x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: עדכון על בז"ן ופטרוכימיים וגם בריינסוויי!!

עדכון על בז"ן ופטרוכימיים וגם בריינסוויי!!

שלום לכולם
    ראשית ברינסוויי, רבות כתבתי עלייה באתר וכולי תקווה שאכן אנשים קנו אותה ועשו לא מעט כסף, מבדיקה שעשיתי ישנם גופים גדולים בארץ ובחו"ל שרואים את הפוטנצאיל הגלום בחברה והחלו לאסוף מניות בכל מחיר, צריך לזכור כי החברה רק בראשית הדרך והדרך מעלה מעלה סלולה מתמיד, גם היום אני אומר לי שמחזיק ועשה כבר עשרות אחוזים להמשיך להחזיק במנייה ולאלו שלא קנו זה עדיין לא מאוחר.
    ועכשיו לבז"ן ופטרוכימיים: בז"ן אחת המניות הממלצות כתבתי עלייה רבות בצאט ובפורום זו מנייה שחייבת להיות העוגן בתיק העשקעות של כל אחד.
    אני רוצה לפרסם מידע חדש כי בז"ן ופטרוכימיים החלו לעבוד על הקמת תחנת כוח חדשה שתספק 250MGV לטובת כרמל אוליפנים ובז"ן והייתר ימחר לחברת חשמל, עלות הפרוייקט הוא 350 מילון דולר, אז כשזה יפורסם בעוד חצי שנה שלא תגידו שלא ידעתם, כאשר יהיו לי עוד פרטים ארחיב בנושא.
    אז מקווה שעזרתי האדם הזקוף- ARL.
    האדם הזקוף

Re: עדכון על בז"ן ופטרוכימיים וגם בריינסוויי!!

ARL תודה על הסקירה. בהחלט פתחת לי את הראש למניות אלו.
    רציתי לשאול, לפי נסיונך כמה בזן מושפעת מהשוק והאם כדי לקנות אותה עכשיו או לחכות עד אחרי הסערה.. כי נראה שרוב המניות הגדולות בדרך לתיקון מטה.

Re: עדכון על בז"ן ופטרוכימיים וגם בריינסוויי!!

עושה רושם שהתיקון אכן מתקרב, כפי שכתבתי מתרבים הסימנים לסיומו של הראלי אך יחד עם זאת אנו רואים שממש כזה לחזות את התנהגות השווק כך שהשווק גם יכל להמשיך לעלות.
    אם אתה מחזיק מניות זה הזמן לבצע הגנות על התיק ואם לא אז להמתין או כפי שכתבתי להכנס אבל בגלים.
    לגבי בז"ן (בקרוב אפרסם סקירה על שוויה האמיתי של בז"ן אז תעקוב זה יכל לעזור לך) כך בחשבון שההשקעה היא לטווח הארוך לא להתרגש אם יתחיל התיקון ראינו כמה מהר יש בכוחה לסגור פערים.
    תזכור שבז"ן רחוקה כמעט 100% משער ההנפקה שלה לפני שנתיים!!!!!!!

מקווה שעזרתי האדם הזקוף - ARL.
    האדם הזקוף

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות