x

עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 70 מתוך 87

נושא: אסטרטגיה שבועית / אסטרטגיה חודשית - אשמח לקבל דעות

Re: אסטרטגיה שבועית / אסטרטגיה חודשית - אשמח לקבל דעות

חודשית למען השקט הנפשי

מצטרפת לאסטרטגיה חודשית !
    מכל הסיבות שהועלו.

תודה לשחקן על נכונותו והשקעתו מזמנו למען כל חברי האתר

תודה, רינה.

אני מעדיף ללא שום ספק אסט' חודשית.

ראיתי כאן לא מעט הצעות לבצע גם וגם, אבל לדעתי זה יגרור שלא נשקיע את המחשבה והתכנון הדרוש בכל אסט', שכן קשה לנהל מס' אסט' במקביל, במיוחד אם הן שונות במהותן (חודשית-שבועית).

חודשית.

הערה חשובה לגבי חישוב התשואה:
    אם נדרשים ל"השכיב" כסף בצד עבור תיקונים, אזי התשואה צריכה להיות מחושבת על כל הסכום, ולא רק על הבטחונות המנוצלים באותו הרגע.

שאלות לשחקן -
    1. באסטרטגיה חודשית, מה יעד הרווח עבור סך כל הבטחונות הנדרשים (כולל הלא מנוצלים) ?
    2. האם ידוע מה שיעור התשואה של השחקנים הגדולים כל חודש, או לפחות מה היעד שלהם ?

תודה על ההשקעה,
    שי.

מצטרף למעדיפים אסטרטגיה חודשית.

אני כמובן בעד איסט' חודשית!!!
    האיסטר' השבועית יוצאת מהנחת הערכת כיוון שבועית שבה תלוי ועומד איזה שבוע בחודש דהיינו השפעת היווניות בתחילת החודש או באמצע או בסופו
    איס שבועית שמתחילה בתחילת החודש עובדת יותר על דלתא שהטתא חסרת משמעות ובמידה וקנינו או מכרנו חוזה על צורותיו והכיוון היתהפך אנחנו ניצטרך להתחיל בתיקונים שיכולים להימשך עד סוף החודש שבכל שבוע יוונית אחרת רוקדת ואנחנו צריכים לירקוד לפי החליל שלה
    ולירדוף אחרי הגרף וזה קרה לא פעם שגם מישם הוציא שחקן מיים מין הסלע
    בחודשית הנחת היסוד הרבה יותר רגועה יש אפשרות לתקן באופן לא אלים בניגוד לשבועית שאם נידרש תיקון בכסף העלאת סטיה או שינוי של חצי נקודה יכולה לתמחר הפסד של ה10% 100 שח לכיוון באופצ בכסף עם תוזזה של חצי נקודה לכאן או לכאן בשני הכיוונים ואז להרבה חברים היה 10%
    גם האופן הלימודי יהייה הרבה יותר מושכל ולמה?נדע לתקן באופן לא אלים בכל מצב של שינוי השוק
    בצורה הרבה יותר מושכלת
    לדעתי איסט' חודשית צריכה ליהיות המיין איוונט של החודש
    ובנוסף איסט שבועית מתי ששחקן ימצא לנכון כמו שבוע האחרון עם ניתוח גלובלי+פוז פתוחות ולנצל את הטתא בשבוע האחרון
    אני מעדיף להוציא מיים מהבאר ולא להכות את הסלע כדי שיצאו מימנו מיים ......
    כאשר חלק שותים וחלק נישארים צמאים
    שחקן תודה על הכל אני בטוח שלגבי שאלה זאת אין ספק שחודשית עדיפה על שבועית כאשר יש לנצל שבועות מסויימים לפתיחת איסט לניצול יוונית זאת או אחרת

שלום לשחקן ולחברים.
    קודם כל חובה עלי להודות בגדול לשחקן על ההתחשבות ברצון החברים ועל ההזדמנות שנותן לנו לקבל "תוכנית כבקשתך".

עם זאת, מהניסיון שלי אני מסיק שבסך הכל, ברמת העיקרון, אין הבדל משמעותי בין אסטרטגיה חודשית לבין אסטרטגיות שבועיות.
    אם אסטרטגיה מצליחה, ולא משנה אם ברגע הפתיחה ניתן לזה כותרת של "שבועית" או "חודשית", אז היעד מושג מהר מאוד, לפעמים תוך שעות. כמו כן, אם האסט' מסתבכת, אז גם "שבועית" הופכת מהר מאוד ל"חודשית", כפי שראינו די הרבה בזמן האחרון.
    הרוב הגדול של התגובות של קודמיי בעד אסט' חודשית וזאת, בגדול, בגלל שתי סיבות. הסיבה הראשונה, שאני מסכים איתה, היא הקושי לנהל כמה אסט' במקביל, כולל אסט' סותרות וקושי בניהול הביטחונות. הסיבה השנייה היא הנטל הנפשי. בקשר לסיבה הזאת, כיוון שכאמור אין לדעתי הבדל בין השיטות, אסט' חודשית לא תעזור. אם צריך לעשות תיקונים, אז נעשה אותם גם אם הם אלימים וגם אם זה יוצר בעייה של ביטחונות, ללא כל קשר לשאלת הכותרת של האסט'. במילים אחרות, מי שרוצה שקט נפשי, אין לו מה לחפש בתחום אסט' המעוף.

בקשר ל-25% יעד רווח בחודשית, לא ברור לי איך ניתן להשיג זאת. אם זה היה מעשי אז למה לא עשינו את זה עד היום עם השבועית? הרי אף אחד לא כפה עלינו לסגור את האסט' תוך פחות משבוע?

בקשר להגבלת הביטחונות, אני גם לא מבין איך ניתן לעשות זאת. קיימת סכנה ממשית של הפסדים כואבים, כי לא נוכל לבצע חלק מהתיקונים/מיקסומים כדי לא לעבור את המגבלה.

אני חושב שלכל אחד מהאפשרויות יש את היתרונות והחסרונות שלה.
    ולכן דעתי ללכת על דרך הביניים:
    2 אסטרטגיות דו שבועיות
    מאפשר מצד אחד מעקב יותר טוב אך גם גמישות

ציטוט פורסם במקור על ידי bursaland
    אני חושב שלכל אחד מהאפשרויות יש את היתרונות והחסרונות שלה.
    ולכן דעתי ללכת על דרך הביניים:
    2 אסטרטגיות דו שבועיות
    מאפשר מצד אחד מעקב יותר טוב אך גם גמישות
    מה זה אסט' שבועית, דו-שבועית או חודשית?
    איך היית מגדיר את מה שניהלנו עד כה? אם זה "שבועי", אז למה לא סגרנו אותן תוך שבוע?

התשובה שלי- אין משמעות לזמן. זה לא יותר מהצהרת כוונות ברוכה.

גם חודשי וגם שבועי ואם אפשר גם יומי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות