x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: מפת פוז' פתוחות לבוקר 24.05.11

מפת פוז' פתוחות לבוקר 24.05.11

בוקר טוב,

ביום שלישי הבורסה חוותה מסחר תוך ירידות שערים שהלכו והחריפו כאשר המעוף ביקר אף מתחת שער 1260 אולם חלה התמתנות בירידות ולבסוף המעוף סגר בירידה של 0.9%. ראוי לציין כי חלה עלייה בסטיית התקן. הידד לכותבים!

קולים – סך השינוי בפוז' עומד על פתיחה של 23,462 יח', נכתבו הרים על הרים של אופ' קול – בסביבות 8,000 יח' בכל סטרייק בסטרייקים 1260 – 1270 ו-1280, בפט 1250 נפתחו2600 יח'. לדעתי מכוונים לפקיעה בסביבות 1260 ולא הרבה למעלה מכך – מי שכתב את כל הקולים האלו אתמול לא רוצה לשלם בפקיעה.

פוטים – נפתחו 14,344 יח', פוט 1220 פותח מעל 7,000, פוט 1240 על מעל 4,600. פוט 1250 סוגר מעל 3,300 ופוט 1260 פותח 2,500.

הגבולות לפקיעת מאי סומנו לדעתי (ולדעתי בלבד) בפוטים 1240 (הייתי נזהר), ובקולים לא מעבר 1280.

יחס כל הפוז' הפתוחות P/C למאי אינו מעניין עקב הקרבה לפקיעה.

עלו והצליחו והרוויחו.

איציק

Re: מפת פוז' פתוחות לבוקר 24.05.11

תודה איציק. תמיד כיף לראות את הסקירה שלך בבוקר.

תמיד יש לי את השאלה הלא פתורה. אם נכתבו הררים של קולים, זאת אומרת שיש מישהו שקנה אותם. מי זה? פילנטרופים? מהמרים כפייתיים?

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס

תמיד יש לי את השאלה הלא פתורה. אם נכתבו הררים של קולים, זאת אומרת שיש מישהו שקנה אותם. מי זה? פילנטרופים? מהמרים כפייתיים?
    שאלה שגם אני מתחבט בה.
    כנראה זה עניין של מחיר.
    בהינתן מחיר מספיק נמוך תמצא קונים.

יכול להיות גם שזה הגנות על סטרייקים נמוכים יותר שנמכרו.

זה גם חוסר הרציונליות של השוק,
    אחרת לרוב היינו מרוויחים.
    פעם חוסר הרציונליות הוא לטובתנו ופעם נגדנו

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס

ניסיתי לברר את השאלה הזאת הבוקר עם אחד השחקנים שאני מכיר וגם לו אין תשובה.... רק אמר שזה בטח לא שחקני האלגו שזה לא אופי העבודה שלהם.
    אם אתה שואל אותי, סתם בלי לדעת אלא רק מעריך, יש להסתכל הפוך על העניין - מי שקנה אלה הם שחקנים שסגרו פוז' (כנראה בהפסד) וגילגלו קדימה יוני.
    חלופה אחרת היא שיש שחקנים גדולים עם כיסים עמוקים שיכנסו למאבק.
    חלופה ג' היא שניצלו התנודתיות והעליה בסטייה אתמול לקונדורים שפוטנציאל ההפסד נמוך אך פוטנציאל הרווח גבוה.
    לדעתי אפשרי שהיום ומחר השוק לא יזוז יותר מידי ותהיה פקיעה רגוע ללא תנועה מיחדת.

הייתי מעלה השאלה הזו לשחקן.

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    ניסיתי לברר את השאלה הזאת הבוקר עם אחד השחקנים שאני מכיר וגם לו אין תשובה.... רק אמר שזה בטח לא שחקני האלגו שזה לא אופי העבודה שלהם.
    אם אתה שואל אותי, סתם בלי לדעת אלא רק מעריך, יש להסתכל הפוך על העניין - מי שקנה אלה הם שחקנים שסגרו פוז' (כנראה בהפסד) וגילגלו קדימה יוני.
    חלופה אחרת היא שיש שחקנים גדולים עם כיסים עמוקים שיכנסו למאבק.
    חלופה ג' היא שניצלו התנודתיות והעליה בסטייה אתמול לקונדורים שפוטנציאל ההפסד נמוך אך פוטנציאל הרווח גבוה.
    לדעתי אפשרי שהיום ומחר השוק לא יזוז יותר מידי ותהיה פקיעה רגוע ללא תנועה מיחדת.

הייתי מעלה השאלה הזו לשחקן.
    זו לא סגירה של פוזיציות, זה בטוח. כי סגירה של פוזיציות הייתה כמובן מורידה את כמות הפוזיציות הכתובות.
    עליה של כמות הפוזיציות הכתובות זה אומר בהכרח שנכנס כסף חדש לאופציות האלו.
    ומכיוון שבכלל סך האופציות גדלו, נכנס כסף חדש לכל אופציות מאי. ומישהו הכניס את הכסף הזה.

אני שם לב לאוכפים שנכתבו ליוני 1260. זה בד"כ אמור לציין גלגולים אבל לא רואים סגירות במאי.
    אני מתרגם את זה שהשחקנים ניצלו את הסטייה הגבוהה לכתוב כבר עכשיו ביוני.
    אנחנו די רחוקים מהפקיעה האופטימלית ופתיחה של פוזיציות למאי יכולה להצביע על מאבק אמיתי שיהיה בפקיעה או קרוב אליה להעלות את המדד.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות