לאחר חודש מוצלח למדי באוקטובר,
viewtopic.php?f=128&t=10683
, הגיע הזמן להתחיל לחשוב קדימה. הפעם אני שוב אבצע במס' נמוך של יחידות, אבל כזה שיגרום לי לעקוב אחר המתרחש.
הסטיה עדיין נמוכה, דבר שמסכן את הכתיבות אך נותן פוטנציאל לקונים.
הקניה המוקדמת היא בכוונה לנסות להרוויח מתנודתיות לקראת פקיעת אוקטובר ונראית לי שווה את הסיכון כיוון שהשחיקה בשלב זה כמעט ואינה קיימת, מה עוד שהיום הסחירות באופציות נובמבר אפשרה לבצע פעולות בלי לשלם יותר מידי על הפרשי מוכר/קונה.
מקור נוסף לאופטימיות להצלחתה של שוקת נוב' נובעת מישיבת הפד בתחילת החודש בה צפוי להודיע ברננקי על תוכנית תמריצים חדשה, דבר שצפוי לגרום לרעש ותנודתיות.
החודש אני אנסה לממש את לקחי החודש שעבר בתקווה להגיע לסגירה מוקדמת של הפוזיציה.
הפתיחה התבצעה היום במדד 1170.
ביצוע פתיחת השוקת:
P1220 -1 תקבול 730 ש"ח.
P1250 +1 עלות 1390 ש"ח.
C1290 +1 עלות 1410 ש"ח.
C1320 -1 תקבול 510 ש"ח.
סה"כ עלות: 1560 ש"ח.
השוקת הפעם נמצאת עם כתיבות במרחק שלושה סטרייקים, דבר שמגדיל את פוטנציאל הרווח אך גם את הסיכון (הכתיבות יקורבו למרחק שני סטרייקים בהנתן עמידה ממושכת במקום שלא תאפשר שיפוצים).
פונטציאל הרווח הוא 1440 ש"ח, וכמות התיקונים הנדרשת על מנת להגיע לקופסא היא 7.
התקציב לתיקונים יהא כך (בהנחה שלא אדרש לקרב את הכתיבות):
תיקון ראשון: 100 ש"ח.
כל תיקון נוסף יקבל 30 ש"ח יותר מקודמו.
סה"כ תקציב לתיקונים 1330 ש"ח, דבר המשאיר אפשרות רווח של 230 ש"ח ליחידה.
הסכום הגבוה ביותר שיהיה בסיכון הוא 2140 ש"ח, לאחר ארבעה תיקונים, ולכן מדובר ביעד רווח חודשי של 10.7%.
כמסקנה נוספת מהחודש הקודם, אם נראה את הסטיה עולה (דבר שיניב רווח לשוקת אך יגדיל את הסיכון לירידה בסטייה) אבצע כתיבה של שוקת בינונית על מנת לנסות לאזן מעט את השחיקה.
במקרה שיתבצע אחד מהתיקונים ה"לא רגילים" (כתיבת שוקת או קירוב כתיבות) אעדכן את המספרים.
שיהיה חודש טוב.