שלום שחקן
בקורס למדנו שבין 2-3 חודשים השוק בורח לשחקנים והם מפסידים
האם נכון לומר שבשנת 2010 זה קרה חודשיים ?
ואם כן אז על מה כל הטענות אנני מבין
תודה
שלום שחקן
בקורס למדנו שבין 2-3 חודשים השוק בורח לשחקנים והם מפסידים
האם נכון לומר שבשנת 2010 זה קרה חודשיים ?
ואם כן אז על מה כל הטענות אנני מבין
תודה
שחקן שלום,
אמנם אינני סוחר בנגזרים, אבל מדהימה אותי ההשקעה, הסבלנות וההתחשבות שאתה מפגין!
בהצלחה לכולם, ובייחוד לצוות האתר ולשחקן
שלום שחקן,
אינני סוחר בנגזרים אך אני עוקב אחר סקירותיך מזה כשנה וחצי והדבר הניב לי תשואות גבוהות ביותר. אבקש להודות לך על עבודתך ולומר לך כי למילותיך ולהמלצותיך משקל בחיים האמיתים, מחוץ למסך המחשב. לכסף שאנו מרוויחים פה יש השפעות על החיים האמיתיים (במקרה שלי מסייע בסבסוד לימודיי האקדמאיים).
תודה לך.
ושוב, בהתייחס לסגירת קול 1260:
הצעה שלי לשיפור - גרפים המשקפים את האסטרטגיה והתיקונים יכולים לסייע לנו לשפוט כיצד משפיע השינוי על פרופיל הסיכוי/סיכון של האסטרטגיה.פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
הגרפים המצורפים מדגימים את המצב לפני השינוי האמור ולאחריו. נדמה לי שברור במקרה זה שהשינוי הזה אינו עולה בקנה אחד עם הנימוק שניתן לו במקור, קרי "החשש מתנועה חדה מעלה בשל הודעת חיובית מצד רציו בהחלט מחייב משנה זהירות. כתוצאה מכך, אנו נבצע שינוי שעיקרו טווח בטחון יותר מאשר תקבול".
[attachment=0:2jjsi24k]C1260.png[/attachment:2jjsi24k]
(למה אי-אפשר פשוט להסכים שזה היה מהלך מוטעה שבמהותו היה הימור יותר מכל דבר אחר)
לבכות על חלב שנשפך זה הכי קל להגיד למה לא עשיתה זה הכי קל
אבל אם שחקן היה מצליח בפעולות כולם היו אומרים איזה תותח
איך הוא עשה את זה
שחקן יישר כח אין עוד הרבה כמוך בשוק
כל סקירה וכל מילה תותח
ומי שלא יודע לקבל הפסד אז אסור לו לגעת באופציות
המשך בעבודה הטובה שאתה עושה למעננו
אינני מסכים איתך עוז. המטרה של כולם היא ללמוד - ושל השחקן ללמד. חלק מלימוד זה גם להבין איפה היתה הטעות ולא לחזור עליה. במקרה הזה אני תומך ב-RaSh. הדברים ברורים מאוד. התיקון וההסבר לא מסתדרים. לא מובן לי ההתעקשות של השחקן. אני מחזיק מהשחקן הרבה יותר מזה.פורסם במקור על ידי ozcohen23
אגב למען הסדר הטוב, אני בכלל לא הלכתי עם האסטרטגיות האחרונות, מסיבות שונות - למשל אי-הסכמה לכיוון השלילי (הכמעת קבוע) של האסטרטגיות. לכן תגובתי זו לא בא בכלל ממקום של כעס או ביקורת שלילית ח"ו - אלא מרצון ללמוד.
ארז
שלום שחקן,מה שלומך?
לפי התגובה הארוכה נראה ש"עסקים כרגיל" יפה.....be well
ולעצם התגובה הארוכה, ארוכה ארשה לעצמי להעיר ולהאיר:
1. אתה בעל האתר ואקסופיציו רשאי לעשות בו כרצונך. אינך חייב לאיש התנצלות על טעויות או נפילות.
2. אתה בעל אתר וכותב אסטרטגיות וכו' והחברים נדרשים לבדוק ולא לקחת כמו שציינת "כתורה מסיני".
3. לעיתים אני נתקלת בתגובות של חברים כי הפסידו "בגללך" מה זה כאן? אתה אינך חייב לאיש מאומה. החברים נדרשים להודות לך על האתר והשימוש בו ועוד נתוחים והמלצות. מידי פעם באים אנשים כאלון - לנושא אגחים שרק אני ועוד כמה בנושא זה. ושוב אלו המלצות שצריך לבדוק לעומק.
4. ברצוני לציין כי רוב האנשים באתר אינם בודקים, או מנתחים ואח"כ בוכים. וכאשר אני מעירה כמובן לא מקשיבים ומנסים לריב איתי אבל זוהי האמת.....וכן "אני לא טלית שכלה תכלת" - אבל בניגוד לאחרים מבינה את העניינים.
5. שחקן מעוף יש טעויות גם אצל גאונים קורה. מה שחשוב זה ללמוד מהן ולהפנים שרווחים זה נהדר אבל - מימושים עוד יותר...חיים רק פעם אחת....
6. ברצוני לנצל את ההזדמנות ולהתריע כי רמת התנהלות האתר יורדת בגלל כמה חברים שפשוט מתנהלים בחוסר נימוס ואגרסיביות וכרגע לא אכנס לפרטים אבל אם הנושא יחמיר, העיר תשומת ליבך.
7. שמעון אמסלם עושה מלאכתו נאמנה אבל ....ישנם כמה חברים שפשוט לא מקשיבים וחבל. האתר היה יותר מקצועי נדרשת תשומת לב רבה יותר. שמעון עסוק בחדר המעו"ף ולא יכול להיות "גננת" כל היום.....מתיש ומעייף.
8. ואחרון אני מאוד מודה על השידרוגים וכל הממתקים אבל ......כאשר אני כותבת כמה פעמים לאפי ולאמיר נדרשת התייחסות ולא התעלמות מוחלטת גם מניסיונותי ב chat לדבר איתם ולהתעניין בשלומו של מישהו. ורצון לשלוח לו משהו - מה קורה כאן ....הרי אפי וחבריו משמשים דוגמא למשתמשים באתר והם עסוקים? לא תמיד. אני רואה את אפי מתעניין לפעמים בשוק ההון ומדבר עם האנשים אבל תשובה לי nada que bueno - ממש לא נימוסי ואני איני רגילה et punto.
9. למרות ועל אף שחקן מעוף happy new year לך ולכל האדמינים אפי ואמיר וגם ולרי כמובן ו....לך המון רווחים
ותעשה חיים
Rר