x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: פוז' פתוחות לבוקר 22.3.11

פוז' פתוחות לבוקר 22.3.11

בוקר טוב,

ביום שני התנהל המסחר בעליות שערים, המעוף פתח מבערים ועלה בכמעט 2%. הסקוויז שצפיתי אתמול בבוקר בסקירה אכן התממש.

סקירה זו היא אחרונה לחודש מסחר זה, אין טעם לעשותה מחר עקב הקרבה לפקיעה, ולגבי חודש הבא אין טעם לעשותה לפני הפקיעה והתחלת סידור הפוז' לאחריה.

קולים – סך השינוי בפוז' עומד על סגירה של 7,922 יח' – כן אתם קוראים נכון, ימים בודדים לפני הפקיעה נסגרו בקולים כמעט 8 אלף פוז' פתוחות, מה שכמובן הביא לסקוויז כלפי מעלה. השוק ברח לגיבורים שפתחו קולים בסטרייקים נמוכים, קול 1270 סגר 1,765 יח', קול 1260 סגר 1,227 יח', קול 1250 סגר 719 יח', בסטרייקים יותר גבוהים קול 1300 סגר מעל 1,400 יח'. קול 1310 לעומת זאת פתח מעל 1,400 יח' כמה שנראה כהרחקת רגל לשם צמצום תשלומים על הסגירות. קול 1330 פתח מעל 700 יח' ולעניות דעתי מסמן גבול עליון מוחלט. בסטרייקים הגבוהים יותר, 1340 ומעלה, סגירה מאסיבית, כנראה לקיחת רווחים ושחרור בטחונות לאחר ביקור התטא.

פוטים – סך היצירות ביום עומד על 12,164 יחידות. כמות גדולה, שוב ביום עליות, אכן האמינו בעליות ויש ביטחון רב בפקיעה ללא יום שלילי מהותי לפניה. פוז' נפתחו בנדיבות רבה בכל הטווח 1230 – 1300. נפרט את הסטרייקים הבולטים: פוט 1270 עם פתיחה של 4,900 יח', פוט 1280 עם פתיחה של מעל 6,000 ופוט 1290 עם פתיחה של כמעט 5,000 יח'. חברים, מדובר בכמויות עצומות בסטרייקים גבוהים וקרובים לספוט.
    סטרייקים גבוהים אלו בהם נפתחו הפוטים מעידים על ביטחון רב מאוד!

אין ממש טעם לפרט גבולות יומיים לפקיעה, יש רק לשמור על מרחק סביר. אולם אם כן יש גבולות לשוקת לפקיעה, בפוטים 1240, בקולים 1310-1320. כל הגבולות זזו כלפי מעלה, מה שמעיד שוב כי בשבוע פקיעה יש להיזהר מאוד.
    אני אישית לא סוחר ולא מתכוון לסחור לפי גבולות אלו ומאיץ בכם לזהירות ואפילו הימנעות ממסחר בשבוע פקיעה.

יחס כל הפוז' הפתוחות P/C עומד על 1.01 ומעיד על ציפיה לדשדוש.

עלו והצליחו והרוויחו.

איציק

Re: פוז' פתוחות לבוקר 22.3.11

תודה איציק
    היית לנו לעזר

תודה!
    יופי של סקירה..

תודה

איציק,

ראשית כל תודה על הניתוח.

אתה מסתמך על מפת הפוזיציות בביזפוטל אבל הנתונים מהבורסה שונים לגמרי.
    לדוגמא על פי הבורסה בסטרייק 1280 אתמול:
    פוטים- נפתחו 155 פוזיציות חדשות בלבד. כן כן לעומת 6657 בביזפוטל.
    קולים - נסגרו 1104 פוזיציות חדשות.

מה דעתך על זה? בדקת את נכונות הנתונים?

תודה איציק על חודש מסחר מעניין.

ציטוט פורסם במקור על ידי loona
    איציק,

ראשית כל תודה על הניתוח.

הנתונים מביזפורטל מבחינתי הם ראיה לכאורה לאמיתות תוכנם (הלימודים לבחינות הלשכה מנפחים לי את המוח..........), לא בדקתי.

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    איציק,

ראשית כל תודה על הניתוח.

הנתונים מביזפורטל מבחינתי הם ראיה לכאורה לאמיתות תוכנם (הלימודים לבחינות הלשכה מנפחים לי את המוח..........), לא בדקתי.
    איציק שלום

ראשית תודה על ההתמדה בהבאת הניתוחים שלך

ולעצם הענין צר לי לאכזב אותך שעל פי ידיעתי צוות אתר שחקן מעוף עשה מחקר מקיף בנושא הזה והממצאים שעלו הן שאמיתות הנתונים מביזפורטל בעיני הם בספק גדול (בלשון המעטה) לנכונותם ולאמיתות תוכנם אם ברצונך בנתונים נכונים לדעתי אין להשיג באף מקום חוץ מבאתר הבורסה כמובן ואתר נוסף בלבד בכל הרשת

forumgraph.php

סלח לי על הדרמטיות אבל האמת מבחינתי חייבת להיאמר
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי אבי1
    ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    איציק,

ראשית כל תודה על הניתוח.

איציק שלום

ולעצם הענין צר לי לאכזב אותך שעל פי ידיעתי צוות אתר שחקן מעוף עשה מחקר מקיף בנושא הזה והממצאים שעלו הן שאמיתות הנתונים מביזפורטל בעיני הם בספק גדול (בלשון המעטה) לנכונותם ולאמיתות תוכנם אם ברצונך בנתונים נכונים לדעתי אין להשיג באף מקום חוץ מבאתר הבורסה כמובן ואתר נוסף בלבד בכל הרשת

http://s-maof.com/Forum/forumgraph.php

סלח לי על הדרמטיות אבל האמת מבחינתי חייבת להיאמר
    אגב, הדרך בה מוצגים הנתונים פה באתר עשויה לבלבל (לפחות בלבלה אותי). הנתונים לגבי הפוזיציות הפתוחות ומחזורי המסחר מוצגים כאילו הם מתייחסים לאותו יום. לעומת זאת באתר הבורסה מצוין בהערת שוליים כי הנתונים לגבי הפוזיציות הפתוחות מתייחסים לתחילת יום המסחר. לגבי מחזורי המסחר אין הערה כזו, והנתונים מוצגים כמתייחסים לגבי סוף יום המסחר. כך, לדוגמא, הנתונים לגבי C1290 פה באתר מוצגים כאילו ב- 21.3 מחזור המסחר היה 45643 מספר הפוזיציות הפתוחות 20850 והשינוי היומי 94. לעומת זאת על-פי נתוני הבורסה המחזור היומי ב- C1290 אכן היה 45643 אבל מספר הפוזיציות הפתוחות בסוף היום היה 20704 והשינוי היומי 146-
    20850 פוזיציות ב 1290C היו פתוחות בסוף יום המסחר של 17.3 והשינוי היומי של 94 מתייחס כנראה לשינוי בין ה- 16.3 ל- 17.3.
    כך לפחות אני מבין את הערת השוליים באתר הבורסה.

[/quote]

http://s-maof.com/Forum/forumgraph.php

סלח לי על הדרמטיות אבל האמת מבחינתי חייבת להיאמר[/quote]

אגב, הדרך בה מוצגים הנתונים פה באתר עשויה לבלבל (לפחות בלבלה אותי). הנתונים לגבי הפוזיציות הפתוחות ומחזורי המסחר מוצגים כאילו הם מתייחסים לאותו יום. לעומת זאת באתר הבורסה מצוין בהערת שוליים כי הנתונים לגבי הפוזיציות הפתוחות מתייחסים לתחילת יום המסחר. לגבי מחזורי המסחר אין הערה כזו, והנתונים מוצגים כמתייחסים לגבי סוף יום המסחר. כך, לדוגמא, הנתונים לגבי C1290 פה באתר מוצגים כאילו ב- 21.3 מחזור המסחר היה 45643 מספר הפוזיציות הפתוחות 20850 והשינוי היומי 94. לעומת זאת על-פי נתוני הבורסה המחזור היומי ב- C1290 אכן היה 45643 אבל מספר הפוזיציות הפתוחות בסוף היום היה 20704 והשינוי היומי 146-
    20850 פוזיציות ב 1290C היו פתוחות בסוף יום המסחר של 17.3 והשינוי היומי של 94 מתייחס כנראה לשינוי בין ה- 16.3 ל- 17.3.
    כך לפחות אני מבין את הערת השוליים באתר הבורסה.[/quote]

בהמשך לתגובה הקודמת שלי, הנתונים שאיציק סיפק הם נתונים נכונים לפי המידע מהבורסה: נכון לסוף יום המסחר של ה- 21.3:
    מספר הפוזיציות ב P1270 גדל ב- 4903 לסך של 16813. גידול של 41.2%
    מספר הפוזיציות ב P1280 גדל ב- 6652 לסך של 22660. גידול של 41.6%
    מספר הפוזיציות ב P1290 גדל ב- 4293 לסך של 12781. גידול של 50.6%
    הסיבה שאתם חושבים שהנתונים אינם נכונים, נובעת מהעובדה שציינתי בתגובה הקודמת לפיה הנתונים פה באתר מוצגים בצורה לא נכונה, כאילו כולם מתייחסים לאותו יום מסחר, אך זו לא דרך ההצגה המדוייקת

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות