האתר, שעליו מבוסס האקסל המדובר, יודע לספק לך גם נתוני זמן אמת תמורת תשלום.פורסם במקור על ידי rono968
כדאי שתבדוק אם זה נותן לך מענה.
האתר, שעליו מבוסס האקסל המדובר, יודע לספק לך גם נתוני זמן אמת תמורת תשלום.פורסם במקור על ידי rono968
כדאי שתבדוק אם זה נותן לך מענה.
אורחאן
איך אני מגיע שבאקסל המדובר של RH2000 יהיה לי אוןליין בתשלום
עם מי מבררים את זה ? אם תשאיר מייל או טלפון אשמח לשמוע כאן או בפרטי שלי
תודה
אורחאן, אני גם אשמח לקבל פרטים בנוגע לנושא הנ"ל. תודה
הסימולטור יעלה תוך מספר ימים להערכתי.
בנוגע לפיצרים הנוספים, אם תהא היענות נפתח לזה שרשור נפרד. מדובר על מערכות פנימיות של קרנות גידור/שחקני מעוף,
פרי פיתוח פנימי שלנו. היכולות שלהן יוצאות דופן, והפיצרים רבים: מפת פוזיציות בזמן אמת, מקדמי סקוויז, רווח/הפסד בזמן
אמת, אלגו מתקן אסטרטגיה, אלגו משפר אסטרטגיה, מערכת התראות, מכווצי בטחונות, ועוד כמה עשרות פיצ'רים משמעותיים.
לא שקלנו אפילו להוציא את זה לקהל הרחב משתי סיבות: הראשונה, אלו יכולות ההופכות אותנו ליעילים ורווחיים יותר. השניה,
העלויות של זה למשתמש קצה תהיינה גבוהות (להערכתי מאות בחודש).
אציין שוב, שאם תהא היענות נפתח על זה שרשור נפרד ונעשה חושבים.
באותה נשימה אבקש מכם, שרק אם זה באמת רלוונטי מבחינת יכולות ועלויות תתיחסו. לא הייתי מעוניין להעלות את
הנושא לחינם מבחינת חשיפת יכולות מיותרת, כמו גם מבחינת בדיקת עלויות מצידנו של הסבת מערכות לקהל רחב.
שחקן,
נראה לי שיש כאלה שישמחו לעמוד בעלויות
במידה והם יהיו גבוהות מידיאז מכסימום נשב עליהם :)
בכל אופן אני יותר מאשמח באם יהיה סימולטור כזה
במידה ויהיו חברים שיסכימו לממן אותו (ואני בתוכם) האם תוכל לשקול זאת ??
שחקן,
אשמח להשתתף בעלויות הסימולטור והפיצרים הנוספים.
תוכלו גם לעשות סימולטור רגיל ללא עלות, ולמי שמעוניין לשדרג בעלות את הסימולטור שיכיל את הפיצרים הנוספים.
שחקן שלום
מזכיר לך שכתבת לנו שהסימולטור יעלה תוך כמה ימים
הכי חשוב שיהיה מצב רווח /הפסד לאסטרטגיה שבונים אוןליין ולא בדיליי
אם תעלה את זה השבוע זה יהיה מעולה ונודה לך כולנו על כך
תודה מראש
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
לשחקן שלום
אשמח לממן את הפיצרים החדשים אני בטוח שהם יביאו לי ולכולם תועלת רבה.
תודה
ostnof
מצטרף לבקשה
קודם כל תודה על הנדיבות והרצון במימון הפרויקט. אין בכך צורך, היות והתחייבתי שהאתר יהיה בחינם. גם במידה ויהיו
פיצרים נוספים בתשלום (באלגו בלבד) לא "מחליק לי בגרון" לגבות על כך סכום כספי - מצד אחד, העלויות לא מבוטלות עבורנו
ומאידך לא יודע כמה חברים יעזרו בו (שובו, לא משום שאינו יעיל ביותר, ההיפך הוא הנכון, אלא בשל מחירו).
אם רלוונטי, ותהא היענות נבצע דיון בנושא בצאט ואני אסביר קצת על המערכות שאיתן אנחנו עובדים והיתרונות שבהן. צריך
לבדוק מה נכון להוציא, מה אפשר להוציא ומה לא יכעיס יותר מידי חברים. אם מעניין כתבו - ואעלה כאן מועד דיון
בצאט בנושא.
רונו - ציינתי שאני מעריך שזה עניין של ימים ואשתדל שיעלה בהקדם אך לנקודה שציינת, זוהי דוגמא מצויינת לדברים שהזכרתי.
הסימולטור הקיים עבורנו, בין שאר יכולותיו, מתנהל בזמן אמת אבל הבורסה אוסרת עלינו להציג זמן אמת (ולכן כל המניות באתרים בדיליי
של 20 דקות). אם רוצים להציג זמן אמת, צריך לקבל את אישור הבורסה + תשלום של קצת למעלה מ 100 ש"ח למשתמש. וזה
רק לבורסה. לא כולל השרתים, התמיכה הטכנית, שירות הלקוחות וכך הלאה. אני לא חושב שזה תורה מסיני, רק שאתה יכול
להבין מכך שהכל כמעט כבר קיים - השאלה היא רק מה אפשרי להוציא בחוץ, והאם כמות האנשים תצדיק הסבת מערכות פנימיות
של קרנות גידור לציבור רחב.