x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: תכלית שורט זהב (1900)

תכלית שורט זהב (1900)

שלום איתי,

שתי שאלות בנוגע לתכלית שורט זהב (1900):
    1. בחציית שער 1520 יש לתעודה המרה כפוייה. מה קורה אם הזהב חוצה את המחיר בשעה שאין מסחר וחוזר מתחת ל-1520 עד פתיחת המסחר. האם עדיין תהיה המרה?
    2. האם יש עמלת המרה בהמרה כפוייה? במילים אחרות, האם אקבל 380 אג' תמורת כל תעודה שהחזקתי או פחות (לא כולל עמלות הבנק)?

תודה.

Re: תכלית שורט זהב (1900)

מאחר ואיני יכול להתייחס לתעודה מסויימת, אני אסביר באופן כללי בנוגע לתעודות סל. לכל תעודת סל מסוג שורט בנקודות יש מועד פקיעה. בהתאם לכל תשקיף, יש שפוקעות כאשר מחיר הפתיחה גבוה מ- X ויש שפוקעות כאשר מחיר הסגירה (או כל דבר אחר שנקבע בתשקיף).

עמלת המרה לא נגבית בעת המרה כפויה, עמלת המרה צריכה להגבות רק במידה והלקוח יוזם את ההמרה.

הכותב הינו עובד של חברת תכלית בית השקעות בע"מ, הכותב אינו בעל רישיון יועץ השקעות על פי חוק הסדרת העיסוק בייעוץ השקעות, בשיווק השקעות ובניהול תיקי השקעות, תשנ"ה-1995. ,תכלית בית השקעות הינה חברה העוסקת בייעוץ השקעות ובניהול תיקי השקעות, והמחזיקה ב-20% מקבוצת תכלית תעודות סל, העוסקת בהנפקה לציבור של תעודות סל, תעודות התחייבות ומוצרי מדדים נוספים. תכלית בית השקעות בע"מ, הדירקטורים שלה, עובדיה ומנהליה, כמו גם חברות קשורות לה עשויים למכור ו/או לקנות ו/או להחזיק בניירות ערך ו/או הנכסים הפיננסיים הנזכרים בהודעותיו של הכותב הנ"ל עבור עצמם ו/או עבור לקוחותיהם. אין לראות באמור בהודעותיו של הכותב הנ"ל משום הצעה ו/או המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא לרכישה ו/או מכירה ו/או החזקה של ניירות ערך ו/או נכס פיננסי המתוארים בהן או של ניירות ערך ו/או נכסים פיננסים אחרים כלשהם או המלצה להשקעה באפיקים ספציפיים כלשהם. המידע המוצג הינו לידיעה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם, וכל העושה שימוש בו, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד.

ציטוט פורסם במקור על ידי איתי מ.
    מאחר ואיני יכול להתייחס לתעודה מסויימת, אני אסביר באופן כללי בנוגע לתעודות סל. לכל תעודת סל מסוג שורט בנקודות יש מועד פקיעה. בהתאם לכל תשקיף, יש שפוקעות כאשר מחיר הפתיחה גבוה מ- X ויש שפוקעות כאשר מחיר הסגירה (או כל דבר אחר שנקבע בתשקיף).
    תשמע, עיינתי בתשקיף בן 646 העמודים (המרה כפויה מתחילה בעמוד ג-8 ולא הצלחתי לדלות את האינפורמציה שחיפשתי:
    http://www.tih.co.il/pdf/T_zahav.pdf

אני באמת לא מבין למה יש בעיה להתייחס לתעודה הספציפית כשהשאלה היא טכנית לחלוטין.
    אשמח אם תוכל לחבוש את כובע "עובד תכלית" ולשלוח לי את התשובה בפנייה פרטית (או שתכתוב אותה בגופן קטן כאן בפורום כדי שרק אני אראה).

ברוב תעודות הסל זה כאשר מגיעים ל- 80% מערך הקבוע ובחלקן זה גם עשוי להיות שונה (נניח 70% מערך הקבוע).
    לנו אסור להתייחס לתעודה ספציפית ובמקרה שכזה אני מציע או לעניין בתשקיף או לחילופין לפנות ליועץ השקעות בבנק שודאי יוכל לעזור.

בהצלחה

גילוי נאות
    הכותב הינו עובד של תכלית בית השקעות. הכותב אינו בעל רישיון יועץ השקעות על פי חוק הסדרת העיסוק בייעוץ השקעות, בשיווק השקעות ובניהול תיקי השקעות, תשנ"ה-1995. תכלית בית השקעות בע"מ, מנהליה, עובדיה וחברות קשורות לה עשויים להחזיק בניירות ערך ו/או הנכסים הפיננסיים הנזכרים לעיל עבור עצמם ו/או עבור לקוחותיהם. אין לראות באמור משום הצעה ו/או המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות לרכישה ו/או מכירה ו/או החזקה של ניירות ערך המתוארים או של ניירות ערך ו/או נכסים פיננסים אחרים כלשהם. המידע המוצג הינו לידיעה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם, וכל העושה שימוש בו, עושה זאת על אחריותו בלבד.

אם אין אני לי...

לטובת אלה שגם עשויים להתעניין בשאלה, הנה התשובה הרלוונטית מהתשקיף (התעודה היא מסדרה מג'):
    [attachment=0:2tvziqxx]115-04-2011-18.29.12.jpg[/attachment:2tvziqxx]

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות