x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מניות מומלצות שלא עשו חיל

מניות מומלצות שלא עשו חיל

שלום לשחקן ולחברי האתר

ברצוני להתייחס לשורה של מניות שהומלצו ע"י שחקן לפני חודשים רבים ולא עשו חיל, בלשון המעטה.
    חלקן זכו באתר ליותר התייחסויות (כמו אלווריון) וחלקן לא זכו לשום איזכור.
    אציין שכל המניות הללו אינן מופיעות בתיק המניות העדכני ואולם אני עדיין ממשיך להחזיק בהן.
    ההתייחסות למניות הבאות: אשטרום נכסים, DHI, פרוטליקס, פרוטרום וכאמור אלווריון (שבה ההפסד הוא למעלה מ- 22%).

האם למכור ?

עמי

Re: מניות מומלצות שלא עשו חיל

אשמח גם להתייחסות.
    שחקן, זה מעודד כשאתה מרגיע לגבי מניות "נשכחות" או מתייחס אליהן =)
    (ועדיין אני חושב שכככלללל המניות שהומלצו צריכות להיות בטבלה מסודרת, כמו תיק המניות שבאתר ואף יותר- עם מחיר יעד, הסברים וכו')

עמי - הערה: פרוטליקס כן נמצאת בתיק המניות הראשי.

אפשר להוסיף לרשימת המומלצים את קומטא'ץ(צימצמה את רוב הירידות) ואת נטו(שעלתה למעלה מ20% !!)

לא ציינתי מניות שהצליחו (נטו) או שלא הצליחו (אלווריון) משום שבתיק מוזכרות המניות בעלות הדיסקאונט
    הגדול ביותר. אין זה אומר שיש למכור ובהחלט פורום השאלות הוא המקום להעלות את הסוגיות הללו. ביחס
    למניות שהוזכרו:
    פרוטליקס
    -בתיק ואין שינוי.
    אלווריון - מאכזבת ובגדול אך לא הייתי מוכר והרמה הנוכחית אף מהווה הזמנות קניה במידה והמניה תחזור ל 700.
    אשטרום - להחזיק מאחר והנתונים רק השתפרו מאז שהוזכרה.
    DHI - גבולי למדי. אמנם לא איכזבה אך רחוקה מלרשום את הפריצה לה ייחלנו. בהחלט אפשרי למכור אם מעוניינים
    להחזיק לטווח קצר. לטווח ארוך צפויה להציג שיפור כבר בדוח הקרוב ובהתאם אני מעריך שהמוסדיים יחזרו להתעניין.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות