x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אגחים - חומר לימוד

אגחים - חומר לימוד

הי האם מישהוא יכול להפנות אותי לאתר/ים :
    שמסבירים בצורה טובה ופרקטית על אגחים
    מאפשרים חיפוש על אגחים בארץ לפי קריטריונים שונים כמו : מח"מ ,ריבית,פארי וכו
    תודה וחג שמח

Re: אגחים - חומר לימוד

ישנם אתרים רבים שמלמדים בסיס ומונחים. תוכל להיכנס אפילו לאתרים של הבנקים ולקבל מידע בסיסי, כמו כן חיפוש בגוגל על מדריך השקעות באגח או משהו דומה יניב הרבה תוצאות.

הבעיה עם אותם מדריכים ומונחים הוא כי למרות הצורך שלהם כבסיס טוב להבנה עדיין נדרש הרחבה רבה על אסטרטגיות מסחר ולימוד ניתוח נתונים פיננסיים - דבר שלמרות שניתן למצוא ברשת בחינם יהיה קשה יותר.

נכון, אם אתה לא יודע מה זה מח"מ או מה ההבדל בין תאריך קום לתאריך אקס - המקום הראשון שאתה צריך לבקר בו הם אותם אתרים, אך בשביל לקבל מעבר לכך נדרש ממך מעט יותר.

הייתי ממליץ לקרוא באופן קבוע טורים כלכליים (בין אם בעיתונות הכתובה ובין עם באינטרנט) לבקר ולשאול שאלות בפורומים (הרי בשביל זה בדיוק אנו פה) - ולא לשכוח - לקרוא גם פוסטים ותגובות מהעבר.

אני מאמין כי מי שבאמת רוצה יכול למצוא כבר 90% מכלל החומר הנחוץ ממש כאן באתר. כן זה דורש נבירה = זמן וכוח התמדה, אך החומר ממש כאן.

מעבר לכך תמיד ניתן לקחת קיצורי דרך בדמות של ספר לימוד או קורס.

לגבי חיפוש אגחים בארץ לפי קריטריונים - אני איישת משתמש בסינון של מערכת דה-מרקר, אבל למעשה כל אתר כלכלי יציג לך חיתוכים של ניירות (מניות או אגחים) ע"פ קריטריונים שונים.
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

תודה אלון על התשובה המפורטת
    יש עדכון לגבי תאריך לקורס במרכז ?

שלום אלון,
    יש קורסים שאתה מעביר? ממליץ?
    בתודה מראש,
    אמנון
    בנוסף הייתי שמח לשמוע את דעתך על אגח טו של קבוצת דלק.

אנו עובדים על פתיחת קורס באמצעות הרשת - דבר שייתן מענה רחב יותר מאשר למרכז בלבד. לצערי הדבר מתעקב מעבר למצופה ואני השמח להיות הראשון שיביא את הבשורה הטובה בנושא...

לגבי אתר - בפורום תוכל למצוא הרבה מאוד חומר והסברים בנושא. שיטה טובה למציאת חומר עייני היא לחיצה על שמי וקבלת כל ההודעות שפירסמתי. לך להודעות הישנות ביותר (מכניסתי לאתר) וכנס אחת אחת לפי הכותרת.

בתחילת הדרך העלתי הרבה מאוד חומר והסברים ולמרות שאני חוזר על הדברים פעם אחר פעם - הדבר לא נעשה באותו האופן ובאותו העומק כפי שעשיתי זאת בהתחלה - שכן הדברים כבר קיימים (רק צריך לחפש אותם).

לגבי האגח, אני השתדל להעלות התייחסות, אך השיטה הטובה ביותר היא פשוט לפתוח נושא חדש ולבקש אותה שם, כך אני תמיד יכול לדעת עם התייחסתי או לא - מה גם שזה עושה סדר בפורום (שכן מי שרוצה למצוא חומר על אגח זה בוודאי לא יחפש אותו תחת הנושא הנוכחי...).
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות