x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: שחקן מעוף - ינואר 2011

שחקן מעוף - ינואר 2011

אוריה

Re: שחקן מעוף - ינואר 2011 - שוב הפסדים????

לא מתאים לך אל תבצע
    למיטב זכרוני אין חובת ביצוע באתר זה

בהצלחה
    אפי

אתה מגזים. אינך חייב לבצע כלום . אף אחד לא עובד אצלך.

שחקן מנסה לעזור באסטרטגיות . במידה ואתה טוב יותר פתח שרשור בזמן אמת ונראה כיצד אתה מתנהל מספר חודשים ונבצע מה שתגיד .

בכלל בבורסה משקיעים את מה שמוכנים להפסיד כאשר מהלך חייך התקין לא יופרע גם אם תפסיד .
    במניות יש תקווה שהכסף יחזור בעתיד גם לעתים לאחר תקופה ארוכה.

בנגזרים אין תיקון המשחק הוא לחודש. גם אחרי גלגול קודם מפסידים ומקווים להרוויח בחודש הבא .

בכל אופן הלוואי ותרוויח בדרכך העצמאית.

שלום לחברים

א. צודקים החברים שאף לא אחד חייב לקבל את המלצותיו של שחקן.
    ב. יחד עם זאת גם כששוטה העיר(ובשום אופן אין הכוונה לאוריה), צועק, יש לראות בכל זאת מה אמת ומה שקר בדבריו.

ג. את השקר אמרתם יפה, אך דיון מנומס ומלמד חשוב שיתפתח.
    ד. האם כל מה שנאמר כמסקנות בחודש שעבר בוצע? האם גרם לשיפור?
    ה. היכן טעינו ? ואולי זו לא טעות?

אני לא בצעתי את האסט' כי חשבתי שהיא לא נכונה. (מצד שני מאוד סומך על הידע של שחקן, אך לא הולך אחריו בכל מקרה)

ערב טוב,

א. אוריה - וואלה פירגנו לך. איך? בזה שענו לך תשובות רציניות ומנומסות. אני הייתי מתעלמת ממך במקרה הטוב ובמקרה הרע - הייתי מחזירה אותך לאתר שממנו באת - כי צריך ממש חוצפה בהודעה מס' 1 באתר להתבטא כך, כמו אחד שיודע ומבין משחר ההסטוריה.
    ב. דיוויד - כבר כמה פעמים שאתה קורא להסיק מסקנות ולא מוצא חן בעיניך זה וההוא וגם אחותו. אין כאן שום דיון מנומק ומנומס לגופו של עיניין - וכל בר סמכא יאמר לך שמחודש אחד טפש מי שמסיק מסקנות. ולגבי החודש הספציפי כרגע - רק אוכל לומר - אתה יודע למי מראים חצי עבודה?
    עוד משהוא קטן, ועצה - ביקשו החברים ברב גדול ואני בינהם - אסט' חודשית. תנו צ'אנס - הרי הידע של מוכח ועולה עשרת מונים על כל זב חוטם פה. אז תרגיעו, קחו אויר, תעשו יחידה אחת או שתיים , עסקו בללמוד ולהבין (ויותר לומדים מאסט' שנכשלו), ואחכ בכסף הגדול באמת - תעשו לבד. אל תבנו על זה שמכאן תתעשרו.

ושלא יהיה ספק - גם אני במפסידים בספטמבר (הכואבבב) ולאחר שצברתי שוב רווחים מחקתי הכל בחודש שעבר.

הצלחות
    R

תבינו דבר פשוט . ארביטרז ועבודה עם נכס בסיס הם הדרך היחידה להרוויח לאורך זמן. לצערי לא הרבה לכן צריכים המון כסף.
    ככה עובדים גופים רציניים בשוק. דרך אחרת לא מכיר.

בפעם האחרונה שיצא לי לבדוק, הסתבר ששחקן מעו"ף חייב לי "0" , לא כסף, לא הבטחות, נאדה, גורנישט, הוא לא חייב כלום לאף אחד.
    אלא אם אתה או חברך חושבים שהוא חייב לכם משהו, אשמח לשמוע, אחרת יש לי עצה קטנה, לאו דווקא מכוונת אליך (אל תיעלב, כן) אלא עצה טובה לכולם, כולל אותי וכולל גם חכמים בהרבה ממני ומאחרים: "עדיף להיות בשקט ולהחשב טיפש, מאשר לדבר ולהוכיח את זה".
    (מקור הפתגם - לא ידוע)
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
    בפעם האחרונה שיצא לי לבדוק, הסתבר ששחקן מעו"ף חייב לי "0" , לא כסף, לא הבטחות, נאדה, גורנישט, הוא לא חייב כלום לאף אחד.
    אלא אם אתה או חברך חושבים שהוא חייב לכם משהו, אשמח לשמוע, אחרת יש לי עצה קטנה, לאו דווקא מכוונת אליך (אל תיעלב, כן) אלא עצה טובה לכולם, כולל אותי וכולל גם חכמים בהרבה ממני ומאחרים: "עדיף להיות בשקט ולהחשב טיפש, מאשר לדבר ולהוכיח את זה".
    (מקור הפתגם - לא ידוע)

כמה אתה צודק.
    היום חיכתי לצאת השבת לענות בשרשור מסויים . את המשפט הזה .
    מכבוד לבעל השרשור אשר הוא דתי.
    שבוע טוב
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים,,,

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
    (מקור הפתגם - לא ידוע)

גיל רעננה רחוב אחוזה

אתה מפתיע אותי לטובה כל פעם מחדש

יפה מאד

האיסטרטגיה מחזיקה פוט 1350 בלונג

והבן אדם בוכה

Re: שחקן מעוף - ינואר 2011

באמת שכולכם נשמות טובות וזה ההבדל - זה מישהו שהפענו מהאתר כבר כמה פעמים,
    הלך לאתר אחר וחזר רק בשביל לעשות רעש. פיספסתם את זה שמדובר בהודעה ראשונה.
    המלצה שלי לכולם - מי שזאתי ההודעה הראשונה שלו - תתעלמו, ברור לנו מאיפה הוא הגיע.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות