטא בכמה אינדיקטורים יחידים שיש לי הנוטים לי מבט מסוים על כיוון השוק, אינדיקטורים שהוכיחו את עצמם באופן סביר. והשאלות מדגדגות באצבעות:
1. איך בכל זאת אני עושה בהם שימוש ומביא ערך מוסף לאסטרטגיה שלי הבנויה על העקרונות הנ"ל.
2. אם אני רוצה להוסיף לסחור בעוד שיטה, הפוכה, שתהיה בנויה על, רווח מתנודה [דלתא] תוך הגנה משחיקה [תטא], מהי האסטרטגיה הנכונה והטובה ביותר ביחס של רווח והפסד ויחסי סיכוי סיכון.
תודה רבה לכולם
והצלחות עד בלי די