שלום לכל חברי הפורום ומשתתפי הצאט...

אומנם עוד לא עברה שנה לכניסתי לאתר (זה יקרה רק בעוד יותר משלשוה חודשים), אך בכל זאת הגעתי לנקודת ציון בדרך שלי כאן באתר - הפוסט ה- 1000!

במהלך החודשים האחרונים ניסיתי להעביר ידע, ללמד, לחוות דעה ולהעביר מסר - לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הוא מהדברים החשובים וצריך להיות בראש סדר העדיפויות של כל אדם באשר הוא בעידן בו אנו חיים!

לאחר 1000 הודעות - אני מאמין כי כל אחד היה יכול לקבל משהו מתרומתי הצנועה, ואני מקווה כי עודדתי, לפחות את חלקכם, לרצות ללמוד על הנושא ולשאול שאלות על אותם נקודות שלא היו ברורות.

ניהלנו צאטים, בחלקם בהובלה ישירה שלי - כשיעור - כל פעם בנושא אחר, כמו גם במות פתוחות ודיונים על התרחשויות בשוק האג"ח ובכלל - מהם נהנתי מאוד.

עניתי על שאלות רבות יותר ממה שאני מסוגל לספור, וגם אם לעיתים נראה כי היה כעס (אם ויכוח אין לי בעיה, אפילו מעודד) - אני רוצה לומר פעם נוספת - אני אף פעם לא כועס, אולי לפעמים קצת מיואש, זה הכול... אך תמיד שמח לתרום ולחלוק והשאלות שאני מקבל עוזרות לי לחדד ולהעמיק גם את ידיעותי בתחום.

אם טעיתי פה ושם אני מצטער, אך הכל בכוונה טובה ובכל זאת אני בן אנוש (גם אם יש מי שמיחסים לי כוחות על טבעיים - אני רוצה להבטיח לכם לא כך הדבר ).

העלתי נושאים לדיון, כתבתי על ניירות ספציפיים וביצעתי מעקבים לאורך זמן על אותם נושאים שדרשו מעקב. האחרו ןשבהם הינו האג"ח של יורוטרייד, שאת הסיבוב השלישי (או השני - תלוי בספירה) על נייר זה אנו מציינים היום ...

(עוד על נושא זה בפוסט הייעודי, והארוך מעט -
http://www.s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=85&t=11654
מקווה שהכל מובן)...

אך זו לא ההצלחה היחידה, אומנם בגלל שנזהרתי בלשוני ותמיד בחרתי ללכת בדרך הבטוחה היו גם ניירות שפוספסו, אך לא זכור לי נייר שכן דיברתי בו לחיוב שלא הוכיח את עצמו בסופו של דבר והביא רווח לי (ובתקווה גם למי שעקב אחרי).

כמובן שאין בכתוב כאן בפורום לראות כהמלצה מכל סוג שהו, ואני אינני לוקח אחריות על ביצוע ההשקעות - אך בגלל שאני שם את כספי איפה שפי נמצא - אני שמח בכך שרצף ההצלחות ממשיך ותמיד שמח לקבל פידבק חיובי מאנשי הפורום על השקעות מוצלחות.

אז לעוד 1000 הודעות ויותר מכך,

שלכם,