x

עמוד 7 מתוך 13 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 70 מתוך 128

נושא: אסטרטגיית ינואר

Re: אסטרטגיית ינואר

ל- sun99

זה נכון שאף אחד לא מכריח, אך בהחלט אפשר לנהל דיון חופשי, ומכובד, אני מדגיש ומכובד,
    כדי שלא נהיה כעדרים ללא מחשבה עצמאית.
    מה שאתה אומר לרעש, יש לך אפשרות לא לעשות. זה נכון, אבל כיצד זה קשור ל- תשתוק?

גם לי לא ברורה האסט' , מדוע היא נבחרה לשוק יורד?
    אם הייתה נבחרת אחרת, כמו שאמרתי אני ואחרים, לשוק עולה, היינו יכולים להיות ביעד הרווח.
    למה כל חודש צריך לחכות ולקוות לירידות?
    כבר מס' חודשים גם האסט' השבועויות מתנהלות באופן הזה.
    מכוונים לירידות, מגיע יום של ירידות מוכרים מהר, אבל ל-25% זה כנראה לא מספיק.

שים לב בבקשה, גם אם תגענה ירידות, וגם אם נעמוד ביעד הרווח, עדין זה לא אומר שעשינו נכון.
    כי עם סטיית תקן כל כך נמוכה, ועם ברננקי שמעדיף עליות, ויש לו יותר כוח מהשחקנים, ועם ההבנה שלא מודדים את השוק לפי המצב, אלא לפי הצפיות, וכל זמן שיש ציפיות עתידיות טובות, דהיינו שהולכים לפתרון, אז השוק מגיב בעליות.

אז אפשר לספר שוב את "בגדי המלך הערומים", אך מכיוון שכולנו מכירים את הסיפור, חשוב שלא נעצום עיניים.

יחד עם זאת, שחקן נותן כאן הרבה מעל ומעבר, שרותים שבשום אתר אחר החברים לא יכולים למצוא, יש כאן בית חם, יש כאן אדם מאחרי המספרים, שהוכיח לא פעם שאכפת לו באופן אישי שהחברים לא יפסידו, ואף לי עזר באופן אישי במייל פרטי.

אין לי תלונות עליו, אבל ולמרות זאת אפשר וצריך לנהל דיון פתוח ובוגר.

תודה על ההקשבה.

חברים אתם מצחיקים אותי

גם אלה שבודקים את האסטרטגיה כל יום, עלתה או ירדה, רווח או הפסד, למה וכמה, וגם אלה שמיד רוצים להפוך אותה, לסגור ולברוח.

למה? מה קרה? אסטרטגיה שנעשתה לחודש , לא לשבוע, ואולי נגיד, בהתעלם משבוע.

הצפי הוא לתיקון שיתחיל החודש, אולי עוד שבוע, אולי השבוע.

אפשר לראות שלשוק אין כוח לעלות יותר. ואם הוא עולה זה בכלום. דישדוש. רבע אחוז לפה ולשם, וזה אחרי מהלך די ארוך ויפה של עליות.

יתכן שהשוק ימשיך לעלות, אבל מאד מאד סביר שנראה לפני כן מהלך של תיקון. לא אומר ירידות חזקות, לא אומר מפולת. אבל מהלך ירידות של 100 נקודות למשל, נראה מאד סביר ואפשרי. אולי אפילו של קצת יותר.

ולזה כנראה מחכים השחקנים, ומכוונים לשם, וזה נראה לי מאד מאד הגיוני ואפילו מתבקש.

אז תחשבו על זה טוב, ואולי תקבלו פרופורציות אחרות.

אני לא הייתי ממהר לשום מקום, ולא הייתי עושה צעדים חפוזים. וכמובן שלא הייתי ממהר לבוא כבר בשלב זה לשחקן בטענות, כי לדעתי סופכם לאכול את הכובע

ושיהיה לכולנו בהצלחה

לדויד, צהרים טובים.

1. לא כתבתי ולא אמרתי , "תשתוק".

2. אני בעד דיון, זה כל המטרה של פורומים.

3.נסתי להסביר וכנראה כשלתי בכך, שזו אסטרטגיה ששחקן תכנן, אני מניח על פי ראיה שלו ושיקולים שלו וכן הוא גם זה שמנהל אותה.

אני לא מוצא סיבה טובה "לאלץ" את שחקן לשנות את דעתו , את נקודות המוצא שלו ואת דרכי הפעולה שלו.

4.כל אחד חופשי לעשות, לתכנן ולבצע אסטרטגיה משלו.

5. בעבר , משה לדוגמא ניהל אסטרטגיות בלייב שסחפו אחריהם קהל גדול, לאחרונה יש מספר לא קטן של חברים שמעלים, ומתכננים אסטרטגיות משלהם, אני רואה בזה תופעה מבורכת.

בהצלחה.

ציטוט פורסם במקור על ידי RaSh
    ציטוט פורסם במקור על ידי dragon74
    נראה שתיקון קל בדרך...אתמול ירידות קלות, היום החוזים מאדימים. מה רע ?
    לגבי אתמול קצת התבלבלת, המדד עלה "רק" 0.27%, לדעתי רק בזכות השחקנים שלא נתנו לו לברוח להם.
    האדמדמות של החוזים בשעה זו לא מלמדת כלום על ההמשך. זה יום חשוב והכל יכול לקרות על פי נתוני האבטלה שיתפרסמו בשלוש וחצי והאופן שהשוק יקבל אותם.

הכוונה לאתמול ב-S&P, כמובן.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

יש ירידות ,הגשם יורד

ציטוט פורסם במקור על ידי קאריה
    יש ירידות ,הגשם יורד
    אני עוקב בענין אחרי המדדים בוול-סטריט. נתוני האבטלה ביום ששי היו גרועים, ונמוכים מהציפויות. כולם מדברים על כך שהשוק הוא over-bought ושחייב להגיע תיקון.
    א-מה-מה? אם במצב כזה השוק ננעל לבסוף בירידה עלובה של 2 עשיריות אחוז וה-VIX לא זז, קשה לראות "גשם" או ירידות משמעותיות כלשהן.

נתוני הבסיס כמעט ולא מאפשרים ירידות:

- ברננקי רוצה בורסה גבוהה ובארה"ב מאמינים שאסור להלחם ב'פד'.

- גולדמן-סאקס, זרוע הביצוע של ברננקי, העלתה תחזיות לסנופי ל-1500 לסוף 2011 (18% מהיום, אתם קולטים??).

- והעיקר: בכל פעם שהשוק מראה סימנים של ירידה (כמו אתמול, כשהירידות בשלב כלשהו הגיעו כמעט ל-1%), נכנסות לפעולה מכונות המסחר ההיפר-מהיר - HFT - ומרימות את המדד עד לשיעור הירידה המקסימאלי שמרשה ברננקי של 0.2%.
    לדבר הזה אגב יש כבר שם - (PPT Ramp Job - (Plunge Protection Team.

התוצאה היא שכל השוק משתתף במשחק פונזי אחד גדול אותו מנהל ברננקי. יש מישהו שיש לו ביצים לעשות מולו שורט?

כדי שתבינו מול מה אנחנו עומדים - החברה הגדולה בתחום המסחר המהיר היא Getco ששכרה עובדים לשעבר של ה-SEC וה'פד' ונשכרה לשמש עושה שוק לממשל בהנפקה (השערוריתית) של GM. אתם מבינים שהמחיר של GM לא יכול לרדת?

לא ברור מה נדרש כדי שנראה ירידות ממשיות? רק קטסטרופה אמיתית. אולי בשבוע הקרוב זה יבוא מאירופה אם יהיה כשלון חרוץ להנפקות החוב המתוכננות. הבעיה: הדב הסיני החליט שהוא תומך באירופאים. כל מדינה חדלת פרעון מיד זוכה לחיבוק של הסיני שמסביר כמה הוא מאמין ביורו... לך תבנה מפולת בשווקים... זה לא נראה באופק הקרוב

אם יורשה לי להקדים את הסקירה השבועית של השחקן, אבשר למתעניינים שזהו השבוע השני בו נרשם תזרים חיובי בקרנות המניתיות המקומיות בארה"ב (לאחר 33 שב' של תזרים שלילי). ראו http://www.ici.org/research/stats/flows/flows_01_05_11

ניתוח יפה ומעניין Rash

ציטוט פורסם במקור על ידי RaSh
    ציטוט פורסם במקור על ידי קאריה
    יש ירידות ,הגשם יורד
    אני עוקב בענין אחרי המדדים בוול-סטריט. נתוני האבטלה ביום ששי היו גרועים, ונמוכים מהציפויות. כולם מדברים על כך שהשוק הוא over-bought ושחייב להגיע תיקון.
    א-מה-מה? אם במצב כזה השוק ננעל לבסוף בירידה עלובה של 2 עשיריות אחוז וה-VIX לא זז, קשה לראות "גשם" או ירידות משמעותיות כלשהן.

נתוני הבסיס כמעט ולא מאפשרים ירידות:

- ברננקי רוצה בורסה גבוהה ובארה"ב מאמינים שאסור להלחם ב'פד'.

- גולדמן-סאקס, זרוע הביצוע של ברננקי, העלתה תחזיות לסנופי ל-1500 לסוף 2011 (18% מהיום, אתם קולטים??).

- והעיקר: בכל פעם שהשוק מראה סימנים של ירידה (כמו אתמול, כשהירידות בשלב כלשהו הגיעו כמעט ל-1%), נכנסות לפעולה מכונות המסחר ההיפר-מהיר - HFT - ומרימות את המדד עד לשיעור הירידה המקסימאלי שמרשה ברננקי של 0.2%.
    לדבר הזה אגב יש כבר שם - (PPT Ramp Job - (Plunge Protection Team.

התוצאה היא שכל השוק משתתף במשחק פונזי אחד גדול אותו מנהל ברננקי. יש מישהו שיש לו ביצים לעשות מולו שורט?

כדי שתבינו מול מה אנחנו עומדים - החברה הגדולה בתחום המסחר המהיר היא Getco ששכרה עובדים לשעבר של ה-SEC וה'פד' ונשכרה לשמש עושה שוק לממשל בהנפקה (השערוריתית) של GM. אתם מבינים שהמחיר של GM לא יכול לרדת?

לא ברור מה נדרש כדי שנראה ירידות ממשיות? רק קטסטרופה אמיתית. אולי בשבוע הקרוב זה יבוא מאירופה אם יהיה כשלון חרוץ להנפקות החוב המתוכננות. הבעיה: הדב הסיני החליט שהוא תומך באירופאים. כל מדינה חדלת פרעון מיד זוכה לחיבוק של הסיני שמסביר כמה הוא מאמין ביורו... לך תבנה מפולת בשווקים... זה לא נראה באופק הקרוב

זה רעיון יפה, אבל מישהו צריך להשקיע מיליארדי דולרים כל יום בשביל שזה אכן יקרה. לא הגיוני...
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

זה רעיון יפה, אבל מישהו צריך להשקיע מיליארדי דולרים כל יום בשביל שזה אכן יקרה. לא הגיוני...
    א. לא ממש, כי זה מכונות שמגלגלות סחורה בינן לבין עצמן, כמו שהשחקנים עושים כשהם מנסים להזיז את השוק
    ב. מאחורי כל המהלך הזה, אם זה לא הובהר, עומד הממשל עצמו, או במלים אחרות כל הכלכלה האמריקאית. זה כסף קטן בשבילם.
    ג. יש הרבה יותר כסף שמוכן כיום להמר על עליות מאשר על ירידות. ההוכחה המוחלטת לכך היא ה-VIX. תקנה כמה הגנות שאתה רוצה. כל מי שהימר על ירידות ו/או על עליית סטיית התקן בשנה האחרונה הפסיד. לא נשאר אף אדם שפוי שמוכן להמר על ירידות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות