לפני מוסר השכל:
פעם אחת טעיתי למדתי פעם שניה מראה על טיפשות ופעם שלישית פיגור
אז הפעם נצלו את ההזדמנו לפני שיהיה מאוחר.
מודעין ביתד מתקן שלאחרי יבוא גל הלם כלפי מעלה שישרוף כל דבר חיי.
וכבר רמת 5 אגורות תהיה רחוק מאחור.
לפני מוסר השכל:
פעם אחת טעיתי למדתי פעם שניה מראה על טיפשות ופעם שלישית פיגור
אז הפעם נצלו את ההזדמנו לפני שיהיה מאוחר.
מודעין ביתד מתקן שלאחרי יבוא גל הלם כלפי מעלה שישרוף כל דבר חיי.
וכבר רמת 5 אגורות תהיה רחוק מאחור.
בנתיים הדבר היחיד שחרב זה הנייר עצמו
הוספת פרטים:רציו כבר מגלמת בתוכה את מחיר הגילוי כמו ישראמקו לפניה.
ומודיעין זו המניה הבאה שכנראה תעשה זאת בגדול השדות שהיא מחזיקה בהם צמודים ללוויתן
כגון שרה ומירה.ושוויה עדין לא מגולם במחיר המניה.
בטכני רואים את מתנד הmacd שמפתח סטייה לאורך התיקון .תיקון בדמות יתד.
ובנוסף כניסת המתנדים למכירות יתרתוך שמירת מתנד rsi על רמת 50 . לדעתי יש כאן איסוף איטי של בעלי מידע הפנים ופריצה של היתד מעלה תטיס את המניה מעלה.
אני לא הייתי מחכה לחדשות ונכנס בסכום קטן כל אחד לפי יכולתו פנימה ומחכה.
כי האיסוף קרב לסיומו והשערים העכשוים יהיו הסטוריה.
קדימה, מחר להפטר מאורכית ( :twisted: ) ולהמתין בסבלנות לגל ההלם שכמותו לא נראה מאז ההודעה הראשונה שלך על אבנר לפני שנה....
אני לא מרבה ליכתוב כאן .
דעתי מודיעין בתעלה יורדת מקווה ש4.6 מהעבר שימשה היתנגדות מקווהבאמת לתמיכה כרגע אני לקחתי מנה טובה ב4.7 למרות שלא היתקבל איתות קניה .מצד אחר מחשבתי מחר ניגמרת החיים של אופציה 6 ולדעתי מחר נקבל היפוך לאחר כול המימושים
בהצלחה לנו![]()
קבלנו עוד חיזוק לכך שאנחנו ביתד מתקנת.גבולתה נשמרות בקינאה רק צריך לראות מתי תפרץ מעלה ותצור את גל ההלם
סלאלום כמו שאמרתי כבר בעבר,בקשר לחיזוי מדדים- אתה קצת מזייף, אבל אין ספק אתה תותח בניתוח מניות!!
כבר הרבה זמן שאני עוקב אחרי מודיעין, וגם נכנסתי עם מנה מאוד יפה לפני שבוע, השאלה היא עד מתי (עד איזה שער) אתה צופה עליות?
לפחות עד השיא.יותר מזה רק ימים יגידו שנראה איזה ציור הגרף ייצור.ואיזה דיווחים יגיעו מהתקשורת.לטוב ולרע.
אידיבי הגדילה את האחזקות שלה במודיעין
http://www.bizportal.co.il/shukhahon...E9%E3%E9%E1%E9
מצפה שהסביבון יפול על נ' - נס גדול היה פה
הסיבה שנכנסתי למודיעין היא בגלל גילוי הגז בלויתן.
ההסבר הוא די פשוט, אם יש גז בלויתן (בכנויות גדולות) אז זה בטוח יביא לקפיצה במודיעין (ובגלל זה מומלץ יותר אופציה 7), ואז נצא מורווחים יותר מאשר אם היינו משקיעים ברציו. לעומת זאת, אם יהיה נפט ברציו, אז תהיה לנו קפיצה עוד יותר גדולה , ואז אולי נרגיש מאוכזבים מזה שלא השקענו ברציו, אבל אין ספק שהאכזבה תיעלם בעבות הרווח (במיוחד אם נשקיע באופציה 7).
ועכשיו לתרחיש הגרוע- שלא ימצאו משהו בעל ערך בלוויתן, במקרה כזה נחטוף חזק, אבל לא כמו שיחטפו החברה ברציו. (ואז עדיף רק את מניית מודיעין).
לצורך ההבהרה: מחזיק בכל ני"ע המצויינים לעיל.