קג קמח
(08:03) מנחם: 3 ביצים כוס סוכר
(08:03) מנחם: 1 חמאה ללא מלח 100 גרם
(08:03) מנחם: 1 חבילה שימרית
(08:04) מנחם: וכף שטוחה מלח
(08:04) ברוך: אוקיי
(08:05) מנחם: שם הכל במעבד ומערבב ומוסיף מים עד שהכל נאסף לגוש אבל שלא יהיה רך מידי ולא קשה
(08:05) מנחם: ונותן לו לעבוד 5 דקות נוספות
(08:06) מנחם: לאחר שקיבלתי בצק רך ונעים למגע
(08:06) מנחם: ולא דביק
(08:07) מנחם: אני מוציא מהמיקסר
(08:07) ברוך: אוקיי
(08:07) מנחם: בנתים אני לוקח כוס סוכר עם כוס מים על האש
(08:0 מנחם: מערבב שם חצי כפית קינמון
(08:0 מנחם: מערבב ואז שם כוס פרג טחון
(08:09) מנחם: לתוך התערובת מרבב עד קבלת עיסה אחידה
(08:09) מנחם: מערבב
(08:09) מנחם: טני מחלק את הבצק ל6 חתיכות שוות
(08:09) מנחם: אני
(08:10) ברוך: אוקיי
(08:10) מנחם: פותח עם המערוך עם מעט קמח על השולחן
(08:10) מנחם: את החתיכה
(08:10) מנחם: עד לקבלת
(08:11) מנחם: מלבן בגוגח 12 סמ על 30
(08:11) מנחם: בגודל
(08:11) מנחם: בערך
(08:11) מנחם: לוקח מהעיסה שהתקררה
(08:11) מנחם: פומניח על הבצק
(08:11) מנחם: ומניח
(08:12) מנחם: ומורח
(08:12) מנחם: על כל המלבן
(08:12) מנחם: העובי של הבצק צריך להיות חצי סמ
(08:13) מנחם: וגם העובי של הפרג אותו הדבר
(08:13) מנחם: מגלגל לרולדה
(08:13) מנחם: כשהחיבור יהיה למטה
(08:13) מנחם: מורח עם ביצה מעל ונותן לעוגה לתפוח
(08:14) מנחם: בנתיים מחממם את התנור ל150 מעלות
(08:14) ברוך: כמה זמן תפיחה?
(08:15) מנחם: ולפני הכניסה לתנור אחרי שהעוגה טפחה מורח שוב בעדינות את העוגה עם ביצה ומכניס לתנור
(08:15) zipif: מנחם בוקר טוב,אני רואה שאתה בבית עושה הכל,האם המקום חמאה אפשר לשים שמן או מרגרינה,בפעם הבאה תביא מרשם קל ,ללא בצק רק ע"י בחישת כל החומרים
(08:16) ברוך: תודה אחי אנסה ביום חמישי
(08:16) מנחם: עד שהעוגה גודלתומכפילה את עצמה קצת פחות אתה תראה
(08:16) ברוך: אשלח לך חתיכה
(08:16) מנחם: יוצא לך 6 עוגות
(08:17) מנחם: אתה יכול להקפיא
(08:17) מנחם: ןאם אתה רוצה פרווה תשים מרגרינה מחמאה חצי
(08:17) מנחם: אתה לא חייב לאפות הכל
(08:17) zipif: או שתעשה קורס לקבוצה באפיה,מנחם,רק בגלל מעשה ידיך,ושיודע לאפות,אני
ואפשר לעשות משאר החתיכות עוגות עם מילוי שונה