C1240 שפתחתי אתמול, מזיק לי היום. נזק סביר מאד. כרגע לא מזיז ולא נוגע. בסך הכל זו כמות קטנה. הרוב אצלי עדיין ב 1200 ו 1190. נראה מה יהיה בוויקאנד.
C1240 שפתחתי אתמול, מזיק לי היום. נזק סביר מאד. כרגע לא מזיז ולא נוגע. בסך הכל זו כמות קטנה. הרוב אצלי עדיין ב 1200 ו 1190. נראה מה יהיה בוויקאנד.
אתה ודאי מתכוון P1240פורסם במקור על ידי דמי כיס
יש לי שאלה בקשר לשרשור כולו: שמו: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנות.פורסם במקור על ידי דמי כיס
מאי - הבנתי למה
כנ"ל גם דיונים ופרשנויות.
שוקת זה כבר טיפה מטעה כאשר חופשי פותחים צד אחד עם או בלי בטחונות.
אבל אני כותב את התגובה הזו בגלל המלה "רחבה" האם פוטים 3.8% מהכסף נחשבים שוקת רחבה? שבועיים לפקיעה! אחרי ספטמבר כמה אחוז נשבעת שאתה לא נכנס לשבוע פקיעה?
נו באמת, אני לא צריך את התשובה אבל יש בזה משהו קצת לא בסדר להטעות את ציבור הקוראים של האתר, ולגרום להם לחשוב שיש כאן חברה שמשוקת רחבההה מרווחים בסיכון די נמוך 3-5% לחודש. כאשר כמעט מכל טעם שאני יכל לחשוב עליו, זה תאור טיפה מטעה. מה גם שחדשים באתר או בשרשור יכלים להגיע לשרשור שלי ולגלות לזעזוע לשהם שיש פריאירים (אני) שמסתפקים (מפחדנות וטיפשות) באחוז אחד פלוס מינוס פירורים וזה מוציא לי שם רע (למעשה זו הסיבה שאני כותב, לשמור על שמי הטוב).
לכן אני מציע את השם הבא בשביל השרשור של יוני:
[center:2l7yir24]אסטרטגית מגל כפול,
מתחיל רחוק נגמר קרוב,
בד"כ מספקת תשואה חודשית מאידוף-ית ולעיתים נדירות כורתת את ראש המבצע.
יוני - דיונים ופרשנויות.[/center:2l7yir24]
הרעיון של המגל בא לי גם בגלל חג הקציר הקרוב וגם בגלל שהאסטרטגיה פשוט קוצרת את האופציות הרחוקות, המגל הכפול מסמל את הפוטים והקולים.
אני חושש שהשם שהצעתי טיפה ארוך, אשמח לקבל רעיונות לקיצור.
שלכם,
א.
ענקפורסם במקור על ידי elade
![]()
כתבת חריף ויפה מאד.
וביקורת זה דבר מבורך.
אבל אני לא מסכים עם התוכן.
מכיוון שציטט את ההודעה שלי, אני אתייחס לפוזיציה שלי, שלגביה אתה מתעלם מנקודה חשובה:
השוקת שלי למטה, היא בעיקר 1190-1200.
השוקת שלי למעלה היא בעיקר 1370-1380.
יש לי כמות קטנה שאיתה אני מוכן לקחת ריסק יותר גדול, והיא ב 1240-1360.
זהו סיכון שאני מוכן לקחת כרגע, מכיוון שלאור ההערכות שלי, לא נגיע לשם (סטיית תקן נמוכה מאד, וכו' וכו').
במידה והמדד יתקרב לאחד משני הצדדים, אני ארחיק אותו, וזה יעלה לי ב 1%-2% מהרווח החודשי הצפוי.
שיטת העבודה שהחלטתי עליה, (ולא בשליפה, אלא כתוכנית מחושבת) היא להיות נועז יותר בהתחלה, ופחדן מאד לקראת הפקיעה.
זו המסקנה העיקרית שלי לגבי ספטמבר. אסור להתקרב בשבוע פקיעה. תדפדף אחורה ותראה שאני מאד נזהר מהעניין הזה. בשבוע הפקיעה קשה עד בילתי אפשרי להרחיק.
זו השיטה שלי. ושכל אחד יעשה איך שהוא מבין.
ובנתיים, ארה"ב עברה לירוק יפה. גם הירידות באירופה התמתנו מאד.
כך שאם מחר האווירה האופטימית תמשיך, יש מצב שנראה ביום ראשון עליות. מה שישאיר את המדד ברצועה שמתאימה לכולם.
סחתיין על קבלת הביקורת הטובה!
אני כותב גם כדי לשעשע את עצמי, זו מגרעה שלי ממזמן - לשעשע את עצמי, אבל מאז שהשתחררתי מצהל אני לא מסתבך בגללה.
לדעתי, זה קצת חצוף , אבל אתה כן מסכים עם התוכן. אתה מסכים ש קול 1240 כרגע הוא מסוכן ואתה אומר שאתה לוקח ריסק גדול יותר בגללו. אתה לא כתבת את כל הפוזיציה שם כי זה באמת סיכון גדול גם לשיטתך. אני כמובן מסכים, שהיחס בין הכתיבות הרחוקות יותר 1200, ו1240 הוא חלק מרכזי ונכון שהתעלמתי מהיחס בינהם, בעיקר כי אני לא יודע מה הוא. לגמרי לא ברור מהשרשור אם זה יחס של 1:1 2:1 או 10:1 לטובת הרחוקים, אולי אפילו 20:1 אין לי מושג. אם מתחשק לך לחשוף פרט זה אתה מוזמן אבל זה לא באמת קריטי לדיון.
שום דבר לא קריטי, למיטב ידיעתי אני לא אחד מהיורשים שלך ולמעשה של אף אחד באתר אז לא באמת משנה לי מה תעשו אם הכסף. אבל מה בדיונים על מה מסוכן ומה לא ואיך מתכננים אסט' מביאים כל מיני סטטיסיקות לתנועה X ב Y ימים. ואז באים כל מיני חחמולוגים כמוני ואומרים אני כותב ככה וככה רחוק וזה מספיק בטוח לי. או אולי לא יותר מידי מסוכן לי. ואז אתה מגיע ואומר או אולי משתמע ממה שאתה אומר (בתחילת החודש הזה) שאתה כותב סטרייק וחצי או 2 קרוב יותר ועושה הרבה יותר כסף. עכשיו אני סקרן לדעת בעצם מה היחס בין הכתיבות, או למעשה היחס בין התקבול של השוקת הקרובה לרחוקה... מה היחס בין הבטוחונות של כל אחת (בערך)? ככה תהיה השוואה פיירית בין האסטרטגיות שוקת רחבה (לא יודע מי אשכרה כותב כך אולי איציק אמרת שהציע זאת) שלי - אוכף רחב, ושלך - מגל כפול וגו'
כתבתי הרבה מידי, זה הבעיה בכתיבה עיוורת אני כותב כמעט באותו הקצב שאני מדבר ואני גם מדבר מהר מידי וגם הרבה מידי אז...
בכל מקרה הצלחות לכולם,
א.
נ.ב.
בתיק שלי מימשתי היום כמה מניות ברצף הגעתי ל35% נזילות. אני מתחיל לחשוש ממה שקוראים לו כולם הקלקלה העולמית, לא יודע אולי אני בתקופה של פארנואיה. אבל אני לא אוהב את העניין שאין שום יבשת שמשהו לא גרוע קורה בה (אנטרטיקה בסדר, ואולי גם אוסטרליה אבל אני מתכוון למקומות שאשכרה יש בהם אנשים...) יפן, ארהב, PIGS וחברים , לך תדע מה ענינים עם סין, החברים פה מסביבנו עושים שמח. אללה יסתור אני ממשיך להפחיד את עצמי.
אכן הודעה מבולבלת מאד.פורסם במקור על ידי elade
לגבי השוואה, אני לא בתחרות עם אף אחד, ומציע גם לך לא להיות בתחרות. אני בהחלט מכבד את אלו שמנסים לקחת 1.5% בחודש, כפי שאני מכבד את אלו שמנסים לקחת 15% בחודש (ואף 25% כמו ששחקן עושה). כל אחד שיעשה מה שמתאים לו. לי מתאים להיות בגבול של 3% - 4.5% בחודש. זה לא שאני עובד לפי הרווח. אני עובד לפי הסיכון שאני מוכן לקחת. וזה אחוז הרווח שיוצא. אם הולך לי טוב (תפסתי מרווחים טובים, בדיוק נפלתי על נקודות קצה טובות) אז זה יגיע ל 4.5%. ואם הלך פחות טוב (בדיוק פיספסתי מגמה) אז זה יהיה 3%. ואם לפני חודשיים זה היה רק 2% אז גם אמרתי תודה רבה.
היחס אצלי הוא 1:4 (לטובת השוקת הרחוקה כמובן). על פי החישוב שלי, אני מסכן רווח פוטנציאלי ולא קרן. זה לא מספר ברזל. זה יצא ככה החודש. והגבולות הם כי זה מתאים להערכות שלי החודש. חודש שעבר התקרבתי הרבה פחות. ואולי חודש הבא אני גם לא אתקרב. הכל בהתאם לנסיבות.
P1240 הוזזו היום אקספרס ל P1220 (ללא הכפלות).
ההימור נכשל, אבל זה מה יש. כרגע המטרה שלי לגמור את מאי ברווח. לא כל כך משנה כמה.
כרגע השוקת נמצאת בהפסד של 1%.
אם אנחנו בדשדוש,
אז אנחנו בתחתיתו.
וצפויה עליה.
אני כתוב די הרבה ב-1220 וגם התחלתי לשקול להזיז(את הכמות האחרונה מכרתי בערך ב-55 ש"ח)
אבל אחכה עד מחר אחה"צ ונקוה שתהיה עליה.
הקולים (אפילו ה-1340 כל שכן ה-1370 ששם רוב הכתיבות שלי בקולים) נשחקו יפה
השוקת שלי היום הפסידה לא מעט, היות ורוב הכתיבות שלי בפוטים.
לדמי כיס:
אני מעריך מאוד את הזהירות העיקבית שלך.