x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: אני פורש

אני פורש

אסור היה לי לתת את הלב לחברים פה ולעזור כפי שעזרתי. את מנית רציו הבאתי כאן לצאט בשער אגורה לתודעה של כולם
    את מנית כהן פיתוח הבאתי לתודעה בשער 288
    הכשרת אנרגיה אמרתי בתקופה האחרונה להגדיל חשיפה
    כששחקן צעק שורטים ויחד איתו כולם אמרתי לונג מעוף פי 3 משער 273
    מודיעין קראתי לכולם לרכוש משער 2.7 ואופציות משער 1 הבאתי את מולטי מטריקס קול פלנט תמכתי בכל בעיה שהיתה לכל חבר. המלצתי על אבנר משער 146טענתי תמיד שהיא תעודת סל למניות הנפט ועוד היריעה ארוכה
    הכרתי המון חברים נפלאים והשתדלתי להחזיר להם כגמולם חוץ 2 חברים שבגללם אני יוצא מהאתר MAMANI9 ויוסי 208 כמה שקיבלו מימני ה2 האלה איש פה לא קיבל .אבל תחת החזרת טובה החזירו ברע אז אם יש אנשים כאלה באתר לא ארצה לשבת בחברתם.

Re: אני פורש

ציטוט פורסם במקור על ידי מנחם
    אסור היה לי לתת את הלב לחברים פה ולעזור כפי שעזרתי.
    מנחם
    אני שומע מדבריך שנפגעת מאנשים פה
    בגלל זה אתה פורש ?
    זה כמו אדם שנשבר לו הלב בגלל שחברתו עזבה אותו והוא מחליט לא להתאהב יותר לעולם
    מחשבות כמו "אסור היה לי" הן חסרות משמעות כי לא ניתן לשנות את העבר.
    והאם אתה באמת רוצה להפוך לאדם שלא נותן את הלב, בעתיד ?
    אני פוגש פה בכל יום אנשים נהדרים וחבל לפספס אותם.

בברכה
    Long

לצערי הרב אני מרגיש שיש אנשים שבאופן קבוע מנסים להרוס כל חלקה טובה אני זוכר ימים שכולם קוראים למנחם כל יום וכל שעה מה עושים עם המניות שהיה מבי פו לפורום והיה מסביר לכולם בסבלנות גם בשעות של הלילה ותמיד מסר בשימחה את הטלפון הפרטי שלו גם אני נעזרתי בו הרבה ואני מוקיר לו על זה .כואב לי שהוא לא מקבל מהנהלה הגנה מפני אנשים שרוצים להרוס את הבית היפה שהיה פו ולאט לאט מצליחים .

מנחם היקר
    מי שלא יודע להעריך לא שווה את תשומת ליבך.
    אנשים רבים נכנסו לצ'אט רק בזכותך וחבל שההנהלה כאן לא מכירה בכך.
    סייעת רבות לאנשים בעצה טובה בעידוד ובכל דבר ששאלו/ביקשו. נתת לכל החפץ בכך את מספר הטלפון הפרטי והקדשת זמן לתשובות על חשבון זמנך הפרטי וזמנך בעבודה- ראיתי במו עיניי.
    אף אחד לא הכריח את המשמיצים לשמוע להצעותך הרי זהו אתר בו משמיעים דעות וההשקעה היא באחריותו של כל אחד ואחת, או כמו שאומרים ...כשהקוף לא יודע לרקוד הוא טוען שהרצפה עקומה.....
    אני שומרת לי את הזכות להמשיך ו"להטריד" אותך בפון....
    תזכור שבזכות האתר הזה זכית בהמון חברים טובים ואוהבים
    חבצלת

היי מנחם
    תמיד קל יותר לנתח דברים כשאתה לא מעורב ריגשית
    כאשר אתה בפוז מסוימת קל יותר למישהו שלא בפוז לנתח אותה כי אתה לא תיהייה אוביקטיבי
    אתה מיתיחס ל2 אנשים שאני לא מכיר אותם אבל אתה לא מיתיחס לאנשים שכן = ליהיות באתר
    עוד בתחילת דרכו של האתר אמרתי לך אם אתה זוכר שאתה
    "הכפית סוכר בכוס התה" )))
    תנער את האנשים האלה מימך ,תצא מהפוז'
    ותמשיך ליהיות איתנו
    אם כתבת את זה ב5 בבוקר כניראה שזה באמת כואב לך
    תדפדף את האנשים האלה מימך כי אתה בין השורשים ,הגרעינים שהיצמיח את האתר בכיוון החיובי עוד בתחילת הדרך וזה ביכלל לא =ערך לנושא השרשור

ציטוט פורסם במקור על ידי מנחם
    ......
    הכרתי המון חברים נפלאים והשתדלתי להחזיר להם כגמולם
    ..............
    מטבעו של כל מקום ציבורי (וכאן זה מקום ציבורי) שיש אנשים מכל הסוגים והמינים.
    למה לעזוב אם מצאת גם המון חברים נפלאים?

שבת שלום
    אני לא כותב כאן כמעט אך קורא ונהנה מהאתר והחברים
    לא יודע מה הסיבה לכעס אך אוכל לאמר משהו שלקוח מפתגם חכם
    " אתה כועס ומעניש את עצמך על טפשותם של אחרים "
    עדיף שתצא מהמצב ותאמר לעצמך " זה שלהם אני לא מקלקל לי את מצב הרוח שלי בגללם "
    ותמשיך הלאה .
    זה כמו להכנס למניה שהולכת נגד המגמה ובדיעבד נראה שהיתה טעות להכנס בה
    אז מרגיז אבל מוכרים, לומדים מהטעות וממשיכים עם טובות יותר.

שוב אני לא יודע את העובדות ולא יודע מי צודק או לא, אך זו הצעה לך מהכוון שלך.
    אני כותב זאת גם לציין שאני בשקט אך נהנה מהאתר. אחד מהאתרים הטובים שיש
    בברכה
    ברוך

מנחם היקר.
    יש דבש ויש עוקץ.
    כשאתה מביא מניות לידיעת החברים, אתה תהנה מתשבוחות אם הצלחת ותלונות אם טעית. זה טבעו של אדם, ואע"פ שברור כי כל אדם באתר אחראי למעשיו בכל מאת האחוזים, עדיין יהיו כאלה שיזכרו לך טוב או רע. ציינת מניות שבהן הצלחת, ולכן אנשים מוקירים לך תודה. מניות אחרות בהן שגית, אנשים זוכרים לך לרעה – אך מי שלא עושה אינו טועה.
    בדיוק כפי שכל אדם הוא בלעדית זה שבסוף מחליט אם לרכוש מניה או לא, כך בדיוק כל אדם הוא בלעדית זה המחליט אם לשמוע את צד האוהדים או את צד המקטרגים. אולי לאלה ולאלה יש סיבות, אך מה זה רלוונטי לעניין?!

יש סתירה בדברים שציינת: אם הכרת הרבה חברים נפלאים, כפי שציינת, אז מדוע ששניים בלבד יסיטו אותך מדרכך.
    בנוגע לתגובת הנהלת האתר – אנחנו נוטים שלא להתערב בין אדם לחברו, כל עוד הצדדים שומרים על שפה נקיה. זהו לא גן ילדים כאן, ורק אציין כי עקיצות הדדיות בין שניכם היו לרוב ובאמת שזה לא מוסיף כבוד לא לכם ולא לאתר. אוסיף גם, כי לא מעט התכתבויות נעשו באישי, ושני הצדדים יודעים היטב את דעתנו בנידון, כך שאם לעיתים נדמה שאין אנו מתערבים – האמת היא שדברים רבים נעשים בסתר.

אני נועל את השרשור, כי באמת שלא לעניין שערב שבת יתחיל כאן פולמוס מיותר, מה גם שציינת שמות אע"פ שבודדים מכירים את המקרה.

הדלת כאן פתוחה לכולם כל הזמן, ואני משוכנע שרבים רואים באתר בית, ושמצב זה ימשך.

שבת שלום.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות