x

עמוד 5 מתוך 18 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 50 מתוך 173

נושא: שוקת רחבה מרץ - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה מרץ - דיונים ופרשנויות

מעניין שביום חמישי P1100 שעקבתי אחריו, נסגר ב-90 ש"ח (והיה 105 במהלך המסחר). הסטייה היתה 19%. היום הסטייה היתה קטנה מזה רק במקצת (18%) ולמרות זאת הוא לא עבר את 45 ש"ח. ברור שטטא עדיין לא מורגשת והיא לא היתה אמורה להשפיע כ"כ בשלב הזה. אז מה יכולה להיות סיבה לזה? :o

ציטוט פורסם במקור על ידי chizhk
    מעניין שביום חמישי P1100 שעקבתי אחריו, נסגר ב-90 ש"ח (והיה 105 במהלך המסחר). הסטייה היתה 19%. היום הסטייה היתה קטנה מזה רק במקצת (18%) ולמרות זאת הוא לא עבר את 45 ש"ח. ברור שטטא עדיין לא מורגשת והיא לא היתה אמורה להשפיע כ"כ בשלב הזה. אז מה יכולה להיות סיבה לזה? :o
    זו טעות לחשוב שהטתא לא משפיעה. ככל שהאופציות יותר רחוקות, ככה ההשפעה של הטתא מגיעה יותר מוקדם.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ציטוט פורסם במקור על ידי chizhk
    זו טעות לחשוב שהטתא לא משפיעה. ככל שהאופציות יותר רחוקות, ככה ההשפעה של הטתא מגיעה יותר מוקדם.
    דמי כיס, תשים לב שאמרתי שטתא לא היתה אמורה להשפיע כ"כ. ברור שיש השפעה, אבל לא נראה לי שעד כדי כך דרמטית. אנחנו עדיין די רחוקים מהפקיעה ומיום חמישי עברו רק מספר ימים בודדים. השנוי במדד היה די דומה ביום חמישי והיום, כלומר דלטא גם לא נראת בעלת השפעה כאן. אני חושב שזו סוגיה מעניינת לכותבי שוקתות רחבות. אבל באופן כללי גם אני מזמן שמתי לב שאופציות רחוקות באמת נשחקות מהר מאוד.
    מעניין לראות מחר (בהנחה שמסחר בארה"ב יסתיים כמו שהוא עכשיו, כלומר בערך 1.5% באדום, ושאצלנו סטייה תעלה עוד קצת) איך P1100 יתנהג. אני מאוד הצטערתי שהוא ברח לי ביום חמישי אז מקווה לטפוס אותו בכל זאת.

דמי כיס, תשים לב שאמרתי שטתא לא היתה אמורה להשפיע כ"כ. ברור שיש השפעה, אבל לא נראה לי שעד כדי כך דרמטית. אנחנו עדיין די רחוקים מהפקיעה ומיום חמישי עברו רק מספר ימים בודדים
    אל תשכח שסופ"ש גם נחשב. היום אנחנו יום ג'.
    5-6 ימים זה כבר לא כמה ימים בודדים

לאור הירידות שהיו היום בארה"ב, יש לי שימחה כפולה על המרחק הרב שתפסתי הפעם בפוטים. שלושה שבועות לפקיעה, אני ב 12% כלפי מטה.
    לגבי מחר, אני מעריך שיהיו ירידות גם אצלנו. יש ריח של פחד באוויר.

הייתי כתוב P1160 עם הגנה ב- P1150.
    איך שהתחילה הנפילה וקראתי על סעודיה קניתי בחזרה את כל ה- P1160,
    לא ניסיתי לריב על מחירים - כל פעם שברח לי העליתי את המחיר עוד ועוד.
    בסופו של דבר קניתי בקצת מעל למה שמכרתי - הפסד לא גדול.
    נשארתי רק עם הגנות ב- P1150 וקצת הוספתי כתיבות ב- P1140 מאחורי ההגנות.

בקיצור אני ערוך ומוכן לירידות מחר

צריך להתחיל לחשוב על כל הגבולות מחדש.
    1380 שנכתב אתמול באומץ רב, איבד ממשקלו כמו מתחרה ב"לרדת בגדול". וכבר נראה לגמרי לא רלוונטי.
    אני לא הייתי עושה את זה היום, כי יש סיכוי טוב לתיקון כלשהו, בעיקר בגלל העוצמה של הירידות.
    אבל במבט כללי, הגבולות השתנו. כדי לחזור ל 1340 צריך להרביץ 80 נקודות למעלה. באווירה הסוערת שמסביב, קשה לראות את זה קורה.

לדעתי הסיבה שבירידה הראשונה הפוטים הרחוקים התנפחו יותר היא לא תטא,
    אלה חריגת בטחונות של כותבי הפוטים וכתוצאה מכך דרישת ברוקרים לסדר מיד בטחונות
    וקנית פוטים בכל מחיר.
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

סתם ניחוש - מחר נעלה במעט. משהו כמו 0.2%-0.3%. קונטרא להיסטריה של היום, אבל עדיין לא עליה חדה כמו ביום ראשון, כי ארה"ב בסך הכל די לא זזה.

ציטוט פורסם במקור על ידי Uri1180
    לדעתי הסיבה שבירידה הראשונה הפוטים הרחוקים התנפחו יותר היא לא תטא,
    אלה חריגת בטחונות של כותבי הפוטים וכתוצאה מכך דרישת ברוקרים לסדר מיד בטחונות
    וקנית פוטים בכל מחיר.
    ברשותך מה הקשר בין תטא להתנפחות של אופציה ?
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות