x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: פוז' פתוחות לבוקר 21.03.11

פוז' פתוחות לבוקר 21.03.11

בוקר טוב,

ביום חמישי התנהל המסחר בעליות לאורך מרבית היום שהתחזקו ונחלשו לסרוגין, ולבסוף המעוף פתח מבערים ועלה ב-1.36%. הירידה בסטיות התקן ממשיכה אולם היווניה המעניינת להיום תהיה גב' תטא שביום חמישי נמנעה מלבקר כנראה על מנת להגיע הבוקר עם סכין גדול לשחוק ולגרוס את האופ' עד דק.

קולים – סך השינוי בפוז' עומד על סגירה של 946 יח' – למרות שנראה שהשוק ברח לגיבורים שפתחו קולים בסטרייקים נמוכים, אין היסטריה אך אולי היום יהיה יום מבחן ולא אופתע מסקוויז כלפי מעלה. בטווח 1280 – 1270 נסגרו מעל אלפייה בכל סטרייק. קול 1320 פתח מעל 1,200 יח'.

פוטים – סך היצירות ביום עומד על 9,309 יחידות. כראוי ביום עליות ונראה שהפעם האמינו בעליות. קול 1220, המגדל הגבוה עם פתיחה של 1670 יח', פוט 1240 עם פתיחה של מעל 2,100 ופוט 1260 עם תיחה של 1,860 יח'.

גבולות לשוקת לפקיעה בפוטים 1190 ולאמיצים 1220. בקולים 1290.
    אני אישית לא סוחר ולא מתכוון לסחור לפי גבולות אלו ומאיץ בכם לזהירות ואפילו הימנעות ממסחר בשבוע פקיעה.

יחס כל הפוז' הפתוחות P/C עומד על 0.95 ומעיד על ציפיה להמשך הירידות.

עלו והצליחו והרוויחו.

איציק

Re: פוז' פתוחות לבוקר 21.03.11

איציק תודה
    מאד הוספת לנו

לא הבנתי את הגבול העליוןמדוע רק 1290 ולא 1310?
    האם שמנו לב גם לפוטים הפתוחים ב1290 ו-1300?

אנחנו כבר ב-1279.62.

שלום יציק!

יש לי שאלה:
    איך אתה קובע את גבולות השוקת?
    יש לך איזו נוסחה, כלל אצבע?

תודה

1) מפת הפוז' מייצגת את סוף יום המסחר הקודם ולכן אין רלוונטיות להיכן השוק כרגע למה שמשתקף מהמפה.
    2) אני קובע הגבולות לפי הניסיון שלי בעניין ולפי מיטב השפיטה כי שהמפה משתקפת בעיני. אני מביט על השינויים מהיום, ואף מהיומיים, הקודמים.

זה כמו לשאול סבתא איך מכינים עוגה והיא עונה שמים קצת סוכר - כמה זה קצת שואלים את סבתא, והיא עונה, קצת , ככה, לפי התחושה.

איציק.

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    1) מפת הפוז' מייצגת את סוף יום המסחר הקודם ולכן אין רלוונטיות להיכן השוק כרגע למה שמשתקף מהמפה.
    2) אני קובע הגבולות לפי הניסיון שלי בעניין ולפי מיטב השפיטה כי שהמפה משתקפת בעיני. אני מביט על השינויים מהיום, ואף מהיומיים, הקודמים.

זה כמו לשאול סבתא איך מכינים עוגה והיא עונה שמים קצת סוכר - כמה זה קצת שואלים את סבתא, והיא עונה, קצת , ככה, לפי התחושה.

איציק.
    למה שאלתי?
    כי גבול עליון של 1290 נראה לי קרוב מדי.
    אני לא מתיחס לעליות היום,
    גם בזמן ששאלתי נראה לי קרוב מדי.
    חשבתי שיש לך איזו נוסחה ללא שיקול דעת.
    תודה על התשובה בכל מקרה

- יוני

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך