שלום אלון
ארזים פרסמה לוח סילוקין מעודכן, לאור ההסדר המצוי בתהליכי אישור
בהתאם, מהו המחיר ה"הוגן" של סדרה 4?
מתי צפוי חידוש מסחר בסדרה?
האם מסתמנת כאן הזדמנות?
תודה רבה!!!
דניאל
שלום אלון
ארזים פרסמה לוח סילוקין מעודכן, לאור ההסדר המצוי בתהליכי אישור
בהתאם, מהו המחיר ה"הוגן" של סדרה 4?
מתי צפוי חידוש מסחר בסדרה?
האם מסתמנת כאן הזדמנות?
תודה רבה!!!
דניאל
הייתי מציע לך לקרוא את הלינק לפני שאתה נכנס. לא בטוח בכלל שמדובר בסוף הסיפור במיוחד כשבעל השליטה מתנגד להסכם.
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=265181
"כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."
כפי שנכתב - אין טעם כרגע בביצוע החישובים עד להגעה להסדר אמיתי - שכן הכל יכול להשתנות.
מעבר לכך הרבה תלוי במסגרת ההסדר ובצפי למסחר ביום שאחרי (ולא מדובר במדע מדוייק).
כמובן שניתן לקחת את לוח הסילוקין החדש ולהוון ביחס למספר תשואות אפשריות, כאשר יש לבחור תחום ריבית אקויולנטית לסיכון הנתפס עבור הנייר ביחס לתשואות הקיימות בשוק. אז יש לבדוק את הרגישות לשינוי שכן מדובר בהערכה בלבד.
לזה יש להוסיף את הסעיפים הנוספים, אם קיימים, כדוגמת מזומן, מניות, אופציות וכיוצא בזה...
ורק אז לחלץ מחיר מוערך לנייר ביום שאחרי.
אני נוהג לקחת מרווח של 30% רווח פוטנציאלי בשביל כניסה, למרות שככל שהנתונים שניתנים לנו טובים יותר וחלק המזומן גדול יותר ניתן לקחת מרווחים קטנים יותר!
כל זאת צורך עבודת חישוב ויש לבצע את זה רק מול אפשרות בסבירות גבוהה!
במקרה הנתון מדובר על עבודה בתהליך ולכן הכל עוד יכול להשתנות - לפיכך לנתונים עצמם אין עוד משמעות אמיתית וכל חישוב שנעשה בהם - יהיה הערכה בסבירות נמוכה במקרה הטוב, ויכול להטעות משקייעם/קוראים במקרה הרע...
ולכן אני עדיין לא מעוניין לפרסם הערכה אישית של מחירים - שכן לאחר מכן חוזרים אלי ואומרים - "אבל אמרת..."
אלון פיאדה
"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"
האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.