x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: אלוריון - זמן להכנס?

אלוריון - זמן להכנס?

אחרי ירדיה של כמעט 60 אחוז השנה.
    תמיכה של שער 702, אולי זה הזמן להכנס?
    יש מצב לשינו כיוון?

Re: אלוריון - זמן להכנס?

אלווריון מתבססת על מוצר WIMAX וכפי הנראה הטכנולוגיה הזאת לא תופסת ונדחקת הצידה.
    אני לא הייתי נכנס לנייר הזה.

מבחינה טכנית בלבד -

לא-ראיתי כהנה בכל-ארץ מצריים, לרוע. (וגם לא בארץ ישראל). :shock:
    המניה יכולה לקבל את אליפות ישראל בשבירת רמות תמיכה. התמיכה ב-705, הייתה ואיננה עוד. היא כרגע התנגדות!!.

שומר נפשו ירחק ממנה (שוב, רק מבחינה טכנית!!)

מקווה שעזרתי.

אהלן רואה מק"מ
    אכן גרף טוב אחד = אלף מילים
    שבוע טוב לכולם יוסי

החברה פיתחה טכנולוגיה לאינטרנט אלחוטי לפס הרחב טרם זמנו. לרוע מזלה, השתנה התקן וכרגע יהיה קשה מאוד לחברה להתברג. כמו כן, ממשל אובמה החליט לעצור את ההתפתחות בארה"ב בתחום הפס הרחב, לדעתו 75 KB/S בהחלט מספק. כמו כן, יש עצירה של ההתפתחות בתחום הסלולארי, הפס הרחב נדרש לשיחות וידאו, שיחות ועידה שאמורות להיות חלק מדור 4. כרגע כל הנושא תקוע ואין ביקוש. נשאר עדיין הצורך במדינות המתפתחות שלהם קושי בפריסת חוטי תקשורת לאנטרנט. אולם יש לא מעט חברות סיניות ודרום קוריאניות שמתחרות בתחום. להערכתי אני לא חוזה עתיד טוב לחברה, למרות הדווח על קבלת פרויקט בהודו. אני אישית האמנתי והשקעתי בעבר בחברה, אולם נוכחתי שהיא לא הצליחה להחדיר את מוצריה לשוק, קופתה התרוקנה וכעת לא יכולה להשקיע במרץ בהתקדמות הטכנולוגיה האלחוטית. לעניות דעתי, חוששני שהיא בנסיגה הולכת וגוברת ואינני רוצה לחשוב מעבר.

"ממשל אובמה החליט לעצור את ההתפתחות בארה"ב בתחום הפס הרחב"
    אפשר לקבל לינק מאיפה זה?

תודה.
    סביון.

ציטוט פורסם במקור על ידי joshabr
    החברה פיתחה טכנולוגיה לאינטרנט אלחוטי לפס הרחב טרם זמנו. לרוע מזלה, השתנה התקן וכרגע יהיה קשה מאוד לחברה להתברג. כמו כן, ממשל אובמה החליט לעצור את ההתפתחות בארה"ב בתחום הפס הרחב, לדעתו 75 KB/S בהחלט מספק. כמו כן, יש עצירה של ההתפתחות בתחום הסלולארי, הפס הרחב נדרש לשיחות וידאו, שיחות ועידה שאמורות להיות חלק מדור 4. כרגע כל הנושא תקוע ואין ביקוש. נשאר עדיין הצורך במדינות המתפתחות שלהם קושי בפריסת חוטי תקשורת לאנטרנט. אולם יש לא מעט חברות סיניות ודרום קוריאניות שמתחרות בתחום. להערכתי אני לא חוזה עתיד טוב לחברה, למרות הדווח על קבלת פרויקט בהודו. אני אישית האמנתי והשקעתי בעבר בחברה, אולם נוכחתי שהיא לא הצליחה להחדיר את מוצריה לשוק, קופתה התרוקנה וכעת לא יכולה להשקיע במרץ בהתקדמות הטכנולוגיה האלחוטית. לעניות דעתי, חוששני שהיא בנסיגה הולכת וגוברת ואינני רוצה לחשוב מעבר.
    לא מדוייק
    כל ספקיות ה WIMAX חיכו לאישור פדרלי וכשהממשל התחלף ויחד איתו הפקידים כל האישורים התעקבו,
    בינתיים טכנולוגית ה LTE הבשילה ומאחר ש LTE מבוססת על GSM ולכן הפריסה שלה זולה בהרבה מפריסת WIMAX אין לאף גוף מסחרי אינטרס לפרוס WIMAX ולכן כל הפרוייקטים שתוכננו להיות WIMAX הוקפאו.
    אלווריון לא הקדימה את זמנה אלה הימרה על הסוס הלא נכון בין ה WIMAX ל LTE, לדעתי ה WIMAX היא טכנולוגיה גוססת שתהיה אולי בשימוש של אירגונים פרטיים ובטח לא תפרוץ לרמת מדינות כפי שקיוו.

ZEREZ ידידי, ההערכות שלך דברי הבל הבלים. חבל לי על המאמץ שהשקת באתר בנושא אלוורין. אלוורין הינה חברת טכנולוגיה ולא הימורים. בעולם של תקנים של דורות על גבי דורות, אף אחד לא מהמר. אלוורין לא המציאה תקן אלא השתמשה בתקן שהיה קיים וגם הנוכחי לא יחזיק מים כי העולם לא נכנס לפס הרחב בתחום האלחוטי עדין וכנראה שעד אז יהיו הרבה שינויי תקנים ולפי הגיגי חשיבתך, כולם כרגע מהמרים.
    טעות שניה שלך היא שאתה לא קראת כמו שצריך את דבריי: הסינים לא מביאים טכנולוגיה יותר זולה אלא מוצרים זולים שלא ניתן להתחרות במחיר!!
    מסכים או לא, מציע שנפסיק להתקשקש, אני בכל מקרה לא אענה יותר.

"מיליון דולר בסכנה: החוזה הגדול ביותר של אלווריון עומד להתכווץ

הלקוחה האמריקאית הגדולה של אלווריון חתמה על חוזה להקמת רשת בטכנולוגיה מתחרה ל־WiMAX. ב־2011 עדיין לא צפויה פגיעה בהכנסות"

http://www.calcalist.co.il/markets/a...511284,00.html

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות