x

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 44

נושא: פוזיציה לינואר

Re: פוזיציה לינואר

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r
    סליחה על ההתערבות אבל יש לי הסבר לשוקי, באם אנני טועה האדון מרקל אדי (להלן האסטרטג) מעוניין לגרות תיאבוננו, הוא מעביר אימון אישי באסט' מעוף.

לכן, טיפים לא תקבל כאן, רק תרחישים של לפני ואחרי.

הצלחות
    1. לא שואל מהיכן הידע, כי סומך על Red

2. ולכן זה מאד מעניין מדוע כמקצוען בתחום, הוא אינו מפרסם תחת שמו.
    ומבלי לקבוע עמדה כלשהי, כי מעבר לפרסומים שלו, פה ושם, אין לי ממש מושג מי הוא, אני רק תוהה,
    האם זה אולי כי אינו מקצוען (לא יודע, רק שואל) או שמא יש פה משהו להסתיר?

3. ואשמח גם מאד לשמוע את דעתו של האדון, בעניין הנדון.

4. מאחל רק הצלחות באסט' שהוצגה, ואגב, אם איני טועה, משה ב. כבר הציג שכמותה די מזמן ואף כינה אותה בשם מקורי ומעניין עטלף או batman, אז את הקרדיט עליה אני בשמחה אתן למשה.

בברכה
    משה, תאמין לי שאני ממש לא נגדך, והיכן שמגיע לך קרדיט, אני הראשון שיקפוץ ואתן לך.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

תשובות לכל השאלות שלכם חברה.

1 . אני מופיע בשם אסטרטג בכל הפורומים בהם אני כותב , כי השם Eddie היה תפוס.
    והשם Astrateg פשוט תפס, ולכן נישארתי איתו (זה מאין מותג שלי).
    2 . אין לי שום רצון לגרות את תיאבונו של מישהו , פשוט הצגתי עוד אסטרטגיה וזהו , מי שרוצה עושה
    מי שלא , לא עושה (זו ארץ חופשיה).
    3. בקשר למה שאני מעביר או לא מעביר , אם לא פירסמתי כאן , סימן שאני לא מעוניין בפירסום באתר זה.
    (מי שרוצה להגיע אלי , יגיע גם ללא פירסום באתר).
    4. בקשר למיקצועיות שלי, את זה תשאל את האנשיםפ שמכירים אותי.
    5. אני לעולם לא מעתיק אסטרטגיות של אחרים - לעולם !!!
    בדרך כלל מעתיקים ממני.

לסיכום:
    העלתי גרפים בעבר , ביקשו שאפרט קצת ונתתי פירוט.
    תעשו עם זה מה שטוב לכם.
    ופרשנויות , אם משעמם לכם בבקשה תמשיכו לפרש ולחפש מה לא בסדר.

צר לי שזו הדרך שלכם.
    הסקתי את המסקנות שלי.
    תודה.

מקווה שעניתי על הכל.
    את השוק מניעים הפחד והחמדנות !!!

אדי שלום

ראיתי סרטוני יוטיוב של האסטרטגיות שלך.

התרשמתי לטובה.

אשמח לבצע בנוסף לאסטרטגיות של שחקן

תמשיך ללוות.

תודה

אבי

אני לא מכיר את אדי ולא נכנס לעניינים אישייים.
    אבל יש לי הערה לגבי האסטרטגיה, ואזהרה לפני שמישהו מתלהב וחושב שמצא את הדרך הבטוחה לרווחים:
    גרף הפקיעה יכול מאד מאד להטעות. הרעיון שנמצאים בתוך עמק, ועם תזוזה של המדד לאחד הצדדים, אז קודם כל הגרף עולה ואפשר לצאת עם רווח, זו אשליה. זה אולי נכון יומיים לפקיעה. אבל עד אז, כל ההתחכמות מתמצעת לשוקת בינונית מכורה (עם כל הסיכונים שיש בשוקת בינונית מכורה, ועם כל הידע שצריך על מנת לנהל אותה).

אני מעלה את גרף האסטרטגיה היום וגם ארבעה ימים לפקיעה. אפשר לראות שהבליטות נמחקות.
    מבחינה מתמטית, הסיבה היא שה"כח" שיש ל 15 אופציות, הרבה יותר חזק מה"כח" שיש לאופציות הבודדות שעושות את הטופוגרפיה.

אם זה היה כל כך פשוט, לא הייתי מבזבז את הזמן שלי על שקתות רחבות.

כיס יקר,

אין כאן ולא היו עיניינים אישיים (what so ever).
    האדון פשוט התגאה בהישגים שלו לדצמבר (בדיעבד) ומתגאה בהשגים שלו לינואר (מראש) - אז חשבתי שמן הראוי שתהיה שקיפות - ויאמר לנו מיהו האדון וילווה ויסביר צעדיו.
    מתברר, באופן לא מפתיע שאינו מוכן לנהל (ומה הפואנטה במעו"ף אם לא ניהול, כל זב חוטם יודע לפתוח פוזיציה) - אלה רק מוכן להציג לנו מצג עקר של פתיחה וסגירת פוזיציה. אח"כ מסתבר שהוא בכלל מומחה מעו"ף (כך מציג עצמו). אז אני סתם תהיתי למה לו להציג לנו ככה דברים ולבזבז את זמנו היקר כאן.....
    R

חברה הצדק אתכם.
    טעות שלי.

שיהיה בהצלחה.

ואני תוהה מה עשה אסטרטג שזכה ליחס הזה..

האיש פרסם חודש שעבר אסט' שביצע בסוף החודש, ולא הייתם מרוצים (ויש משהו בכך), אך החודש הגדיל לעשות ופרסם את האסט' שלו מבעוד מועד (ומחירים ריאלים), עדיין אינכם מרוצים ומתייחסים בזלזול..

אסטרטג, צר לי על היחס, אשמח עם תנהל את האסטרטגיה כאן באתר. כפי שאמרת, מי שלא רוצה - שלא יבצע.

תודה ושנה טובה.

אכן אין כאן שום דבר אישי,איני מכיר את הבחור כלל.
    אדי כתבת " צר לי שזו הדרך שלכם הסקתי את המסקנות שלי."
    הדרך שלנו היא בסה"כ לשתף וללמוד בשיתוף וזה לטובת כולנו.
    התקבלת בחשדנות וזה נכון,ניתן לראות בכך מנגנון הגנה מפני גורמים אינטרסנטים שמידי פעם מופעים באתר.
    ועוד דבר עברנו הרבה תלאות בדרך כדי לדעת שאין חייה כזאת :
    "האסטרטגיה לא רגישה לסטייה ,לא לירידות ולא לעליות."
    קצת קרדית לחברים וגילוי נאות על נקודות תורפה באסטרטגיה לא יזיקו.
    בהצלחה.
    נעקוב בעניין רב.

שוקי
    אם היית שם לב לאסטרטגיה ,היית רואה ש :
    1 .טווח המסחר שלה רחב כדי 70 נקודות לכל כיוון.
    2 .מיכיוון שאנו עוסקים במסחר ובסטטיסטיקה , תבדוק מה תנועת שוק בדרך כלל בין מקסימום חודשי למינימום חודשי ותבין את ההסתברות להגיע לקצוות.
    3 .קצת ידע על היווניות ועל ההתנהגות שלהם (תבדוק גרפים של היווניות לאורך חיי האופציה) ותבין למה הסטייה פחות משמעותית בפוזיציה זו , ולמה לתטא יש משמעות אדירה.
    4 .על פי כל הניתוחים של השוק ועל פי המתמטיקה של האופציות (מודל B&S) ועל פי סטטיסטיקה והיסתברות הסיכוי לסגור את הפוזיציה ברווח עד לסוף החודש הוא גבוה מאוד(זה מה שמעניין אותי) .
    5 .אין לי צורך לעקוב אחר הפוזיציה כל יום ויום (תבדוק יחס יווניות) , מתי ראית את השוק עושה תנועה של 30-40 נקודות לכיוון אחד, כלומר הכסף עובד עבורי ולא אני עבורו .
    (רק לסבר את האוזן , גם עבור תנועה של 50 נקודות ביום אני אהיה ברווח ויש לי מספיק זמן לשפץ).

אני חושב שעניתי פה גם על שאלת המקצועיות שלי לספקנים.

תודה למי שפירגן ותודה למי שלא על כך שפתח את עיניי והעמיד אותי על טעותי.
    כמו שכתבתי,
    שיהיה לכולנו חודש מוצלח.

ציטוט פורסם במקור על ידי Astrateg
    שוקי
    אם היית שם לב לאסטרטגיה ,היית רואה ש :
    1 .טווח המסחר שלה רחב כדי 70 נקודות לכל כיוון.
    2 .מיכיוון שאנו עוסקים במסחר ובסטטיסטיקה , תבדוק מה תנועת שוק בדרך כלל בין מקסימום חודשי למינימום חודשי ותבין את ההסתברות להגיע לקצוות.
    3 .קצת ידע על היווניות ועל ההתנהגות שלהם (תבדוק גרפים של היווניות לאורך חיי האופציה) ותבין למה הסטייה פחות משמעותית בפוזיציה זו , ולמה לתטא יש משמעות אדירה.
    4 .על פי כל הניתוחים של השוק ועל פי המתמטיקה של האופציות (מודל B&S) ועל פי סטטיסטיקה והיסתברות הסיכוי לסגור את הפוזיציה ברווח עד לסוף החודש הוא גבוה מאוד(זה מה שמעניין אותי) .
    5 .אין לי צורך לעקוב אחר הפוזיציה כל יום ויום (תבדוק יחס יווניות) , מתי ראית את השוק עושה תנועה של 30-40 נקודות לכיוון אחד, כלומר הכסף עובד עבורי ולא אני עבורו .

אני חושב שעניתי פה גם על שאלת המקצועיות שלי.

תודה למי שפירגן ותודה למי שלא על כך שפתח את עיניי והעמיד אותי על טעותי.
    כמו שכתבתי,
    שיהיה לכולנו חודש מוצלח.
    למיטב ידיעתי, בחודש שעבר היגענו לאמפליטודה של 80 נקודות. האסטרטגיה הייתה נכנסת בחודש שעבר לבעייה לא קטנה, ותקן אותי אם אני טועה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות