x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: מי שלא אחראי מספיק באופציות דומה ל...

מי שלא אחראי מספיק באופציות דומה ל...

Re: מי שלא אחראי מספיק באופציות דומה ל...

ציטוט פורסם במקור על ידי מלי

מלי, כשאת אומרת "דומה ל..." למה את מתכוונת?
    למה את מתכוונת, כשאת אומרת "דומה ל..."?
    אני לא יודע למה את מתכוונת, אבל אני קראתי טוקבק של רובי, ונפלתי מהכסא, כי הוא מתכתב עם שימי(=הם משתפים כסף להשקעות משותפות) ואני כאן, על תקן של מציצן, ולהלן דבריו:

- "שימי, נכון, טעינו כי לא יצאנו מפוטים ושורטים, ונכון, טעינו כי 4 פעמים נבלם מדד דאו ג'ונס ב-12200 ושלשום נפרץ, ונכון, טעינו כי אסור ללכת נגד ה"פד" ונגד המגמה, ונכון, טעינו בשערי היציאה כי "יום של חסד" מגיע אך ורק במגמת ירידה בלבד, ונכון, טעינו כי צריך לחתוך ולא לחכות, וגם להצטרף לחגיגת המסוממים של ה"פד", כי בתום מגמת העליה מקבלים עוד "יום של חסד" ליציאה טובה, אז האם שימי לא אחראי מספיק באופציות? מה דעתכם? תודה

Re: מי שלא אחראי מספיק באופציות דומה ל...

ציטוט פורסם במקור על ידי Sassi6
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלי

מלי, כשאת אומרת "דומה ל..." למה את מתכוונת?
    למה את מתכוונת, כשאת אומרת "דומה ל..."?
    אני לא יודע למה את מתכוונת, אבל אני קראתי טוקבק של רובי, ונפלתי מהכסא, כי הוא מתכתב עם שימי(=הם משתפים כסף להשקעות משותפות) ואני כאן, על תקן של מציצן, ולהלן דבריו:

- "שימי, נכון, טעינו כי לא יצאנו מפוטים ושורטים, ונכון, טעינו כי 4 פעמים נבלם מדד דאו ג'ונס ב-12200 ושלשום נפרץ, ונכון, טעינו כי אסור ללכת נגד ה"פד" ונגד המגמה, ונכון, טעינו בשערי היציאה כי "יום של חסד" מגיע אך ורק במגמת ירידה בלבד, ונכון, טעינו כי צריך לחתוך ולא לחכות, וגם להצטרף לחגיגת המסוממים של ה"פד", כי בתום מגמת העליה מקבלים עוד "יום של חסד" ליציאה טובה, אז האם שימי לא אחראי מספיק באופציות? מה דעתכם? תודה
    לדעתי עדיין לא יצא מפוטים ושורטים
    ולכן אינו אחראי מספיק
    אמנם יש עדיין שלא יצאו משורטים
    אבל זריזים כבר הקדימו לצאת ביום חמישי
    איך אמרו חזל"ינו "30 יום לפני החג מתחילים לדרוש בעניני החג"
    30 יום לפני פקיעה בשמיים צריכים להתהפך כמו המכונית של מלי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •