x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 23 מתוך 23

נושא: אם לא עקבתם אחרי האסטרטגיה של מאי 2011,תזכורת.

Re: אם לא עקבתם אחרי האסטרטגיה של מאי 2011,תזכורת.

ציטוט פורסם במקור על ידי mosheb
    ציטוט פורסם במקור על ידי החתול שמיל
    משה,יצאת תותח החודש...אם אכן התיקונים כפי שאתה מציג אותם...ניסיתי לעקוב אבל לא כ"כ הצלחתי...תוכל להסביר בקצרה מה עשית ופחות או יותר מתי
    מתחיל עם כמה שיותר כסף לקבל מהפרמיה.
    אם השוק יורד למשל לא מחכה 20 נקודות לפנה שהוא מגיע למכירה למטה, אני משפץ קונה פוט שמכרתי {פוט 1290} ומוכר פוט 1270 1/1.
    לא מכפיל בשום אופן.התחלנו במדד 1340 אם ירדתי למדד 1270 בדרך כלל זה מספיק.
    באותו זמן שירדתי עם הפוטים יורד עם הקולים,מוכר את הקול שקניתי 1360 וקונה קול 1340,לא לשלם יותר מ-150 עד 200 ש"ח על כל יחידה.
    במידה והשוק ממשיך לרדת מוכר קולים 1280*4, בדרך כלל באותו זמן שאני יורד עם הקולים.
    אקיצר משה,אתה עובד בצורה די דומה,פחות או יותר לשחקני המעו"ף,ומנסה לקטוף כמה שיותר פרמיות....הבנתי את העיקרון...גם אני עובד ככה פחות או יותר...השאלה שלי היא בקניות משה,שאותן אני לא מצליח להבין אצלך,אתה קונה את הכיוון שאתה חושב שהשוק הולך אליו,בתוספת כתיבות קצת יותר רחוקות של אותו צד?

ועוד שאלה ברשותך משה....למה אתה תמיד עושה את העטלפים האלה בתחילת כל חודש?...ומה יוצא מהם....תודה רבה על התשובות משה

ציטוט פורסם במקור על ידי החתול שמיל
    ועוד שאלה ברשותך משה....למה אתה תמיד עושה את העטלפים האלה בתחילת כל חודש?...ומה יוצא מהם....תודה רבה על התשובות משה
    שמיל:כאשר קונה פוטים בירידה בזמן ומוכר נגדם 20 נקודות יותר למטה אני מקבל עוד 20 נקודות טווח בטחון בתנאי אחד חשוב מוכר קולים 30% מהכמות שבצעתי בפוטים{כמה שיותר מוקדם אני מתקפל ככה זה נותן לי הכנסה+מתרחק 20 נקודות כאמור לעיל}.
    העטלפים נותנים לי הכנסה יותר גדולה בהתחלה בכדי שאוכל לשפץ עד אין סוף בתנאי שאני מבצע בזמן{התזמון של השיפוץ קובע את כל האסטרטגיה}.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות