x

עמוד 8 מתוך 12 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 71 עד 80 מתוך 120

נושא: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

אנחנו (השוקתטיסטים), משתדלים להיות זהירים ככל האפשר, ואפילו פחדנים. וככה צריך להיות.

אבל אם נשים את הפוזיציה רגע בצד, הנה סתם מסקנות שיש לי לאחרונה:

- הירידות והתיקון שכולם מחכים לו הרבה זמן, לא יגיע בקרוב. משבר החובות באירופה זה חדשות האתמול. אירופה תעשה כל מה שאפשר, כדי לא לתת לשום מדינה ליפול. וכנראה שהנפקת האג"ח אתמול מראה את זה.
    - עונת הדו"חות בארה"ב תהיה טובה, אפילו מהסיבה שכולם רוצים שהיא תהיה טובה.
    - גם עליות תלולות לא יבואו. רמת השערים עכשיו זה לא ספטמבר. בסטפמבר היה תיקון לתיקון. כרגע זו רמה אולטרא גבוהה. ויש חשש להכנס ברמת שערים כזו.

לכן מה שצפוי זו זחילה מזוגזגת כלפי מעלה. אולי במחצית 2011 נוכל לראות את המספר 1400.

ודווקא זו תקופה מסוכנת לכותבי השקתות. הערנות יורדת. הזהירות נשחקת. כתיבות קרובות מצליחות.
    מסתכלים בטבלאות ובגרפים, ואומרים "למה לא כתבתי יותר קרוב, הייתי מרוויח הרבה יותר".

אז זהו. סתם מחשבות פילוסופיות לבוקר יום חמישי.

שוב הגענו בארה"ב לרצועה העליונה של הבולינגר, אם כי טרם נפרצה.
    צריכים להיות זהירים.
    במצב זה גדלים הסיכויים לתיקון כלפי מטה או דשדוש.
    אבל מי שיכול לא להתרגש יום עד 4 ימים, צפויים לחזור העליות,
    היות והמגמה היא למעלה.
    כן מראים שאר המדדים.
    מעין מנוחה צבירת כוח להמשך.

אולי אפשר יהיה לנצל את זה לימים הקרובים.
    אם עולה עוד היום עד 0.4% אני מוכר 1380 עם הגנה של 1400 רק לכמה ימים.(לא לפקיעה)

שבועיים שלא קרה כלום בשוק. עוד שבועיים כאלו, והשימחה תהיה רבה.
    בנתיים, למרות ש C1400 כבר נשק ל 25 ש"ח היום, לא מתחשק לי יותר מדי לקדם אותו. אם רמת השערים תמשיך להיות 1320-1340 שבוע הבא, יש מצב שאני אכנס איתו לפקיעה.
    המקסימום זה קידום של יחידות בודדות, בשביל לסחוט עוד כמה שקלים. אבל לא את הרגל העיקרית.
    כי כמו שכתבתי בעבר, אני מעדיף להיות "אמיץ" רחוק מהפקיעה. אני לא רץ לקדם כל כך מהר. ובשבוע פקיעה יש מצב שלא אקדם בכלל.

בנתיים הרווח מתקדם לאיטו, אבל בעקביות. נמצא על 3.6%.
    גם בחו"ל לא קרה עד כה שום דבר מסעיר. שיעמום מבורך.

עוד יום שלא קרה בו כלום. ממממעעעעעוווולללהההה.

קידמתי כמות קטנה מאד מ 1230 ל 1260. סתם בשביל הטעם וסחיטת הגרושים האחרונים. חוץ מזה, אני לא רואה טעם לקדם עוד. למעלה אפשר לקדם ל 1390. אבל זה יתן אויר. אז לא. למטה מזה זה זה כבר סתם ביטחון עצמי מופרז. אז אפילו שעדיין יש עוד הרבה חודש, יש מצב שאני כבר מוכן לפקיעה.

שיעמום מבורך. כן ירבה וכן לא יפרוץ (שיאים).

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    עוד יום שלא קרה בו כלום. ממממעעעעעוווולללהההה.

קידמתי כמות קטנה מאד מ 1230 ל 1260. סתם בשביל הטעם וסחיטת הגרושים האחרונים. חוץ מזה, אני לא רואה טעם לקדם עוד. למעלה אפשר לקדם ל 1390. אבל זה יתן אויר. אז לא. למטה מזה זה זה כבר סתם ביטחון עצמי מופרז. אז אפילו שעדיין יש עוד הרבה חודש, יש מצב שאני כבר מוכן לפקיעה.

שיעמום מבורך. כן ירבה וכן לא יפרוץ (שיאים).
    ממש לא הייתי מקדם קולים ל390. פ260 נראה לי יותר בטוח, וגם את זה אני לא עושה (עדיין כתוב ב190).

1390 זה פחות מ4% מפה. ויש עוד שבועיים!
    מעבר לכך- מידי יום ניתן לראות כי המעוף ממותן (השוו לתא75/תא בנקים/סנופי), ואם הקפיץ ישתחרר אגורים בו עוד איזה 10-20 נקודות..

אפילו על הק410 הכתובים שלי הרגשתי צורך להגן (מעין סגירה שמניחה פקיעה גבוהה במקצת) ע"י רכישת ק350 (יחידה על כל 10 כתובים).

אם כבר משהו שקשור ל1390, אז הייתי מרחיק אותם היום (לו היו לי כאלו כתובים)...

לי יש כתובים ב-1370 וחושב אולי מחר להזיז אותם.

זה לא חלק מהשוקת שלי, אלא חלק מגידור של התיק. (שלמו את הפוטים הקנויים להגנה מפני ירידות ב-1170)
    יש לי כנגדם מכורים ב-1320, כך שלא אפסיד אם יעלה אלא ארויח פחות,
    אבל מחר אקדים את הפוטים לגידור ל-1280 או 1290 וארחיק את הקולים המכורים ל-1380 או 1390.

בינתיים ניצלתי את הירידות לקניית ה-C1370 ב-120 ש''ח
    רווח של 130 ש''ח ליחידה (נמכרו ב-250 ש"ח)

מחכה לעליות כדי למכור 1390 ב-50 עד 60 ש"ח
    ממתין בסבלנות גם אם ייקח מס' ימים או בכלל לא

זמנים טובים הגיעו. שוקת יותר סטטית ממה שיש לנו בשבועיים האחרונים, קשה למצוא.
    השאלה היא האם בשביל עוד כמה גרושים, שווה להזיז עוד 1230 ל 1260. כי הכי בעסה, זה לעשות הזזה, ובסוף לגלות שהסיכון עלה ב 30 נקודות, אבל המזומן גדל ב 300 שקל.
    לא יודע. נעזוב את זה בנתיים. החודש הזה כבר די גמור.

הופס, עלינו קומה. עכשיו אנחנו בתחום 1330-1350.

גם פוטסי עבר את 6000, וקאק את 4000.
    רק שאצלם בניגוד אלינו, הם כבר היו שם לפני פריצת משברוני אירופה. ואילו אנחנו חוקרים אזורים חדשים.

To boldly go where no man has gone before

יש הזדמנות עכשיו למכור C1400 ב 60 ש"ח ליחידה. זו היסטריה קלה שלא תחזור (לדעתי).

לא יודע מה איתכם. אבל אני מריח ריח חריף של סקוויז.
    הגלום, שהסתובב לו על המחושב משני הכיוונים, שם זינוק ועלה אפילו מעל מדד המוכרים.
    זאת אומרת שמישהו מאד לחוץ על קניית אופציות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות