ניראה כמו יום טוב להתחיל לפתוח פוטים ליוני, מה דעתכם הגבולות?
ינון
ניראה כמו יום טוב להתחיל לפתוח פוטים ליוני, מה דעתכם הגבולות?
ינון
סוף היום מריח לי כמו סקוויז אחולשקשוקה.
אחרי שהמדד ננעל על 1274, (שזו גם ירידה מרשימה מאד בשלב הסגירה), הגלום המשיך עד 5 נקודות למטה.
כל מיני פוטים מ 1250 ומעלה, הרביצו בסוף היום זינוקים.
זה נראה היה כאילו החלו כל מיני סגירות של אין ברירה. ביקושים לפוטים, לא משנה מה המחיר. העיקר לסגור.
הרי שום דבר עקרוני לא קרה החל מ 15:45 (או אולי אני טועה?).
איזה יוני ?פורסם במקור על ידי yin
החברים כאן כתובים 3.7% מהכסף בשבוע פקיעה, סיכוי טוב שלא יקרה כלום אבל קצת תאבון וקצת מזל רע (לתיק של כולנו) ולא ישאר מי שיכתוב.
לנושא אחר :idea: :
אני סקרן לגבי הקוראים והכותבים (כאן ואופציות) חוץ ממני שאני צופה בשרשור מטעמי סאדיזם (סתם, מסקרנות) יש את דוויד שלא מפחד מכלום ואת דמיכיס ראש השרשור, שמפחד קצת. מי עוד מקשיב כאן? כמה מבצעים יש פעילים יש?
אני מציע את הסקר הבא: ירשום כל אחד את הוותק שלו ואת האחוז רווח שהוא מכוון אליו
אתחיל ואמר: שנה וחצי, 1.5%
שנתיים ואני מכוון ל 6 - 10 אחוזים תלוי בחודש
long
8-)
וואו ! בשוקת? באופציות? בתיק? בסה"כ?פורסם במקור על ידי Long
עלי אתה אומר שאני לא מפחד מכלום?
אני מוכן לקחת סיכון סביר, תוך ידיעה שאפסיד.
אני כתוב כרגע, C1340 שכמעט נמחק(לאחר סגירה של 1320)
P1220 רוב הכתיבות (70%) יש לי גם P1240 ן- P1220 אולי 10% שניהם יחד שאני בהחלט יכול אם וכאשר.
אני מכוון ל-6% בחודש אבל מצליח בערך 3.5% אחוז בדר''כ. היו חודשים שהפסדתי, אבל גם כאלו שהגעתי ל-6%.
הממוצע השנתי של 2010 היה 3.2% של 2011 עד כה 1.9% (חוץ מהחודש שאם לא תהיינה הפתעות יעלה הממוצע)
השוקת שלי היא לא צמיד צרה, ובחלק ממנה אני מסכן גם במרחק 2-3 סטרייקים אבל תמיד כמות קטנה ותלוי בנסיבות.
למשל אם הייתי בסוף היום ליד מחשב הייתי מוכר מעט P1250.
אני שעיקר שקט, מגיב כשצריך
ותק של שנה וחצי, מכוון ל 1.5% בערך - אבל אני מתנגד קצת לכל שיטת ה "חישוב רווח כאחוז מבטחונות"
רק לא מצאתי אחת יותר טובה...
אני מפחד קצת? מוחה בתוקף! מפחד הרבה!!! משקשק במרץ. זיעה קרה 24 שעות ביממה.
סתם, סתם. פחדן ממוצע. אני לא מכוון לרווח בכלל. אני משחק לפי סיכון. כמה שיצא, יצא. מה שכן, אני מנסה שכל חודש יצא משהו. בתכלס, מאז ספטמבר יוצא לי משהו כמו 2% עד 4% חודשי. תלוי במזל.
שנה וחצי.קורא שקט, מכוון ל2-4 אחוז חודשי.
לא תמיד מבצע (רק בסטייה מתאימה).
כאשר מבצע מכוון ל4-6%.