x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: טאו אגח ב'

טאו אגח ב'

ערב טוב לכולם ,
    החברה פרסמה היום הצעה שלפי דעתי האישית הינה חיובית. כמובן שמוקדם עדיין לראות את ההשלכות וצריך להמתין לנתונים מספריים אבל הכיוון מתחיל להיראות צפונה..
    http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp ... 7&Type=Pdf

אין לראות בדברים שנאמרו כהמלצה לפעולה כלשהיא !!
    בהצלחה לכולם .
    בברכה, לברון

Re: טאו אגח ב'

חשבנו ככה גם על האגחים של דלק נדלן וקיבלנו את התוצאה ההפוכה (למרות שכמובן מדובר במקרים שונים לחלוטין), נקווה לטוב, אשמח לשמוע את דעתו של אלון

אינדיאנה ערב טוב ,
    מה זאת אומרת חשבנו ככה על האגחים של דלק נדלן ???
    מאז ומתמיד אני אמרתי ותוכל לבדוק זאת בפורום תקופה ארוכה אחורה עוד שהמחירים ומצב האגחים היו גרועים בהרבה מהיום ,שהאגח העדיף עליי בחברה דלק"ן הוא אגח ה ' !!!
    וגם היום אני באותה גישה ומאוד חיובי בנושא הזה וההודעות האחרונות של החברה חיזקו את דעתי !!!
    הגישה שלי בתפיסה הזאת היא כמו שבזמנו וגם את זה תוכל לבדוק הערכתי שהאגחים הארוכים והזולים של חברת אפריקה ( אגחים מסדרה כ"ב , ולפני זה כ"א )הם אלו שיקצרו את רווחי ההון הגבוהים ביותר ואכן כך היה !!!
    ולכן אני לא מבין בכלל את תגובתך ? :? :?
    הצלחת לבלבל אותי , אשמח אם תסביר למה התכוונת ..
    שאלה נוספת - האם יש לך דלק נדלן ? איזו סדרה ? אם יש לך סדרה ה' האם אתה לרגע חש אי נוחות להיות שם ?? לפי דעתי זה אחד הדברים הבטוחים שיש כיום בבורסה הישראלית...!!

בכל מקרה מאחל לך בהצלחה ועדיין לא הבנתי את כוונתך...
    כמובן שאין לראות בדברים שנאמרו מעלה כהמלצה לפעולה כלשהיא וזאת רק דעתי בנושא, כמובן שיש דעות אחרות מכובדות ביותר שחושבות הפוך/שונה ( כפי שראינו כרגע )
    בהצלחה לכולם
    בברכה , לברון

חלילה אם נפגעת אחינו היקר, לא הבנת את כוונתי.
    אמרתי שגם בדלק נדלן יצאה הודעה לכאורה חיובית לבעלי האג"ח(למרות שאפילו לא היתה מדויקת) בטוח יותר מלמחזיקים במניה ובתגובה קיבלנו קריסה של יותר מ-5 אחוז ביום בזמן שהמניה אפילו עלתה מאז.
    גם כאן לכאורה יש הודעה חיובית למחזיקי טאו ב (ואני ביניהם), למרות שלא ברור באיזה יחס בדיוק מתוכננת ההמרה אבל הפרש התשואות המשמעותי אמור לדעתי להעלות את ב לא מעט(מחכה לשמוע את אלון, אולי אני טועה), אבל למדתי מהלקח של דלק נדלן שצריך לתת לשוק להגיד את דברו לפני שחוגגים.
    בנוסף עם התשלום הקרב באג"ח ג עוד חודשיים , על פניו אג"ח ב הוא אחת ההשקעות הטובות ביותר שיש כיום בשוק.
    לגבי דלק נדלן אני מחזיק אג"ח כ"ה בהפסד אבל ממש לא מתכוון לשחרר, במחירים האלה קשה לי להאמין שיהיה הפסד הוני גם במקרה של הסדר.

מסכים לגמריי עם הניתוח שלך למעט העובדה שיש מעורבות חזקה מוסדית/בעלי עניין שעשויה לטרפד חגיגה בראשון

אינדיאנה ערב טוב ,
    ראשית זה מצויין שיש דעות נוספות פה וכן ירבו ועל כך אני מברך אותך ונוספים אחרים שמביעים את דעתם גם אם היא שונה מדעתי או ממישהו אחר.
    שנית ההודעה שיצאה לדלק"ן אכן מצוינת לטענתי לבעלי האגח ,קריסה של 5% ביום היא אמנם לא נעימה למשקיע אבל היית יכול לראות זאת בתור הזדמנות קנייה ... עכשיו אם אתה מסתכל על המניה אז לטעמי כיום היא לא בראדאר של המשקיעים האמיתיים ולכן עדיין אין שום סיבה שהיא תעלה ( ועובדה שכבר מעל חצי שנה היא נעה בשערים של 160 +,- ) ואני בטוח שיהיה לך עוד זמן לאסוף אותה במחירים האלה כי היא לא "תברח" לך ..דלק"ן זו חברה קלאסית להחזיק כיום כ80% מהיחס באגחים והשאר כ 20% במניה שתשמש לך למעשה אופציה על החברה , תהליך כזה ייצור לך למעשה דבר שהאגח והקופונים בו ישלמו ויממנו לך למעשה את המניה ובבד בבד יווצרו לך גם רווחי הון באגח וגם במניה ( כאשר האגח ה' ירד לתשואות חד ספרתיות ) והדרך הנכונה לעשות זאת בין אם אתה מצוי בו ואם לא היא אחזקה באגח מסדרה ה' ...
    בטאו הסיפור שונה לגמרי !!! אין לך ולו סיבה אחת להחזיק כיום המניה וההחזקה הנכונה ביותר בחברה זו היא אגח טאו ב' אשר למשקיע שיהיה סבלני אני מאמין שיקצור את הפרות( ונרשם על כך לא מעט בפורום הזה )
    שבכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה , כמובן שאין לראות בדברים שנאמרו מעלה כהמלצה לפעולה כלשהיא.
    גילוי נאות - לא מחזיק בשום נייר שהוזכר פה.
    בברכה ושיהיה שבוע ירוק לכולם , לברון

העלתי את תגובתי למהלך של טאו כאן -

http://www.s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=85&t=11649

פשוט לשם נכנסתי קודם

לגבי החזקה של טאו - כמ ושנאמר - החזקה לטווח ארוך תקצור פירות, כמו גם ההחזקה בסדרות של דלק נדל"ן (אני דרך אגב מחזיק גם בזה וגם בזה).

אך אל למשקיע לחשוש מתנודתיות, הכוונה פה מההתחלה היתה - השקעה לטווח ארוך.

זה לא נייר של שבועיים עד חודש, כאשר יתחיל יהיה מהיר, אך גם לפולישק חיכינו כמעט שנה, בסוף עשתה 50% - גם כאן זהו הפוטנציאל, ולכן ירידה של אחוז שתיים ועלייה של אחוז על בסיס יומי, אולי לא נראים טוב בסוף החודש, אך הכל תלוי בנקודת ההתייחסות ודרך הראייה - מי שמבין את הערך האמיתי של השקעות אלו (וכן - יש בהם סיכון), מבין כי הם נמנים עם הניירו תהבודדים היום בשוק האג"ח שהתשואה הפוטנציאלית הליהם עדיין בתווח הדו-ספרתי - ואין הרבה ניירות כאילו היום...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

מה יהיה? כנראה ידעתי מה אני אומר כשאמרתי שהחגיגות מוקדמות.
    מרגע יציאת ההודעה ה"טובה" הירידות לא מפסיקות. השוק מפרש את ההמרה כידיעה רעה כנראה למרות שעוד לא ברור בכלל מה יחס ההמרה.
    האם יש תאריך מסוים בו אמורה החברה לפרסם יותר פרטים לגבי ההצעה שלהאו שהספקולציות ימשכו עוד חודשים?

אינדיאנה ערב טוב ,
    אז האם החגיגות היו מוקדמות או כפי שהערכתי ההודעה שבזמנו זיהינו הינה טובה לבעלי האגח ?
    אז אני לא מאמין בחגיגות ולא מאמין בדכאונות , אלא פשוט מאמין בדברים כלכליים והגיוניים..
    למרות שפעם מישהו אמר לי משפט יפה .. " חיוך הוא הקו העקום היחיד שיכול ליישר כל דבר בחיים בקלות " אז במקרה הזה נראה לי שמחזיקי האגח יכולים לעקם טיפה את הפה אבל רק טיפה כי עדיין הכסף לא בכיס והוא רק על הנייר ואני מאמין שהתנודתיות בנייר תימשך אבל הסבלנות תשתלם..
    גילוי נאות לא מחזיק בשום נייר ששייך לחברה שהוזכרה ואין לראות ברשום מעלה כהמלצה לפעולה כל שהיא !
    בברכה וערב טוב לכולם , לברון

היי לברון, תמיד תענוג לקרוא את הפוסטים שלך וזה לא פחות חשוב מלעשות עוד קצת כסף :P
    לגבי טאו, אני באמת שלא מבין את ההתנהגות של השוק בנייר הזה.
    לאחר ההודעה המקורית שבה היה רב הנסתר על הגלוי אבל היה ברור שהיא טובה במקום עליות קיבלנו ירידות של יותר מ 5 אחוז.
    דווקא עכשיו כשפורסם יחס ההמרה (2:1) שממה שאני מבין הוא די מאכזב קיבלנו עליות. אבל ממה שאני מבין הסיבה העיקרית לעליות הן העליות באג"ח ג שהן ככל הנראה בכלל מסיבה אחרת שהיא התשלום בחודש הבא. אג"ח ב אמור להתיישר לכוון היחס 2:1
    בכל מקרה אלון בזמנו נתן יעדים גבוהים בהרבה אז מבחינתי זו רק תחילת הדרך ואני ממתין בסבלנות למוצא פיו של אלון שיעשה סדר בדברים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות