אני אישית מחזיק דווקא את הסדרה הארוכה (גם בגלל הסיבה שציינת, אך לא רק).
כעקרון ראינו בתשלום של ד' כי התיקון ביום שאחרי (לאחר התיקון הטכני) הביא את הנייר לנקודת השיוויון - כך שבסיום היום כל רווח אפשרי מקנייה ביום הקום ומכירה באקס בוטל (כמובן שבמהלך היום היה ניתן למכור ברווח אך זו לא הנקודה).
גם אם נצא מנקודת הנחה זו - ירידה במחיר השוק ללא הפסד ממשי (למעט שיקולי מס) - אינה משמעו שנחשב 0לפחות על פי ספר החוקים שלי) לנושא סיכון!
מהצד השני ראוי לציין את העליות שהיו לפני ובסמוך למועד הקובע לתשלום - כך שבהחזקה לאורך זמן ניתן לומר כי יש פוטנציאל בניירות (בהנחת תשלום!). ראוי לציין כי בשוק חלש שנוטה לירידות (כפי שאנו חבים בשבועות האחרונים) הסיכוי שמחיר הנייר יעלה (באותו היחס) לפני מועד התשלום נמוך וסביר להניח כי גם אם יעלה יעלה פחות ממה שראינו בסדרה ד'.
נושא התשואה בפני עצמו לא צריך לעניין - שכן תשואה זו אינה פוטנציאל הרווח מהנייר - במיוחד בהסתכלות על טווח הזמן הקצר!
יש לציין כי בנייר יש סיכונים (במיוחד בטווח הארוך), אך כפי שכתבתי בעבר אני מאמין כי הנייר ישולם (גם אם בדרך יהיה צורך בהסדר).
ממליץ לעבור על כל מה שנכתב בעבר בנושא שכן ישנם שיקולי קנייה ורווח (פוטנציאל) אליהם דיברתי בעבר - ושום דבר ממשי לא השתנה מאז.