מי בעד ירידה ל-1320 שירים את ידו !!! :ugeek:
מי בעד ירידה ל-1320 שירים את ידו !!! :ugeek:
תמיד נזכור את ספטמבר השחור
לפי המכרז שאתה עושה נראה לי שאתה בבעיה רצינית עם עליות וזה קצת מוזר לי לבצע מכרז כזה בפוסט שנקראת שוקת רחבה מה גם שאנחנו עדיין רק בחצי הראשון של החודשפורסם במקור על ידי dragon74
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
הצחקתי אותי. חזר ובגדול.פורסם במקור על ידי דמי כיס
מראה עד כמה חוסר תוחלת יש בניסיונות לנחש את כיוון השוק, ובמסחר תוך יומי.
[quote=דמי כיס]הצחקתי אותי. חזר ובגדול.פורסם במקור על ידי "דמי כיס":22bw5mwf
מראה עד כמה חוסר תוחלת יש בניסיונות לנחש את כיוון השוק, ובמסחר תוך יומי.[/quote:22bw5mwf]
דווקא צחוק בריא
נסגר ב-50 ש"ח
אם העליה תהיה הדרגתית, אפילו אם נגיע ל-1360 תוך 7 ימים לא יהיה מפחיד 1400
אני כתוב אפילו ב-1370, אבל רק כהחזר לגידור חלקי שעשיתי על מרווח עולה ב-1320.(P1320מכור C1320 קנוי - 10 יחידות מכל אחד)
קניתי פוטים ןממנתי במכירת קולים. רק חצי כמות.
בינתיים רווח יפה.
אם יהיו עוד עליות אעלה את הגידור ל-P1310 ואממן ב-C1400
אני אישית כתוב ב-1390ו-1400, שלפחות בתחילת החודש היו שוקת רחבהפורסם במקור על ידי אבי1
ובדיוק בגלל זה אני מקווה לירידות קלות 1320 כבר אמרתי ?
אם לא נוח לך עם זה ואתה לא ישן רגוע בלילה תגלגל אחורה (מקווה שהשארת מספיק בטחונות) ותישן רגוע בלי מכרזים ונגמר הסיפורפורסם במקור על ידי dragon74
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
שימו לב שהכול עולה ומדד 25 מווסת מידי יום,בזמן הזה סוגרים קולים 1340 1360 .אם העולם לא יעצור לנוח קצת הקפיץ הזה ישתחרר.
לא רוצה להיות קרציה, אבל 390 זה לא בדיוק שוקת רחבה, בשום שלב של החודש..פורסם במקור על ידי dragon74
בתחילת החודש, במדד 325, מדובר על פחות מ5% בחודש שלם (ואף פחות מכך אם פתחת במדד גבוה יותר).
שים לב שהיו פה חברים שכבר התחילו לסגור חלקית סטרייקים גבוהים יותר (דמי כיס ב400 וארטי ב410).
לדעתי חלק חשוב מניהול השוקת חייב להיות צמצום סיכונים כשניתן לעשות זאת בזול, ולא תחת לחץ.
איך אומרים? זכור את החתימה שלך.
פורסם במקור על ידי supgog
צודק - בכל מקרה את השבת אני לא אכניס ככה.
תלוי את מי שואלים.פורסם במקור על ידי david15
אם תוך שבוע מהיום (כשנשאר יותר משבוע לפקיעה) אני הייתי הייתי כתוב בכמות גדולה פחות מ3% מרחק (1400 במדד 1360)
מהמדד הייתי מפחד. מאוד.
שים לב כמה אחוזים גמע המדד ביומיים וקצת (פתיחת יום שלישי) בשבוע האחרון של ספטמבר..