אופס, עברנו לעלות.
טוב. אין לי יותר C1310. אז לא נורא.
אופס, עברנו לעלות.
טוב. אין לי יותר C1310. אז לא נורא.
דייי מפחיד מקווה מחר שלא יהיו עליות
נשארתי עם שוקת של קול 1290 כתוב מוגן 1300 יותר מידי יחידות
ופוטים 1200 כתובים שכבר נשחקו כליל
התכוונתי להשאיר לשחיקה של הסופש והעליות היום מפחידות
אני מאחל לך שתראה מחר ירידות בחול (למרות שאני בספק גדול. נראה כאילו האופטימיות בשיא), אך יותר מכך אני מאחל לך שתלמד את הלקח.פורסם במקור על ידי ronenamos
כניסה עם הרבה יחידות מוגנות בסטרייק אחד (מה שאומר שב1300 אתה נמחק) לסופש לפני פקיעה כאשר אנו במרחק של 2% מהכתיבות היא לא מעשה גבורה (נהפוך הוא, מהפחד לסגור חודש בהפסד אתה נגרר לסיכונים מוגזמים).
קח בחשבון שאם בראשון יהיו עליות מעבר ל1275-1280 צפוי סקוויז של השחקנים. אל תמשוך זמן ותסגור בבוקר. אין הרבה יתרונות בלהיות קטן בתחום הזה, האפשרות לסגור את כל הפוזיציה בקלות הוא העיקרי שבהם.
אני אמנם עושה שוקת בינונית והגבולות שלי היו 1190-1270 ועד אתמול הכל הלך לי מצוין. לא ממש פחדתי מעליות כי נראה לי שכמות הבעיות מכבידה על השוק. אתמול בבוקר שעוד נפתח קצת בירידות סגרתי את רגל הפוט שנשחקה לגמרי. בצהרים שראיתי את המדד באיזור 1261 והמדדים באירופה טסים למעלה והחוזים ירוקים מיהרתי לסגור את האסטרטגיה ברווח מינימלי. זה כבר חודש שני ברציפות שזה קורה. אבל מזל אם הייתי נשאר לסוף שבוע יכלתי לצאת בנזק כבד מאד.
אני מתחיל להתייאש מתל אביב. יש יותר מדי דברים שגורמים לי לרצות להשקיע במקום אחר:
1) אם השוק כל כך מושפע מארה"ב - עדיך להשקיע בארה"ב.
2) השוק פה קטן ומווסת
3) הסטיה נמוכה יותר מאופציות על הדאו ג'ונס או הדאקס
4) 20% מס
5) כמות ביטחונות מטורפת כדי לפתוח אסטרטגיה
יתרונות:
השעות נוחות, אבל אז אתה כל הזמן עסוק בלהסתכל מה ארה"ב עושה...
פורסם במקור על ידי formula
וגם הרצפה עקומה.
ככה מנהלים שוקת צרה?
כאשר אנחנו ב-1250, 1270 זה כמעט אוכף, ו-1190 זה כמעט שוקת רחבה.
למה לא כתבת 1230? או 1220 והרחקה ל-1280
או 1230 כפול מ-1270?
כמות הבעיות מכבידה על השוק?
הולכים להסדר בארה"ב.
עד שלא יתברר שהוא פקטיבי, חייבות להיות עליות.
מה חשבת? שיפרקו את כלכלת העולם?
היכן ישקיעו? יקנו נדלן?
אני לא חכם כזה גדול,
סתם רוצה להראות לך גם את הצד השני.
יכולתי בדיוק כמוך לעשות טעויות למכביר.
אני ניהלתי אסטרטגיה לפי מחשבה שהשוק הולך לכיוון של 1210-1220 עם 1270 כהתנגדות. עם מצב כלכלת העולם לא ראיתי סיבות לעליה ואופוריה ועדיין אני לא רואה. בגלל זה לא כתבתי 1230 כי פשוט פחדתי מירידות חזקות. אני לא טוען שהניהול היה מושלם אבל הוא התאים להנחת היסוד שלי. ברגע שהמצב השתנה הייתי מהיר מספיק לסגור ברווח קל מאשר לדבוק בציפייה לירידות שאולי יבואו ואולי לא.פורסם במקור על ידי david15
ממה שלמדתי בעבר במהלך החודש אני מנסה לא להילחץ יותר מדי מתנועות השוק ואני כמעט נמנע מלעשות תיקונים. נדמה לי שקאריה תיאר החודש מצב שהוא רדף אחרי השוק וזה מצב לא טוב לדעתי. גם המון פעולות וגם אין שקט נפשי. לכן לא נלחצתי שלפני שבועיים המדד קפץ ל 1270 ביום ראשון. אבל אתמול זה נראה אחרת. א) זה היה מגובה בחוזים ב) שבוע לפני פקיעה. לכן העדפתי לסגור מאשר לנסות לתקן.
פורסם במקור על ידי formula
אם אתה חושב על כיוון תכתוב חוזה סינתטי, במקרה שלך יורד (אני למשל כתוב על חוזה סינתטי עולה)
עם הגנה 5 סטרייקים מלמעלה ותממן במכירה 5 סטרייקים מלמטה,
בדר"כ זה מממן לגמרי ויותר בחוזה סינתטי יורד(הפוטים יותר יקרים)
(בחוזה סינתטי עולה אפשרי להוסיף מימון ע"י כתיבת פוטים נוספים במרחק למטה של 4 סטרייקים נוספים)
נראה לי שלפני העליות עוד יהיו מעט ירידות כדי להפחיד את הרפובליקנים.
אבל הממשל לא יכול להרשות לעצמו להיכנס למצב של חדלות פרעון.
כך נראה לפחות.
ארה"ב בפור מסויים עלינו. היה יום של עליות, שגולם באופן חלקי ביום חמישי שלנו, ועוד יום עם מגמה מעורבת במדדים השונים.
יש אפשרות שזה יגרות לדחיפה מסויימת בכיוון למעלה היום, אבל לא משמעותית מאד.
הסיבה לדעתי, היא שהציבור לא יתנפל עדיין על הבורסה. כדי לקנות היום באופן משמעותי, צריך להאמין שהדרך לעליות פתוחה, ותוך זמן סביר נגיע ל 1400 (שהרי אם לא, בשביל מה להיכנס).
יש יותר מדי בעיות צפות באוויר כרגע. אז לכן, יש מצב לעליות, אבל לא להיסטריה.
למה למכור חוזה סינתטי כשאני חושב שהשוק הולך לדשדוש בן 1200 ל 1270? רק ביום חמישי אחרי צהריים הנחת היסוד שלי התעררה ולכן סגרתי את האסטרגיה.
אני מתקרב לאט לאט לשלב, של "מה איכפת לי עליות או ירידות...".
ה 1320 שלי מתנדנד לו בין ה 20-30 שקלים ליחידה.
ה 1170 בכלל כבר לא מעניין אף אחד.
העניין כרגע שהסטיה נמוכה, ואוגוסט לא נראה משהו...