ערב טוב ,
jsphs7 שלום , כל מה שרשמת נכון , בנוסף יש עוד מספר דברים שלא רשמת ואם תרצה אציין לך אותם אבל באמת שזה לא קריטי ככ לרשום אותם אבל מה שאני רוצה להגידשהדברים הללו לפי דעתי האישית רק מחזקים את מה שכתבתי !!
מה שאני טוען והראייה שלי את המצב היא כזאת שכל הסיכונים שציינת מגולמים כבר במחיר המנייה ובאגחים..ברמות מחירים האלו המשקיע צריך לדעתי להרגיש ממש בנוח הן באגח והן במניה ( גם אם תיווצר תנודתיות !!! ) , ואני עדיין חושב שבאגח כל ירידה יוצרת הזדמנות ( ובינתיים אנשים לא ככ מקבלים את האגח בירידות אלא בעליות מינימליות כל יום , כלומר האגח ממשיך לזחול מעלה ) , וגם לגביי המניה ששם התנודתיות תהיה הרבה יותר חזקה רוב הבשורות מגולמות בה וברמות מחירים אלו אזי המשקיע ( ולא הסוחר !! ) אמור לאסוף אותה דבר שבעתיד( ואני בטוח שהלא ככ רחוק ) ישביח לו את כל התיק.
לגביי נקודה אחת שכן כדאי להבהיר ושלמשקיעים לא יהיה חשש אזי קניון רוסיה הגדול ייפתח !!! ועל כך אין לי שום ספק !! גם אם נכון להיום יש בעיות בירוקרטיות שמעכבות זאת ( ולפי מה שאני יודע מדובר בעיקר ברישוי לגביי חנייה ) הפתיחה לא תתעכב יותר מדי זמן.
עכשיו לגביי אכלוס הקניון , אז נכון שהוא עדיין לא בתפוסה מלאה אבל לגביי טיב הצקים של השוכרים הקיימים אז גם כאן אפשר להסיר דאגה מהלב כי קיימות הרבה חברות בינלאומיות אשר שכרו שטחים וחנויות בקניון ואני לא מאמין שהלצקים לא יהיה כיסוי או שיחזרו..
כמובן שזאת רק דעתי ואין לראות זאת כהמלצה .
tamim ערב טוב גם לך , ראשית תודה על המחמאות , שנית שואלים אותי הרבה לגביי מה ששאלת על השקעותיי הפרטיות ולמה למעשה איני מחזיק בניירות שאני מאמין בהם,אז ברשותך אני שומר זאת לעצמי ואולי בבוא העת אשתף..
לכל שאר הקוראים והמשתתפים , תודה רבה .
המשך ערב טוב ,
בברכה, לברון