x

עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 70 מתוך 71

נושא: מטיס קפיטל אגח א

Re: מטיס קפיטל אגח א

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000640269
    הנה ההודעה שכולם ציפו - פורסמה בתזמון מדהים :(

הפורום הזה נהיה יותר מת מאשר האג"ח של מטיס שפינק אותנו בעוד מינוס עשר למטה היום.
    מה עם קצת אקשן?

אינדיאנה איזה עקשן יכול להיות
    האגח הזה הרג אותנו
    מה אתה חושב על ההודעה שהייתה בגלובס אתמול שמוני הראל מחפש משקיע ??
    אני חשבתי שהיא דווקא מעודדת במעט
    וכנראה שהשוק חשב אחרת (10 אחוז למטה)

חחח אלון נטש את הפורום ועכשיו אני צריך להחליף אותו בתור המרגיע הלאומי?
    כל בר דעת כבר הבין שהחברה הזו הולכת לפרוק או להסדר שבה הנושים יראו את מרבית הכסף וספק גדול אם ישאר משהו לבעלי האג"ח. אמנם אלון לא מסכים עם הקביעה הזו אבל בוא לא נשכח שכדי לחזור רק למחיר הקניה באזור 60 צריך עליה כבר של יותר ממאה אחוז שברור שלא תגיע.

נראה לי צריך לברוח לפני שיהיה שער חד סיפרתי או פירוק...

ציטוט פורסם במקור על ידי eavi33
    נראה לי צריך לברוח לפני שיהיה שער חד סיפרתי או פירוק...
    אומנם מדובר בהפסד גדול וכואב אך אני לא בטוח שמי שנשאר עד עכשיו צריך לצאת. נראה כאילו החדשות הרעות מגולמות כבר במחיר באגח ואף מעבר לזה. כמובן שבמצב של פירוק סביר להניח ששוי האגח עוד ירד אך זה התסריט הגרוע ביותר. אל נשכח ששני תשלומים של הקרן כבר נפרעו והאפשרות של הסדר נראית לי ההגיונית ביותר. שווי האגח בהסדר יהיה תלוי בתנאי אותו הסכם אך סביר להניח שהוא ייצג מחיר גבוה מהמחיר הנוכחי של האגח.
    לסיכום אני מבין שלמי שמושקע באגח קשה להתמודד עם ההפסד אך עדיף להימנע מפעולות של פאניקה ולנסות לשקול את הסיכון/סיכוי במצבו הנוכחי של האגח.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

האג"ח של פטרו גרופ תיקן היום יפה עם מחזור בעוד שבמטיס בית קברות, יש איזושהי חדשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי אינדיאנה
    האג"ח של פטרו גרופ תיקן היום יפה עם מחזור בעוד שבמטיס בית קברות, יש איזושהי חדשה?
    הרי החדשות: http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... 72,00.html

ציטוט פורסם במקור על ידי אינדיאנה
    חחח אלון נטש את הפורום ועכשיו אני צריך להחליף אותו בתור המרגיע הלאומי?
    כל בר דעת כבר הבין שהחברה הזו הולכת לפרוק או להסדר שבה הנושים יראו את מרבית הכסף וספק גדול אם ישאר משהו לבעלי האג"ח. אמנם אלון לא מסכים עם הקביעה הזו אבל בוא לא נשכח שכדי לחזור רק למחיר הקניה באזור 60 צריך עליה כבר של יותר ממאה אחוז שברור שלא תגיע.

זה לא רק שאני חושב כך גם השוק מאמין בזה באופן הקיף, שים לב כי מחיר המנייה, למרות שנפגע, לא התרסק. המנייה איבדה 60% מהשיא (שאולי היה מעט לא ראלי) טרום המשבר (כלומר 2007) ופחות מזה לאחר מכלול ההודעות - גם זהו סממן, שארי ברור שאם האגח לא מקבל - בעלי המניות בכלל נשארים ללא דבר...

כמו כן אתה יכול להתווכך עם הנתונים הפיננסיים (אני הרי עושה את כל הזמן פה בפורום), אך במקרה זה התרחיש הסביר עדיין שווה ערך למחיר המקורי.

לבסוף נוכל לציין כי אכן התרחיש הפסימי התממש פה ללא ספק, גם זה קורה מפעם לפעם, אין מה לעשות, זה חלק מעולם ההשקעות בתשואה גבוהה - לא ניתן לקבל תמיד תשלום והרי הסיכונים היו ידועים.

בתרחיש הפסימי אכן דובר על התממשות של 50%, גם אז אמרו לי שלא ראלי וההתממשות הדומה בשנה קודם לכן תפסה את החברה במצב אחר ממה שהיתה ערב התשלום...

לסיכום - במחיר נוכחי, אני עדיין עם פקודות בפנים, אז מי שרוצה למכור אני מחכה שם.. נכון יש סיכון ויש תרחיש בו האגח שווה גם פחות מערכו הנוכחי ואף אפס, אך לדעתי התוחלת של ההשקעה חיובית וכל ירידה היא הזדמנות קנייה, אך ברור שהשקעות מסוג זה לא מתאימות לכל אחד ולא צריכות להעשות מול נתח עיקרי מהתיק על מול נייר בודד!
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

אם אלון עדיין שייך לפורום הזה (כבר יותר משבועיים לא הגיב פה) אשמח לשמוע את דעתך על
    http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... 86,00.html
    האם אתה עדיין שומר על אופטימיות יחסית אחרי ההודעה הזאת?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות