כשאתה תתעסק כל היום עם בעיות אבטחה ותבזבז זמן על כל מיני שרק מנסים להתסיס ולהרוס ואז כותבים בתמיהה על עצמם
למה ה"הוא" נחסם אז תבין.
כשאתה תתעסק כל היום עם בעיות אבטחה ותבזבז זמן על כל מיני שרק מנסים להתסיס ולהרוס ואז כותבים בתמיהה על עצמם
למה ה"הוא" נחסם אז תבין.
גם ההוא שסתר לאשתו בקש שיבינו אותו.פורסם במקור על ידי admin
היא פשוט עצבנה אותו.
יש גבולות שלא עוברים, גם כאשר כועסים.
הכבוד ובמקביל ההחלטיות , יביאו תוצאה טובה יותר מהתלהמות.
וזכור, הלחץ שלך הוא אינו תירוץ, וזה אפילו מסוכן שהוא משמש לך ככזה.
בכבוד רב
חבל שהדיון באתר גולש פה לשפה מכוערת. אני רוב הזמן מהצד ולדעתי כל נושא הדיון של תתביישו לכם מיותר.
נכון שהייתה פה סערה ודברים קשים נאמרו. אבל כמעט כולם שמרו על שפה נקייה והביעו ביקורת לגיטימית.
לדעתי הבעייה הייתה לא שהאסטרטגיה הפסידה כסף אלה חוסר תקשורת עם השחקן. ולכן אנשים מתוסכלים.
זה אתר נפלא וחשוב חבל להרוס
אתה מתעסק עם אבטחה ובמקום להתכתב בפורום שחרר את "ההוא" (שלא הסתרתי בשום מקום שזה "אני") מהחסימהפורסם במקור על ידי david15
ולרי ואדמין !
תגובתכם מוגזמת ואינה מתאימה ואף פוגעת. כמה נקודות :
1. מרבית חברי האתר כולל אני לא הגיבו - לפנות לכולם "תתביישו" זה ל"העניש" את כולם על התנהגות של שניים שלושה.
2. ביקורת ראוי שתשמע, ועדיף לכם מנהלי האתר שתשמע באתר, ותוכלו להגיב מאשר שמישהו ירוץ לאתרים אחרים וילכלך על שחקן והאתר.
3. שניכם עובדים בתמורה לכסף - אז על מה בדיוק אתם מתלוננים שקשה לכם ? במיוחד אדמין. אף אחד לא מכריח אותך. גם לנו קשה. במיוחד להפסיד כסף.
4. לא יודע אם יצא לכם להפסיד כסף (והרבה) - אני מקווה שלא יצא ולא ייצא - זה תמיד כואב ותמיד מחפשים להאשים מישהו אחר.
5. ראוי לאתר ואני מבקש משחקן למחוק לאלתר שרשור זה.
גם אני למדתי רבות מהאתר וממשיך ללמוד. זה לא אומר שכשאר תהיה לי ביקורת - לא שמיע אותה.
ולרי
אני מבין את הרגשתך אבל תגובתך מיותרת.
להיכנס לאתר ולגלות בראש ההודעות החדשות כותרת "תתביישו לכם" ?
האתר הזה כבר הספיק לצבור כברת דרך ושום הפסד עקב סקוויז לא ישבור אותו ואותנו
א. שחקן מתמודד מצוין ובמקצוענות עם הטענות המועלות כנגדו
ב. תמיד יהיו באתר אנשים שסוחרים על פי אסטרטגיות שחקן ללא הבנה מספקת או הזהירות המתבקשת.
גם אני הפסדתי לא פעם עקב טעויות שלי ולמדתי בכל פעם מחדש.
ג. זה תמיד כואב להפסיד כסף ובעיקר אם זה בא בדליים ולכן גם תמיד יהיו אנשים שיבכו קצת
וישחררו קיטור ויעלו טענות, זה טבעי.
חלק מהמפסידים יפיקו לקחים וימשיכו להתמקצע בשוק המעו"ף וחלק יוותרו וימשיכו הלאה.
בברכה
Long
בעמוד הכניסה שחקן מעו"ף כתב:
יחסי הגומלין בין שחקן לגולשים באתר נוסחו בצורה ברורה ומובנת ועוגנו בהסכם כניסה.גילוי נאות ואזהרה
שחקן מעוף משמש כמשווק וכמשקיע בניירות ערך שונים לרבות ניירות ערך שיתכן ויוזכרו באתר. כמו כן, מעצם היותו עובד גוף פיננסי הינו בעל זיקה למוצרים שיתכן ויסקרו. בכל מקרה אין לראות באמור משום עצה ו/או המלצה לרכישה או למכירה של ניי"ע או כל פעולה אחרת, ואין באמור משום יעוץ בכל צורה שהיא. כל הפועל בהסתמך על הכתוב, אחראי באופן בלעדי לכל נזק ו/או הפסד שיגרם לו. יתרה מכך, שחקן מעוף מציין כי המסחר בנגזרים על כל גווניו הינו מסוכן וקרוב לוודאי שיסב נזק לפועל בו. אני מאשר/ת כי קראתי את התנאים הנ"ל.
כל מי שלחץ "כניסה" אישר את התנאים הנ"ל. אז על מה המהומה??
ולרי ואדמין, מן הראוי היה לצטט הסכם זה, ולא לרדת לויכוח נמוך.
אני לא משקיע בנגזרים, (וחודש דצמבר היה מבחינתי מוצלח מאוד) ולמרות זאת גם אני למדתי כמה דברים מהאתר.
בהזדמנות זו הייתי רוצה להביע תמיכה מלאה בשחקן ובצוות האתר, ואף להגיד בצורה פשוטה ומובנת:
תודה!
פורסם במקור על ידי Long
יפה כתבת . והייתי רוצה לראות את הוויכוח הזה עובר להידינות.
מה שרשמה ולרי - זה תחושה שלה .אפשר לקבל.והיא מעידה אלף מונים - כי היא צעירה כאן.
ואולי מה שהיא ראתה . לא עלה בקנה אחד עם מחשבתה.
צריך עכשיו להיות גדולים ולעבור את זה .בכוחות משותפים הנהלה וגולשים..
ואדמין מלאה אותיות גדולות .רק למה באדום. אני לא דובי אני שוורי .סרט אדום משפיע עליי.
בהצלחה
וכמובן נסיים בבדיחה.-כי בן חברים גם שכועסים -כועסים מחויך.
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים,,,
תרשו לי לומר
ולציין - שולרי רשמה מתחושותיה, וכך גם אדמין. זה לגיטימי (מה שלא לגיטימי זה לירוק בבאר ששותים ממנה, ולרמוז רמיזות של חוסר יושרה).
לפעמים מותר טיפה לכאוב ולכעוס - גם במשפחות הכי טובות זה קורה.
היא לרגע לא דחתה ביקורת, או התעלמה ממנה - וכך גם הנהלת האתר. ההתרסה היתה נגד חוצפנים שמלינים על שחקן ועל הכל בעצם - כשהוא ברב אדיבותו פרק את הטענות אחת אחת ויצא גדול עוד יותר - כשאמר שלהבא גם הוא יעשה אחרת. מה רוצים יותר מזה?
בקיצור - שנה חדשה, בואו נתחיל מחדש.
וכאן יש בית חם - בואו נשמור עליו. (קררר בחוץ).
הצלחות
R