x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: הי אלון וברוך שובך.... ובנוגע לאלביט ד' ז' ובכלל...

הי אלון וברוך שובך.... ובנוגע לאלביט ד' ז' ובכלל...

התפתח דיון אתמול והיום, ראיתי את התגובות אך לא הבנתי את עמדך (לא הייתי בקורס מתנצל..): איך אתה מנתח באופן אובייקטיבי את הנפילות החדות האם מוצדקות ביחס לנתוני האג"ח ואפשרויות התשלום?
    מודה.. גם אני קצת מבולבל. האם לדעתך הזדמנות קנייה? החזקה ?
    תודה מראש.

Re: הי אלון וברוך שובך.... ובנוגע לאלביט ד' ז' ובכלל...

להערכתי מדובר בפניקה נטו באופן כללי, הרי מדובר בחוב של חברת האם ולי כמחזיק אג"ח לא ממש משנה מי יחזיק בחברת האם - זיסר או בנק פועלים - החוב מולי עומד וקיים - ואם לא ישולם "אני" הקח את חברת הבת (אלביט הדמיה או פלזה) מהבעלים - ולא משנה מי הוא...

לכן הסיכון בפני עצמו לא השתנה והירידות בכל מקרה (גם אם היו צריכות להיות בגלל תמחור לא נכון של הסיכון) - באו בגלל סיבה שאיננה רציונלית לחלוטין (כלומר הסיכון אינו השתנה כלל, ייתכן כי מלכתחילה לא תומחר באופן הוגן - אך זהו כבר נושא לדיון אחר).

אך השאלה שאתה מציין מדברת על דבר אחר וזה השפעת רכישה עצמית של אגחים ע"י החברה על מחיר השוק של האגח. בקורס אנו עוברים על הסיטואציות השונות (מי רוכש? כמות רכישה? עיתוי? סגנון? יחס? פוטנציאל?...) - ולא הכנס לכל זה כאן.

בנקודה הסופית אני מאמין כי יחזור לעלות - עדיין נדרש לבחון את נקודת שינוי המגמה (למרות שכבר ניתן לראות ניצנים שלה היום).
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

Re: הי אלון וברוך שובך.... ובנוגע לאלביט ד' ז' ובכלל...

תודה אלון. ניתוח רציונלי וענייני כתמיד.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות