x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: שורט על העולם

שורט על העולם

שלום,

אני מחפש דרכים טובות לשים את הכסף איפה שהפה שלי נמצא.

אני משוכנע שהקלקלה (הטעות במקור) האמריקאית מנותקת לחלוטין משוק המניות שלה, כמו כן הצפת הכסף של אובמה ברננקי ושות' תגרום לדולר לרדת לתהומות שאולה. השאלה מתי כמובן.

שקלתי את הפעולות הבאות:
    קנית פוט על ה spy
    קנית אופצית פוט/קול על ה udn /uup
    שהם קרנות שעוקבות אחרי אינדקס דולר מול סל מטבעות
    חשבתי על תאריך פקיעה של עוד שנה נגיד. מה אתם חושבים?

אצלנו בביצה, אני חושב על תעודות סל שורט על התלבונדים, הם יש למישהו המלצה על כאלו בדמי ניהול/שחיקה נמוכים יותר.

תודה לכולם,

אלעד

Re: שורט על העולם

בישראל - אין בעיה לבחור תעודת סל שורט על מדדי התלבונד ודמי הניהול זניחים במיוחד.
    בארה"ב לא הייתי ממהר לבחור באחת האפשרויות שציינת אלא דוקא מכוון לשורט על מדד ה S&P
    יחד עם כתיבת PUT רחוק מהכסף חודשי וניהולו השוטף (COVERD PUT).

תודה על התגובה המהירה.

יש לי כמה שאלות שהתגובה שלך הפרתה במוחי הקודח:

אני מניח שלגבי הארץ אבחר בקרוב ואפעל.
    לגבי חול אולי זה פסיכולוגי אולי אמיתי (אברר בקרוב) אבל לפשוטי העם להתחיל למכור בחסר בארהב ולאשר כתיבת אופציות על מניות (חמי שיש לו אפס אחד נוסף בחשבון, מימין ולפני הנק', לא הצליח לארגן את זה לעצמו) נראה לי מסובך.

בכל מקרה ארים צלצול לבחורים הטובים, בגאון, נראה איך זה הולך איתם.

אבל מדוע היית נמנע מקנית פוט? בגלל השחיקה אני מניח. האם הטיעון הנל תקף גם בארץ לגבי תכנון שורט על המדד (כלמור על תא25 הדבר היחיד עם אופציות עליו...) שאתה אומר רחוק מהכסף למה אתה מתכוון. נאמר 10%?

בקשר לכתיבה בחול באופן כללי, זה יוצא לי 15 דולר אני חושב בתור עמלת מינימום. אולי זה יורד ל5 או 7 ליחידה אבל ניהול חודשי זה לא כל כך זול מהבחינה הזו. מעבר לזה בשביל covered put נגיד על הS&P אני צריך לעשות שורט ב11אלף דולר לא ככה?

בכל אופן העניין מעניין.

תודה לילה טוב
    וחודש ירוק לכולם

אלעד

אה כן, ומתוך שלושת הגדולים QQQQ DIA SPY מי הכי צפוי לחטוף בראש? טכנו' הגדולים או האול-אמריקנים... (בהתאמה) אני חשבתי שהSPY הכי מתאים אבל אשמח לתובנות של אחרים

א.

- אלעד, האם אתה מבין בנתוח טכני "תוך יומי" על מדד המעוף?

- למה אני שואל? כי הסתכלתי על גרף "תוך יומי" של ת"א25 להיום, ונראה לי שיש גוף גדול עם הרבה כסף למימושים ולסיפוק ביקושים, וזה בגלל שיש מחזוריות "תוך יומית" בגרף המעו"ף, איך? כיצד?

- אז ככה, הגרף עולה אנכית למעלה, ומייד עובר לסדרת מדרגות קטנות וצפופות של מימושים, ושוב עולה אנכית למעלה, ושוב חוזרת סדרת המדרגות הצפופות והקטנות של מימושים קטנים, כדי לא להפיל את השוק, ושוב יש עליה אנכית למעלה, וחוזר חלילה, אז איך עלינו להבין את זה?

- ואולי ג'קי ברוך, המומחה לנתוח טכני, אולי הוא יוכל להסביר ולהאיר את עינינו?

אולי ג'קי ואולי אחרים, אני מספיק מבין בניתוח טכני כדי לדעת שאני לא בקטע...
    בהצלחה
    אלעד

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות