x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: טבע - אחרי סקירה מתואמת ומדאיגה של גלובס וביזפורטל-לאן?

טבע - אחרי סקירה מתואמת ומדאיגה של גלובס וביזפורטל-לאן?

אני מניח שכולם ראו היום את הסקירות של האתרים גלובס וביזפורטל בכל הנוגע לטבע,ולירידה החדה שלה בהשוואה לתקופה המקבילה.
    גם בלי הכתבות האלה לא צריך להיות גאון גדול כדי להגיד בפה מלא שהמניה פשוט מאכזבת.
    היומיים האחרונים היו ירוקים למדיי בבורסה,והמניה פשוט לא עולה,אפילו לא במעט.
    הדעות של בתי ההשקעות לגבי המניה סותרות,ובעיקר אפשר לזהות חוסר בהירות והחלטיות לגבי עתידה.
    שחקן - מה לעזאזל עושים עם המניה הזו שלא מצליחה להתרומם לשום מקום?
    אשמח לעזרה בעניין - נמצא בדילמה לא קטנה.

Re: טבע - אחרי סקירה מתואמת ומדאיגה של גלובס וביזפורטל-לאן?

אני מתיחס לטבע אחת לחודש לערך, היות והיא דומיננטית ישירות או בעקיפין עבור כל משקיע ישראלי.
    ללא רכישה של חברה משמעותית שתפחית את התלות בקופקסון (וזה אינו נראה באופק) המניה תרד לאיזור
    45 דולר.

לאחר הנפילות מאמש אבקש להעריך מה על טבע במקרה של שתי חברות המיצרות את אותה תרופה כל אחת בדרכה. כשיתרון הבלעדיות נמוג? (בראיה ארוכת טווח)

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    אני מתיחס לטבע אחת לחודש לערך, היות והיא דומיננטית ישירות או בעקיפין עבור כל משקיע ישראלי.
    ללא רכישה של חברה משמעותית שתפחית את התלות בקופקסון (וזה אינו נראה באופק) המניה תרד לאיזור
    45 דולר.
    נכון להיום שחקן פגע בול.
    לא שחקן ולא מתיימר, אבל מה ימשוך אותה למעלה? - לדעתי כלום למעט קנייה גדולה. עד אז דשדוש / ירידות.
    לא שווה להחזיק במניה, אבל יש לה אופציות בוול (בארץ יש גם אבל ללא סחירות).

לצערי הרב, המניה הגיעה בדיוק ליעד שסימנו, 45$, ודבר לא השתנה - כל עוד טבע לא מבצעת רכישה
    איני רואה סיבה לרכוש את המניה. אם לא די בכך, אז בכדי להכניס פרופורציה לתמונה: טבע בשפל של
    מספר שנים כשמדד המעוף בשיא כל הזמנים. מה יקרה כשמדד המעוף יסוב לאחור? היא מזמן לא המניה
    הדפנסיבית שכולם כיוונו אליה, וכשירד גשם גם טבע תירטב. יש לחכות ולראות כיצד קברניטיה יטפלו בנושא -
    הערכה ראשונית שלי עליה ארחיב בסקירה: קיימת אפשרות ממשית ל buy back.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות