שלום זה שוב אני (פותח הפוסט) כעת נפל דבר באגרות נץ בונדס (הם "נמחקו" / "הועברו"..) אשמח מאוד אם מישהו יכול להבהיר לי מה הסטטוס שלהן ולברר אם יש כאן עוד מישהו במצבי עם האגרות הללו:
ברשותי אג"ח א ו ב לא סחירות של נץ בונדס (לשעבר אסים) להפתעתי גיליתי היום שהן נמחקו מתיק ההשקעות שלי בחשבון הבנק. פשוט נעלמו. לא נרשם דבר במקומן. בבנק לא מבינים מה זה נץ בונדס בכלל ולא יודעים להסביר מדוע נמחקו. ראיתי במאיה שהנהלת נץ בונדס פשוט מחקה את האגחים והעבירה אותם כביכול לנאמן אסים. ראיתי שאספות האגחים א וב אישרו כביכול את היוזמה הזו של בעלי נץ בונדס ולכן גם בית המשפט נאלץ לאשר את היוזמה הזו של נץ בונדס. האם מישהו יודע כיצד אשמור על זכויותי? היו לי אגח לא סחירות בשוווי 50K והן פתאום "התאיידו" מתיק ההשקעות שלי. למיטב הבנתי הן נמחקות כליל מהרישום בבורסה. האם יהיה במקום זאת רישום של "אסים"? אם לא יהיה רישום בצורת אגחים חדשים של אסים, ולא אראה את הרישום של האגחים על שמי בחשבון הבנק שלי, אז איך אדע מה מתרחש שם? אני מחזיק עלום שם - קניתי באמצעות הבנק ובעצם בלתי נראה לנאמן. האגחים שלי הם של מחזיק באמצעות בנק. אם האגחים נמחקים מהרישום בבורסה ובבנק - למה בדיוק הם הופכים? איך נשמרות זכויות בעלי האגחים הללו? איפה בדיוק? ובאופן כללי האם מישהו מבין מתי לפי ההסדר מחזיקי האגחים יקבלו בחזרה את הכסף או חלקו? כל הבהרה תתקבל בברכה.
נספחים:
זה מתוך מאיה:
"גריעת אג"ח (סדרות א' ו-ב') מרשימת ניירות הערך של החברה, נעשתה בהתאם לחלטת בית המשפט מיום 24 ליולי 2012 ולפסיקתא מיום 23 לספטמבר 2012 (להלן: "החלטות בית המשפט"), במסגרתה הורה בית המשפט להחזיר את תעודות אגרות החוב (סדרות א' ו-ב') של שברשותה ולהעבירן לאסים נדל"ן. לפרטים נוספים אודות החלטות בית המשפט ראה דוח מיידי של החברה מיום 24 לספטמבר 2012 (מס' 2012-01-243999)."
החברה מתכבדת להודיע כי ביום 23/09/2012 נתקבלה החלטת בית המשפט המחוזי
תל אביב - יפו _________
בעניין -"אחר": פסיקתא מיום 23/09/2012 :
1. תמצית ה "אחר" :
פסיקתא
2. עיקרי החלטת בית המשפט:
בהתאם להחלטת בית המשפט המחוזי בתל אביב - יפו (להלן: "בית המשפט") מיום 24 ביולי 2012 (ראה דיווח מיידי שפרסמה החברה ביום 24 ביולי 2012, מס' אסמכתא 2012-01-192762), בבקשה שהוגשה על ידי המנהל המיוחד של חברת אסים נדל"ן בע"מ (להלן: "אסים נדל"ן" ו- "המנהל המיוחד", בהתאמה) לבית המשפט בעניין אישור הסכם ותוספת להסכם בין החברה לאסים נדל"ן, שעניינם, בין היתר, העברת מניות אסים נדל"ן המוחזקות על ידי החברה למנהל המיוחד לרבות וויתור על זכותה של החברה למינוי דירקטורים באסים נדל"ן, ביום 23 בספטמבר 2012 הורה בית המשפט כדלקמן:
1. הנני מורה לחברה לרישומים של בנק לאומי לישראל בע"מ (להלן: "חברה לרישומים") להחזיר את תעודות אגרות החוב (סדרות א' ו-ב') של נץ בונד'ס 2009 בע"מ (להלן: "אגרות החוב") שברשותה ולהעבירן לאסים נדל"ן.
2. הנני מורה למסלקת הבורסה לניירות ערך בתל אביב להעביר למנהל המיוחד של אסים נדל"ן את כלל היתרות הרשומות במסלקה לזכות חברי המסלקה נכון ליום מחיקת ניירות הערך מהרישומים במסלקה.
3. הנני מורה לחברי הבורסה לשמור על כלל היתרות הרשומות לזכות מחזיקי אגרות החוב של החברה ליום מחיקת ניירות הערך של החברה.
3. האם במסגרת ההחלטה הורה בהמ"ש על מחיקה ממסחר/חילוט ממסחר של ניירות הערך של החברה: כן
1 שם נייר הערך נץ בונדס א-ל
מספר נייר הערך 4550042
--------------------------------------------------------------------------------
2 שם נייר הערך נץ בונדס ב-ל
מספר נייר הערך 4550059