x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 38

נושא: אסט' דשדוש עליות לינואר

אורח

Re: אסט' דשדוש עליות לינואר

היום בבוקר ביצעתי את התיקון השני לאסט'.

כאשר ראיתי כי המדד מתקשה לעלות ביצעתי תיקון שעיקרו מזעור נזק במקרה של תיקון למטה, תוך כדי שמירה על התטא (קירבתי את הגבול התחתון של האסט' והעמקתי את הכתיבות בצד הפוטים).
    יש להתחשב בעבודה שבנוסף לזמן המתקצר עד הפקיעה, מידי יום נכתבים אלפי פוטים נוספים בטווח של 300-340 ומקטינים את אינטרס השחקנים ואת הסבירות לירידות, כך שאם התיקון לא יגיע השבוע, הסיכוי לרדת מתחת ל1300 קטן משמעותית.

לצערי, כאשר התחלתי לבצע את התיקון, החל המדד לנזול מטה, ובלית ברירה ביצעתי את מרבית האופציות במחיר גרוע, דבר שגרם לכך שלמרות שהמשכנו לרדת במהלך היום, עדיין התיקון מופסד על הנייר (ביחס למחירי הסגירה).

זה הסיכון שלוקחים שמנסים לריב על מחירים. לפעמים זה עובד ולפעמים לא (אני נוטה להאמין שלאורך זמן זה משתלם).

התיקון שבוצע:

P1320 +2 עלות 1010 ש"ח ליחידה ו2020 ש"ח סה"כ.
    P1300 -3 תקבול 570 ש"ח ליחידה ו1710 ש"ח סה"כ.
    P1290 -1 תקבול 410 ש"ח.
    P1280 +1 עלות 310 ש"ח.
    P1250 -1 תקבול 120 ש"ח.
    P1240 +2 עלות 95 ש"ח ליחידה ו190 ש"ח סה"כ.

סה"כ עלות תיקון: 280 ש"ח.

סה"כ תקבול מהאסט' עד כה: 2890 ש"ח.

החל מתיקון זה כתיבות הפוטים התחתונות מתחילות מ1280, ואם לא נראה תנועה למטה בימים הקרובים זה יהפוך להיות גבול תחתון של האסט'.

שני התיקונים האחרונים הם בגדר הקטנת סיכונים (תוך שהם מניחים, ובעיקר האחרון, שתנועה חדה למטה כבר לא סבירה, ולכל היותר נקבל תיקון מטה של 3-4%).

אם אכן תיקון כזה יגיע, אזי שהצעד המתבקש יהיה קירוב הקולים הכתובים (ראשית יקודם הקול הכתוב על 1400 שנשחק בינתיים ל1360 ובהמשך גם ל1340 אם יהיה צורך).
    אם (כפי שלדעתי סביר ביותר), התיקון לא יחזיק, ובקרוב נחזור לשבור שיאים, אזי אמשיך לקדם את הפוטים הרחוקים, כאשר השאיפה היא ליצור טווח רווח רציף ככל שהחודש מתקצר.

כרגע אין שינוי בהנחת היסוד (ושימו לב שחזרנו למדד פתיחת האסט'), והמדד לדעתי צפוי להמשיך לדשדש עם נטייה לעליות.

אורח

ציטוט פורסם במקור על ידי harel4u
    שיש לך באסטרטגיה "גבעות רווח", אתה יכול לדעתי לעבוד קצת חשוף... לא חייב 100% הגנה.
    שלום ותודה על ההתייחסות.

ראשית אציין כי אינני רואה גבעות רווח כבר שלילי, ודווקא כעניין מועיל כל עוד לא נכנסים כך לפקיעה.

לדוגמא ה"גבעה" (כפי שידידינו האסטרטג קורא לה) המתנוססת לה מעל 1280 היא מכוונת, כאשר הרעיון הוא שבינתיים היא זולה (כ30 שקל) ובמקרה בו נתקרב לפקיעה עם מדד באיזור 1270-1300, היא תהיה שווה הרבה יותר (ואז ניתן יהיה לממש אותה כדי להקטין נזק/לממן קניה חזרה של איזה פוט כתוב).

שנית, אני סבור שכאשר מנסים באסט' עם תקציב בטחונות נמוך (הגבלתי אותו ל10K) להגיע לרווח שאפתני של 1200 ש"ח (דבר שכמובן מקטין את סיכויי ההצלחה), כמעט בלתי אפשרי לעשות זאת עם אופציות חשופות.

אשמח לשמוע אם יש לך הצעות ספציפיות שלא יגרמו לחריגה.

אורח

אהלן אריה ותודה על ההתייחסות.

התיקון שהצעת נשמע הגיוני אך יש לי שתי בעיות איתו.

הראשונה היא שהוא יגרום לחריגה מתקציב הבטחונות. עניין של קירוב הגנה ותשלום 50 שקל. לא נורא.

הבעיה השניה היא מעט יותר מהותית. הנחת היסוד של האסט' (שלא השתנתה מאז פתיחתה) היא דשדוש מוטה עליות.
    התיקון שלך גורם לדלתא להיות שלילית ולכך שעליות יגרמו נזק.
    במקרה כזה, עליה לאיזור 350-360 השבוע לא תאפשר לי לסגור את הפוזיציה ברווח הרצוי והפוזיציה תשאר עם טווח רווח קטן מאוד כאשר תנועה לכל כיוון תסב נזק.

לנוחיותך (בתקווה שתספיק לראות זאת), העלתי סימולציה של הצעתך לאתר (ותסלח לי אם השתמשתי בפוטים כדי להכניס תקבול במקום לשלם בקולים, הרעיון זהה). אאלץ למחוק את הסימולציה בקרוב על מנת לשקול את המשך ניהול הפוזיציה.

לינק:
    http://zerosum.co.il/Users/1378/Positions/Show/9394

ציטוט פורסם במקור על ידי קאריה
    אם אתה מאמין קצת בירידות

למה לא לקנות 2 קולים ב 1320 ולכתוב 4 ב קול 1340

עם הגנות בקול 1380

ולתת לטטא של ה 1340 לעבוד שעות נוספות

הוא עדיין מחוץ לכסף

ולדעתך גם ישאר מחוץ

ואז ישארןו לך 2 קולים ב 1320 ,עמוקים כרגע בכסף

[quote="supgog"]אהלן אריה ותודה על ההתייחסות.

התיקון שהצעת נשמע הגיוני אך יש לי שתי בעיות איתו.

הראשונה היא שהוא יגרום לחריגה מתקציב הבטחונות. עניין של קירוב הגנה ותשלום 50 שקל. לא נורא.

הבעיה השניה היא מעט יותר מהותית. הנחת היסוד של האסט' (שלא השתנתה מאז פתיחתה) היא דשדוש מוטה עליות.
    התיקון שלך גורם לדלתא להיות שלילית ולכך שעליות יגרמו נזק.
    במקרה כזה, עליה לאיזור 350-360 השבוע לא תאפשר לי לסגור את הפוזיציה ברווח הרצוי והפוזיציה תשאר עם טווח רווח קטן מאוד כאשר תנועה לכל כיוון תסב נזק.

לנוחיותך (בתקווה שתספיק לראות זאת), העלתי סימולציה של הצעתך לאתר (ותסלח לי אם השתמשתי בפוטים כדי להכניס תקבול במקום לשלם בקולים, הרעיון זהה). אאלץ למחוק את הסימולציה בקרוב על מנת לשקול את המשך ניהול הפוזיציה.

לינק:

מקובלת עלי כל מילה שכתבת
    גם אני מאמין בעליות החודש
    ובפקיעה של 1360+
    ולכן זו טחינת מים
    פשוט ראיתי איסטרטגיה שלא עולה כסף,עם פוטנציאל רווח אדיר
    בפקיעה של 1350-1340 1330 והיא מתאימה לתיק שלי

המשך בניהול האיסטרטגיה שלך

עלה והצלח

אורח

היום בוצע התיקון השלישי במספר.

לאחר (ששוב) ראיתי כי המעוף מתקשה לעבור את רמת 340 (אולי מחר?) החלטתי להמשיך בצמצום הסיכון במקרה של ירידות.
    סיבה נוספת לתיקון היא שאיפה להגיע לטווח רווח רציף ככל שמתקרבים לפקיעה, זאת על מנת לעשות את האסט' פחות תנודתית ולהגדיל את השחיקה.

מבט על מפת הפוזיציות:

סגירה של אלפי קולים (עדיין לא משמעותי ביחס לכמות הקיימת) מתחת ל360 וכתיבה של קולים רחוקים החל מרמת 370 וצפונה.
    במקביל נמשכת כל העת כתיבת פוטים אגרסיבית על 300-330.

נראה שיש מזעור סיכונים תוך הבנה שמעוף עלול לעלות רמה, ובכל זאת יש לשים לב שפקיעה אופ' מבחינת הכתיבות נכון להיום היא ברמת 310-320 ולכן עדיין יתכנו ירידות.
    מצד שני נראה כי רמת 370-380 מתחילה להבנות כגבול עליון מוחלט לחודש ינואר כאשר בצד השני אין גבול תחתון היות וירידה לאיזור 310 תגרור סגירה צפויה של פוזיציות.

נקודת החולשה של האסט' עד כה הייתה אפשרות של ירידות איטיות שלא מלוות בעליה בסטייה והתיקון בא להקטין את הנזק שיגרם במקרה זה ככל הניתן.
    כעת החולשה היא ירידות חזקות עם עליה בסטיה, אך אפשרות זו נהיית סבירה פחות מיום ליום כאשר רק אירוע חיצוני עלול להפריע.

התיקון שבוצע:

כתיבת שוקת צרה שמרכזה 325 (התכוננות לאפשרות של ירידה למרכז הכתיבות):
    P1300 +1 עלות 480 ש"ח.
    P1310 -1 תקבול 650 ש"ח.
    C1340 -1 תקבול 1500 ש"ח.
    C1350 +1 עלות 990 ש"ח.

סה"כ תקבול מהשוקת: 680 ש"ח.

לאור תחילת התגבשות גבולות לחודש החלטתי למצות את הבטחונות בשני הצדדים (על מנת להגדיל את התטא):

P1260 +1 עלות 130 ש"ח.
    P1280 -1 תקבול 250 ש"ח.
    C1380 -1 תקבול 170 ש"ח.
    C1400 +1 עלות 55 ש"ח.

סה"כ תקבול מהתיקון (כולו): 915 ש"ח.

השאיפה כעת היא לתת לזמן לשחוק את הכתיבות או לחלופין להמתין לעליית המדד לאיזור 350 כדי לאפשר סגירה ברווח.

אורח

אתמול בוצע התיקון הרביעי לאסט'.

אני עדיין סבור כי פריצת 1340 היא בבחינת עניין של זמן, וגם הכותבים בשוק כבר אינם בטוחים כי לעולם חוסן ומתחילים בשקט בשקט להרחיק את הקולים, ובו בזמן לכתוב כל הזמן פוטים בסטרייקים הולכים ועולים (ראה מפה מצורפת).

שימו לב שכמות הפוטים הכתובים על 310 כבר עברה את כמות הקולים ב300..

התיקון נועד ל"רצף" את טווח הרווח (אחרי התיקון האסט' מרוויחה בטווח 1303-1383), כאשר אין סכנה ממשית מאפשרות של עליית המדד שכן איזור 350 יאפשר סגירה מוקדמת. כמו כן התיקון נעשה בעלות מינימלית ותוך כדי הגדלת התטא.

החשש מירידות חדות הולך וקטן, ולכן הרשתי לעצמי להתקרב עד כדי 310 בכתיבת הפוטים. יחד עם זאת, מדובר כרגע על כתיבה בודדת באיזור זה, ואם יחצה המדד את 320 כלפי מטה היא תרכש בחזרה והסף התחתון של האסט' ישוב להיות 1280.

התיקון שבוצע (עוד פעם פישלתי מעט במחירים, אבל לא מדובר בנזק ממשי):

P1340 +1 עלות 1360 ש"ח.
    P1320 -2 תקבול 680 ש"ח ליחידה וסה"כ 1360 ש"ח.
    P1290 -1 תקבול 220 ש"ח.
    P1270 +3 עלות 110 ש"ח ליחידה וסה"כ 330 ש"ח.
    P1260 +1 עלות 80 ש"ח.
    P1240 -2 תקבול 35 ש"ח ליחידה וסה"כ 70 ש"ח.

סה"כ עלות התיקון: 120 ש"ח.

הערות להמשך:

כרגע האסט' נמצאת במצב מצויין מבחינת מיקום (והתטא עובדת יופי), כאשר רק ירידה מ1320 תצריך הרחקה של הפוט הכתוב על 1310.
    השאיפה היא לסגור את האסט' לכל המאוחר ביום ראשון (גם אם לא תגיע ליעד הרווח) על מנת לא להכנס למאבקי הפקיעה.

אורח

היום, למרות שקיוויתי שתנתן ההזדמנות, לא הצליחה האסט' להגיע עדיין ליעד הרווח (1200 ש"ח ברוטו).

מפת הפוזיציות ממשיכה להראות כתיבות רציניות של פוטים, אפילו בשער 1360.
    במקביל בשדרת 1300-1400 ממשיכים להסגר פוזיציות קול (פרט לק370 החריג, שגם הוא מרוחק למדי).

עוד ניתן לשים לב להתערבות בפועל, ולראיה ניתן לראות את המעוף כנגד הבנקים או לחלופין את המעוף כנגד הסנופי מתחילת החודש.

להערכתי ירידות חדות הן מאוד בלתי סבירות במצב זה (להוציא אירוע חיצוני), ואם ימשיכו להעליות בחול עלול להגיע סקוויז שיריץ את המדד לגבהים חדשים (גם 380 ואף 390 אינם בטוחים לדעתי).

מקרה זה לא צפוי לפגוע באסט' שכן היא תסגר הרבה לפני (פירוט בהמשך).

חוסר התנועה בזמן האחרון משחק לידי האסט' שנמצאת עכשיו ברווח תאורטי יפה ואינה רחוקה מיעדה.
    אני מעריך שביקור ב342-343 מחר בבוקר, או לחלופין, המצאות מעל 338-339 לקראת סוף היום תאפשר את סגירת האסט' ברווח המיוחל.

במקרה של ירידות של למעלה מחצי אחוז תשאר האסט' על מנת להנות משחיקת הסופש, ובכל מקרה תסגר ביום ראשון.

כל הכבוד
    ניהול פשוט וחכם.

אורח

ייתכן שמדובר בצעד מעט חפוז, אך היום בוצע תיקון נוסף.

ככל שמתקרבים לפקיעה, האופציות שקרובות למדד תופסות יותר השפעה, והרחוקות כמעט ולא מורגשות.
    באסט' הספציפית הדבר בה לידי ביטוי בגדילת הדלתא וקיטון בתטא.

בעוד שאני עדיין סבור כי הסבירות לעליות ביום ראשון (האסט' ככל הנראה כבר לא תצליח להסגר היום, אלא אם ישוב המדד לאיזור 338+) גבוה מהסיכוי לירידות, אני סבור כי יש להקטין סיכונים (וכבר בזמן כתיבת ההודעה גילח המדד עוד 2 נקודות), להגדיל את התטא ולהקטין את הדלתא.

מהתבוננות בשינויים בפוזיציות נראה כי אתמול נפתחו כמות יפה של אוכפים על 1340, כאשר בצדדים (גם בתוך הכסף) נפתחו בעיקר פוטים. מכך ניתן ללמוד כי הכותבים ממשיכים בהקטנת סיכונים ומתכוננים לאפשרות של פריצה למעלה.

התיקון שבוצע:

P1350 -1 תקבול 380 ש"ח.
    P1360 +1 עלות 180 ש"ח.

היות והדבר גורר חריגה מתקציב הבטחונות (הוגדר כ10K), ביצעתי גם קירוב הגנות:

P1380 +1 עלות 40 ש"ח.
    P1400 -1 תקבול 15 ש"ח.

סה"כ תקבול מהתיקון: 175 ש"ח.

טווח הרווח של האסט' כרגע: 1301-1378.

החשש (גם אם לא סביר) הוא להמשך ירידות חדות היום וביום ראשון, כאשר בצד העליון אין סכנה אמיתית (להוציא תרחיש קיצון של פתיחה בגאפ של +2% ומעלה).

אורח

סגירה

פירוט בהמשך.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות