x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: תיק וירטואלי שחקן מעוף =)

תיק וירטואלי שחקן מעוף =)

הי שחקן.
    הכנתי תיק וירטואלי בבנק לאומי שמבוסס על הסקירות השבועיות שלך, וגם קצת מהצ'אטים, כמה שיכולתי.
    לא יכולתי להוסיף ניירות ערך חו"ל (שכן אין אפשרות כזאת בתיק וירטואלי), וכן חסרים פה דברים שלא ידעתי איך עושים, כמו שורט על פורטוגל....
    אז... עד כמה זה דומה לתיק שאתה מתכוון?
    ואם לא דומה... מה צריך להשתנות?

תודה מראש!!!
    ניב.

Re: תיק וירטואלי שחקן מעוף =)

כל הכבוד! הגיע הזמן שמישהו יעבור מדיבורים למעשים. חשוב ש-admin ידביק את הנושא הזה, והוא יעבור עריכות פעם בשבוע.
    No pain, no gain

תודה רבה ניב.

סוף סוף מישהו הרים את הכפפה.

ערב טוב ניב,

ראשית, כל הכבוד על היוזמה. ברשותך מספר הערות חשובות (פעם גם ניסיתי לעשות טבלה כזו ודי התייאשתי אבל יש לי תובנות).
    1. חובה עליך לציין תאריך קנייה ומכירה אם יש. חלק מהמניות שציינת לדעתי כבר אינן מומלצות משום שהגיעו ליעד.
    2. חסרות מניות/ניירות ערך שהומלצו בעבר.
    3. לטבלה מסוג זה יש משמעות רבה וכבדה למי שאינו עוקב ומבצע כלשונה, לכן הייתי מציעה לנקוט במשנה זהירות ואולי טרם פירסום אף להעביר לאדמין או לשחקן- ולהמתין לאישור.
    4. יש לציין לאיזה טווח זמן מומלץ הנייר. קצר/בינוני/ארוך. מידע מסוג זה חיוני מאוד!
    5. אם ממש רוצים לדייק - יש לציין היכן הומלץ (סקירה או צא'ט). ועל סמך מה.
    6. על פניו המידע כאן מטעה ביותר, ולא הייתי גוזרת את תשואת התיק שלו מטבלה זו, יש חשיבות לתאריכי הביצוע, השער וגם לפרופורציות/למשקלות של כל נייר (ולא ברור על מה התבססת).

בהצלחה
    R

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r
    ערב טוב ניב,

ראשית, כל הכבוד על היוזמה. ברשותך מספר הערות חשובות (פעם גם ניסיתי לעשות טבלה כזו ודי התייאשתי אבל יש לי תובנות).
    1. חובה עליך לציין תאריך קנייה ומכירה אם יש. חלק מהמניות שציינת לדעתי כבר אינן מומלצות משום שהגיעו ליעד.
    2. חסרות מניות/ניירות ערך שהומלצו בעבר.
    3. לטבלה מסוג זה יש משמעות רבה וכבדה למי שאינו עוקב ומבצע כלשונה, לכן הייתי מציעה לנקוט במשנה זהירות ואולי טרם פירסום אף להעביר לאדמין או לשחקן- ולהמתין לאישור.
    4. יש לציין לאיזה טווח זמן מומלץ הנייר. קצר/בינוני/ארוך. מידע מסוג זה חיוני מאוד!
    5. אם ממש רוצים לדייק - יש לציין היכן הומלץ (סקירה או צא'ט). ועל סמך מה.
    6. על פניו המידע כאן מטעה ביותר, ולא הייתי גוזרת את תשואת התיק שלו מטבלה זו, יש חשיבות לתאריכי הביצוע, השער וגם לפרופורציות/למשקלות של כל נייר (ולא ברור על מה התבססת).

בהצלחה
    הי רד =)
    מתייחס להערות:
    * הערה כללית וחשובה: זאת חס וחלילה לא המלצה לבניית תיק!!! ובכלל הנוסח פה והדבר החשוב הוא השאלה האם זהו תיק מייצג איך ששחקן רואה את זה?
    1.הייתי שמח להוסיף תאריך המלצה, וזה באמת חשוב, אך אין כזה שדה בתיק הוירטואלי בבנק לאומי. לגבי מניות שהגיעו ליעד - אין לי מושג! שחקן בד"כ לא מציין מחיר יעד... אלא רק מתי כדאי לקנות, וכשהמניה מיצתה את עצמה, לדעתו, אז מתי לממש. וזה גם ממש חשוב.. את צודקת.
    2. יכול מאוד להיות! גם בגלל זה פירסמתי את התיק בתוספת השאלה: האם זה התיק הנכון?
    3. שוב - זה לא המלצה, רק נסיון להבין איך נראה התיק, ולשאול מה צריך להיות שונה =)
    4. מסכים. שוב - אין שדה כזה בבנק לאומי....
    5. צודקת. גם יש רמת המלצה... למשל שחקן ממש אוהב את פרוטליקס לאחרונה.
    6. ברור שהתשואה כאן לא שייכת... התיק רק נבנה לאחרונה. חוצמזה - כששחקן אמר למכור, והנייר היה ברווח - אז כאילו קניתי ברווח את המקמ שמופיע בתיק (וגם הפוך) - אז צריך להוסיף את סכום המקמ לרווח.
    עניין האחוז כאן ממש משמעותי לדעתי.
    הדבר היחיד שקשור לאחוזים, שהשתדלתי לעשות כאן הוא:
    א. פרוטליקס בערך 15% מהתיק (האחוז שאוב מצ'אט שהיה לא מזמן)
    ב. השורטים על המדדים משתדלים להיות בסכום של המניות מאותו מדד (גידור)
    ג. אם שחקן ציין שניתן לרכוש כמות קטנה מהנייר, אז קניתי פחות.

לסיכום:
    - חשוב! זאת שאלה, ולא קביעה איך נראה התיק.
    - אשמח להתייחסות של שחקן.
    - בכלל אמור להיות באתר בקרוב תיק מנוהל כזה...
    - כבר הצעתי את עצמי להתנדב לעזור בזה

בהצלחה לכולם,
    ניב.

כפי שציינתי, אנחנו לפני שדרוג שיכלול גם סרגל כלים חדש ובתוכו אופציית מניות. אפשרות זו תכלול בין השאר את תיק המניות של האתר + תאריכים ומחירי קניה ויעד. מקווה שזה יועיל ומודע לצורך ההכרחי בזה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות