שיהיה יום אדום שמח לכולם!!!
שיהיה יום אדום שמח לכולם!!!
ברוך הבא לאתר.
נרשמת לפני 6 ימים וכבר העלית 14 הודעות, שרובן עוסקות במפולת שתהיה מחר. אולי תהא מפולת
ואולי לאו, אבל אין כל משמעות לכתוב "מחר מרחץ דמים בבורסה". נמק, הסבר, תן לנו קצה חוט בכדי
שנדע כי לא מדובר באדם "יודע כל" או חלילה מדבר מפוזיציה שכל רצונו להלחיץ.
היחוד בפורום זה הוא שכולם שומרים על קור רוח, ויש מקום לכל הדעות ובתנאי והן מנומקות.
מי שאינו מסביר כלל, הודעותיו אינן נמחקות אך הוא כמעט ואינו זוכה ליחס מחברי האתר, וחבל שאלה יהיו פני הדברים.
אל תכתוב בבקשה טוקבקים (מחר מפולת; מרחץ דמים;...) אלא תן לנו להכיר מי האדם ועל מה הוא מסתמך, וכך
תזכה להערכה הראויה.
דעתי האישית, מחר יהיה לחץ בפתיחה אך הוא ירגע עם התקדם המסחר. מפולת לא תהא, וזאת היות וסטית התקן
בארה"ב בסה"כ ירדה, והם מחפשים סיבה לתקן. המחזור מחר יהיה קטן יחסית, ורבים נכנסים לעמדת המתנה בשל
שבועות ושבת שלאחר החג. הארביטראז חיובי, מה שאומר ש 30% מהמדד יקבל תמיכה, ולכן הכל תלוי אך ורק במדד
הבנקים.
אין בטוח בבורסה ולא תמיד יש הגיון, ולכן תהיה פתוח בהקשר זה לשמוע דעות נוספות (ואגב, אני משתייך לצד הפסימי
ובכל זאת...).
ושוב, ברוך הבא ובהצלחה.
דעתי היא שלמרות הירידות בוול הגרף התוך יומי תהיה עליות דהינו נתחיל בנמוך ומשמה נעלה למרות שאני סבור שירוק לא נראה מחר אבל בכל זאת לא אהיה מופתע אם נראה ירוק
ההסבר: קודם כל בתל אביב יורדים כבר כמה ימים ולכן אפשר לומר שזה כבר מגולם
2 תמיד הישראלים אוהבים לעשות הפוך על הפוך
בעיה אחת שכן יש לי שלא מתסדר לי כל כך זה 1220 ששימשה כבר כמה פעמים תמיכה ואם מחר ישבר.........
דעתי בלבד
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
במבט הטכני.פורסם במקור על ידי אבי1
שים לב שהגלום סיים מעל 1230.
וע"כ 1230 עדין מהווה קו תמיכה די משמעותי.
אם לא ישבר היום אפשרי שכל המגמה תשתנה לעליות.
לא ניתחתי את הגלום ובכל זאת הסטוקסטי הRSI ה MACD ה ADX וה OBV תומכים להמשך ירידותפורסם במקור על ידי david15
דבר נוסף אם ישבר (שבירה אמיתית) ה 1220 יש לנו תמיכה חזקה שנשברה שאמור להוביל את המדד ל 1100
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
פורסם במקור על ידי sohermaof99
כנראה שהתכוונת לדם ירוק
תאכל צפרדעים
לא כשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
מלי, התגובה הזו קצת מיותרת.
סוחר מעוף יקר. כמו ששחקן אמר, ברוך הבא לאתר.
אתה כנראה בחור צעיר, וככזה מלא ביטחון עצמי. וכמו שראית, כנראה שגם מאד מוגזם.
הבורסה לא מפסיקה להפתיע. אני כבר לא זוכר כמה פעמים כתבתי את המשפט הזה. אבל אם תחפש אותו, תראה שלא מעט.
קשה עד בילתי אפשרי לחזות מה יעשה הציבור, מה יעשו המוסדיים, ומה השיקולים של כולם.
וגם פרשנים גדולים וותיקים ממך חוטאים בזה.
אני מקווה שתלמד לקח. קצת צניעות לא תזיק. גם למען עצמך. שכן ביטחון עצמי מהסוג הזה, יביא אותך להיפרד מכספך באופן חד צדדי.
והודעה חשובה לשאר הקוראים
אני לא יודע לכמה אנשים, הכותרת של ההודעה הזו דפקה את הוויקאנד, אבל ללא ספק, בין הקוראים היה מי שנבהל.
אז תמיד קחו בחשבון, שגם אם מישהו כותב משהו, הוא לא גאון ואף אחד לא יודע את העתיד.
כנ"ל גם לגבי הפרשנים השונים בטלוויזיה, או נותני הסקירות בבנקים. אלו בנוסף לכל הצרות גם נגועים באינטרנסים.
בהצלחה לכולנו!
לדמי כיס .. על מה אני ילמד לקח אני הבטחתי נפילות אז יהיה נפילות חכה לסיום המסחר!!!
הנה זה מתקרבבב!!!!!!!!!!!!!! המעוף ישבור היום את מחסום ה 1220 ונגיע בסוף היום ל 1200!!!!!!!!!!!!!!!