x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: תכוף

תכוף

לשחקן שלום
    אני מבקשת את דעתך על ההודעה האחרונה של תכוף-חתימה על הסכם של 320 מיליון-(הם אמרו הסכם -לא חוזה ! ) האם זה חשוב ?
    בהודעה הראשונה שלכם על הצפי ( 2/09 )אמרת שלא נירא לך שחברה תקבל הזמנה פי כמה יותר גדולה מהשווי שלה .

מה אתה חושב היום ומה צפוי למניה ? עדין מחזיקה כמות קטנה וסקרנית לדעת את דעתך .
    אני מודעת שלחברה ומניותיה יש " שם לא טוב " כי הרבה משקעים הפסידו הרבה כסף -אני ביניהם -
    אשמח לקבל תשובה ממך השחקן
    תודה

Re: תכוף

ענית לשאלה של עצמך . שם לא טוב , וגם הפסדת כסף = אין לך מה לחפש שם .
    המניה גם קרסה 20% לאחר ההודעה , זה אומר שגם הפראיירים כבר לא מתחלפים שם .

הרבה אנשים הפסידו כי נכנסו בימים שהמניה קפצה חזק וגבוה ושראו שהמניה נוחתת להם מהר אז מכרו בהפסד ולכן הם שליליים על המניה .
    הרבה אנשים נלחצו מהעובדה שבאותם ימים בעל השליטה בחברה מכר מניות והסבירו את הפעולה הזאת כאילו הוא לא מאמין בעיסקה או שלא יקבל עיסקה וכו
    בתחילת השנה, לפי אתר מאיה ,האחזקות של בעל השליטה היו כ- 84% מהחברה ,
    בחודש מרץ לאחר אותן מכירות "ידועות לשימצה" ,האחזקה שלו ירדה לאזור 75%.
    היום דווח שהחברה עברה להסחר במדד יתר 120 . הדבר הזה לא היה יכול לקרות אם
    בעל השליטה לא היה מוכר את אותן מניות וזאת מכיוון שתנאי הסף לכניסה למדד הוא ששיעור המינימלי של החזקות הציבור יהיה 20% והשווי המינימלי של החזקות הציבור יהיה 35 מיליון ש"ח ועל זה נאמר מעז יצא מתוק ואולי בכלל זאת היתה כוונתו מלכתחילה ואולי לא .

יש מצב שבטווח הקצר המניה אולי תרד אבל לדעתי לטווח בינוני לפחות היא תחזור לעלות .

מחזיק במניה ולא ממליץ .

ציטוט פורסם במקור על ידי Sagi
    הרבה אנשים הפסידו כי נכנסו בימים שהמניה קפצה חזק וגבוה ושראו שהמניה נוחתת להם מהר אז מכרו בהפסד ולכן הם שליליים על המניה .
    הרבה אנשים נלחצו מהעובדה שבאותם ימים בעל השליטה בחברה מכר מניות והסבירו את הפעולה הזאת כאילו הוא לא מאמין בעיסקה או שלא יקבל עיסקה וכו
    בעל השליטה לא היה מוכר את אותן מניות וזאת מכיוון שתנאי הסף לכניסה למדד הוא ששיעור המינימלי של החזקות הציבור יהיה 20% והשווי המינימלי של החזקות הציבור יהיה 35 מיליון ש"ח ועל זה נאמר מעז יצא מתוק ואולי בכלל זאת היתה כוונתו מלכתחילה ואולי לא .

יש מצב שבטווח הקצר המניה אולי תרד אבל לדעתי לטווח בינוני לפחות היא תחזור לעלות .

מחזיק במניה ולא ממליץ .
    אז הסיבה לכך שבעל השליטה מכר מניות היא כדי להכנס למדד יתר 120 ?
    בואו נסתכל רגע על זה , החברה מפרסמת הודעות על הסכמים ובו בעת בעל השליטה זורק מניות בכמויות אדירות , אז או שזה צירוף מקרים דמיוני או שבעל השליטה הוא נוכל ? אם נוסיף את העובדה שלבסוף אף הודעה על חוזים לא הגיעה לכלל מימוש , אני חושב שלא צריך הרבה לוגיקה כדי להבין מה קורה שם .

איך אפשר לדעת אם הודעה על חוזה הגיעה למימוש ?

או

איך אפשר לדעת אם ההודעה שפורסמה היא חוזה או רק הסכם ?

מתפרסמות המון הודעות (לא רק של תכוף) , וקשה לי להבדיל מהי הודעה "טובה" , כלומר חוזה בפועל , לבין הודעה "לא מספיק טובה" אולי חוזה בעתיד ?

האם יש אינדקטורים שאני יכול למצוא בתוכן ההודעה שיבדילו בין ההודעות ?

ציטוט פורסם במקור על ידי elron
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sagi

מחזיק במניה ולא ממליץ .
    אז הסיבה לכך שבעל השליטה מכר מניות היא כדי להכנס למדד יתר 120 ?
    בואו נסתכל רגע על זה , החברה מפרסמת הודעות על הסכמים ובו בעת בעל השליטה זורק מניות בכמויות אדירות , אז או שזה צירוף מקרים דמיוני או שבעל השליטה הוא נוכל ? אם נוסיף את העובדה שלבסוף אף הודעה על חוזים לא הגיעה לכלל מימוש , אני חושב שלא צריך הרבה לוגיקה כדי להבין מה קורה שם .
    אתה מבין משהו אחר מההודעה שלהם שפורסמה השבוע :

"בהמשך להודעת החברה מיום 30.3.09 (אסמכתא 2009-01-071274 ), ולמען הבהירות, מתכבדת
    החברה להודיע כי נחתמו ההסכמים ונתקבלו הזמנות למגוון רכבים ייעודיים בהיקף של כ- 320
    . מיליון ₪ לביצוע בשנים 2009-2010"

http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp ... _cd=451672

כמו שכתבת התקבלו האישורים ויש חתימות והם מתחילים ביצור הרכבים יש צורך ששחקן מעוף יתחיל לסקור את המנייה הזו כי זה כבר לא מניית חלום אלא מציאותית ביותר וגם אני בפנים וגם חיזקתי ביום ההודע וניראה לי שהיא נפלה כי פחדו שיהיה מימוש של בעל החברה אבל הוא לא מימש ,הוא מימש בעבר בכדי להיכנס למדד 120 ולפי דעתי היא מניית השנה

יכול להיות שהפעם בשונה להודעות הקודמות שלהם הם באמת יממשו את ההודעות שלהם , אבל מי שמרמה פעם אחת לא מקבל הזדמנות שניה . אם לא תלמדו את הכלל הזה , תפסידו הרבה כסף .

התייחסתי לתכוף בשאלה קודמת בעמוד זה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות