אני מחפש תעודות סל בחסר על היורו (רגילה או אגרסיבית) - אשמח אם תוכלו לעזור לי.
תודה.
אני מחפש תעודות סל בחסר על היורו (רגילה או אגרסיבית) - אשמח אם תוכלו לעזור לי.
תודה.
היי,
כיום אין תעודות סל בשורט על מטבעות בארץ. מקווה שעזרתי..
הכותב הינו עובד של קבוצת תכלית תעודות סל. הכותב אינו בעל רישיון יועץ השקעות על פי חוק הסדרת העיסוק בייעוץ השקעות, בשיווק השקעות ובניהול תיקי השקעות, תשנ"ה-1995. הכותב עשוי למכור ו/או לקנות ו/או להחזיק בניירות ערך ו/או הנכסים הפיננסיים הנזכרים בהודעותיו. אין לראות באמור בהודעותיו של הכותב הנ"ל משום הצעה ו/או המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא לרכישה ו/או מכירה ו/או החזקה של ניירות ערך ו/או נכס פיננסי המתוארים בהן או של ניירות ערך ו/או נכסים פיננסים אחרים כלשהם או המלצה להשקעה באפיקים ספציפיים כלשהם. המידע המוצג הינו לידיעה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם, וכל העושה שימוש בו, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד.
אם אתה רוצה דברים מסוג זה אתה חייב ללכת לבורסות חול
EUO (נסחרת בניו יורק)
The investment seeks to provide daily investment results (before fees and expenses) that correspond to twice (200%) the inverse (opposite) of the daily performance of the U.S. Dollar price of the Euro. The fund invests in any one of or combinations of the financial instruments (swap agreement, futures contracts, forward contracts, option contracts) with respect to the applicable fundâs benchmark to the extent determined appropriate by the Sponsor. It invests other assets in cash or in cash equivalents and/or U.S. Treasury securities or other high credit quality short-term fixed-income or similar securities that serve as collateral for the financial instruments.