:?: שאלה
בעקבות ה"תיקון" ההפסד המקסימאלי הוכפל ב-3 בערך. האם זה אומר שגם יעד הרווח הכפיל עצמו ב3?
תודה,
:?: שאלה
בעקבות ה"תיקון" ההפסד המקסימאלי הוכפל ב-3 בערך. האם זה אומר שגם יעד הרווח הכפיל עצמו ב3?
תודה,
יום טוב,
איתמר י
עדיין מתחיל
היית רוצה...פורסם במקור על ידי ItamarY
פורסם במקור על ידי gabbayo
באמת הייתי רוצה..
במבט חוזר הבנתי שזו שאלה טיפשית - שהרי הרווח המקסימאלי הוא כ13% מההפסד המקסימלי הנוכחי..
יום טוב,
איתמר י
עדיין מתחיל
הי
אם אינני טועה לא ניתן להגיע אחרי התיקון לרווח של 25% מהבטחונות.
תקנו אותי אם אני טועה...
שימי :o
רק היתחלנו את החודש זה תיקון מס 1
המגמה הראשית תיקבע ליקראת סוף שבוע
יתכן שנגיע למצב שתיצטרך לימכור עוד 2 קול 240![]()
סבלנות!!!!
שחקן אם תוכל להעלות את התיקון לסימולטור או שרק אצלי זה לא ניראה
תודה!!
רווח מקסימלי: 1000
הפסד מקסימלי: 8000
מה היעד? מתי סוגרים?
:shock: :?![]()
תשואה 2011: 14.50-
לכולם – 28/7 הפקיעה. כ"כ רחוק, ועוד כ"כ הרבה פעמים נדאג החודש, שהייתי ממליץ לשמור קצת להמשך![]()
David15 – לא ציינתי שהעליות פיקטיביות. העליות מתרחשות וואולי הן חסרות ביסוס או הגיון אבל עדין ברות קיימא, ולכן לא נילחם נגד המגמה העכשוית אלא נמתין להתבהרות התמונה.
Ufri – בדיוק מאותה סיבה שציינתי לדוד: הסנטימנט בשלב זה חיובי: אם ימשך נכתוב מרווח בתקבול גבוה יותר ובסטרייק רחוק יותר. אם תהיינה ירידות, אזי זה ישרת אותנו ובמקסימום הרווח יהיה נמוך מהפוטנציאל המקסימאלי.
איתמר – לא. יעד הרווח נקבע בתחילת האסטרטגיה ואינו משתנה אם הבטחונות יורדים/עולים.
אבי – התיקון הועלה לסימולטור.
forumpublicstrategy.php
אתמול נכתבו P1240,P1250
האם כדאי להזיז את הP1180 לP1200?
מירב הסיכויים שמי שכתב את זה יש לו כיסים עמוקים אם גם לך יש אז ............פורסם במקור על ידי SHAISHAI77
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
אבי1 צודק. חמדנות זו הדרך להפסיד כסף
אין סיבה להתקרב יתר על המידה למדד הנוכחי
יש לנו לחכות עד 28ביולי. אף אחד לא יודע מה יהיה
מניסיוני, אם אפשר להרוויח 2.5% לחודש במשך 20 שנה קרובות, הדרך הטובה ביותר לעשות כסף.
ישנה כמובן הדרך השונה, להרוויח כל חודש, 4 5 או 6% אולם בוודאות בסוף יבוא חשבון שלי מינוס 20-50%
בהצלחה לכולם
דוד אריאל
ירושלים